Teja, čestitam na vjenčanju, uzivaj u braku, pazite se i mazite! Kaj se tice nosa i meni je zacepljen, ali ja kako sam nekakakv cudan alergicar tokom cijele godine smrcam pa ne povezujem to nesto previse sa trudnocom.
MalaKoza, i kod mene ista stvar, pozovem muza da stavi ruku na trbuh, a mala se umiri...i onda ja ispadnem luda jer kao osjetim a nista se ne osjeti...zato sam jučer umirala od smjeha, lezim i imam tablet na trbuhu, a u jednom trenutku se tablet poceo ljuljati kako se mala micala. Kad sam ga maknula, ona se umirila...ocito joj je smetao
Tynchy, mislis da ćeš se moći sama masirati, da ti neće trbuh smetati?
Starim, i ja gledam ta leo kids kolica, negdje davno sam napisala da su preko ebaya još jeftinija, ispadnu oko 2000kn + dostava. Jučer sam igrom slučaja naletila na bebetto kolica koja su u Mađaskoj i više nego duplo jeftinija nego ovdje, a meni cak i lijepsa od Leokids kolica. Evo link http://bababoltolcso.hu/sct/578379/Bebetto-babakocsi Sad sam u velikoj nedoumici i morati cu ici pogledati i jedna i druga i donijeti odluku...mozda ukomponiram neko vikend putovanje do Budimpešte...
I da uopce nisam vristala,pocela sam se sama poradat i rekla muzu da ih zove a kad je dosla dr porodit me rekla je "sad ako me budes slusala rodit ces odmah ako ne do ujutro ces radat" to kad sam cula da i je rekla da se na glavu nasadim poslusala bi je i rodila sam u tri tiskanja i dobila pohvalu "najbolja si veceras"
Starim hvala prosli put sam bila dosla pred kraj, bila je samo jedna trudnica prije mene, za cas sam bila gotova. Zato i pitam do kad, da znam opet tako tempirat
Nadam se da ce ovaj put slusat sto ti zelis i da nece bit traumaticno ko prvi put!
Jutro!
Dunja, baš si mi slatka :) Kako lijepo raste tvoja princezica...milina!
Sanjarka, ti me svaki dan nasmiješ svojim postovima....baš si genijalna
teja, čestitam na ulasku u bračne vode i želim ti miran i sretan brak! :)
Danas se probudila s takvim apetitom, muž mi veli da polako dobivam dvije brade :) Hahaha...
Cure su na fb objavile predivnu molitvu za trudnice, evo da vam prenesem:
Marijo, prati moje dijete koje nosim da bude uvijek plemenito, sretno i pošteno. Pomozi da još vise volim muža, oca našeg djeteta. Smijem Te zamoliti da mi porod bude što manje bolan, premda očekujem radost radi novog čovjeka. Bdij nad liječnicima koji vode brigu o meni i djetetu i pomozi im da savjesno izvrše svoju dužnost. Neka život ovog djeteta bude na Tvoju slavu Gospodine, u zdravlju i bolesti, u uspjehu i neuspjehu. Gospodine, Ti si Mariji povjerio da bude Majka Tvoga Sina. Zahvaljujem Ti što si meni povjerio da budem majka još jednog Tvoga djeteta. Pomozi mi Marijo da poteškoće trudnoće i poroda velikodušno i vedro prinesem za dobro djeteta. Marijo, Majko, zaštitnice trudnica, moli za nas! Amen.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Starim, jako jako cijenim kad ovako pišete svoja iskustva. Volim kad je netko iskren, i ne pametari se, i tako se mogu pripremiti na ono što me čeka.. zato obožavam ovu grupu, i vas od kojih sam toliko naučila... ljubim te!
Koliko dugo ti je onda trajao porod da su ti morali dati drip?
Znači muž opet ide s tobom? Kako je njemu bilo?
Dunya, prekrasne ste! Ni ja nisam još počela nositi majce za trudnice, ima još majca u koje stanem, iako jedva cekam doci doma i presvuci se u najudobnije moguće. Usput, mislm da te hormoni pucaju pa si cmoljava Alli definitivno čestitam na kumstvu i nadam se da će joj porod proći što lakše
Sortiraj odgovore
Najstariji