Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 07:51

Dobro jutro ljetniceeeeeeeee

IvaLea žao mi je zbog takvog pregleda , stvarno ti je dr. ajme, pa stvarno kakav moraš bit da trudnici uskratiš pogled na bebu bar sekund no dobro nek je bebi ok, to je najbitnije.

Pupoljak ne brini zbog svojih kg, beba sebi uzme što joj treba ja sam u tvom tjednu bila još uvijek ne -3, i sve je bilo ok.

Ninocka24 dobro nam došla, i puno nam tipkala pojačavaš nam statistku s dečkima

Teja iskrene čestitke na udaji, uživaj u tom zajedništvu i ljubavi, želim vam puno ljubavi

Starim jel popustila žgaravica?

MalaKoza uh zvuči logično, al tko bi se opustio u takvoj boli

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 07:54

MalaKoza ne se bedirat..... ima vremena i za to, ček da ti krene radit show od trbuha kod nas se udarci osjete, al lagano poprilično, nije to još toliko baš sznažno izvani, nekad jače nekad slabije valja kako se namjesti, no ne očekukujem čuda od nekoga tko ima 30dkg

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 08:01

Jutro!!
    Prvo da pozelim dobrodoslicu Ninocki!! Pa, dobro nam dosla, uzivala s nama i tipkale se i nakon poroda. Si iz Zgba? Ako jesi, kava je u subotu, u 17h u Bobanu, pa dodi da se upoznamo!

Nadalje, cestitke Teja na udaji, neka vas prati ljubav, razumijevanje i sreca!! Uzivajte u braku i u svojoj bebici! 💞💞👏👏👏👏🎊🎉
    Lea, kakv pregled.. Trebala si reci da ti pokaze bebicu, pa kako te tako pusti da zivis iduca 4 tjedna?
    Malakoza, sto se tice bebe i tate, i mi imamo isti problem. Ja osjetim sve, a on tu i tamo kad se skoncentrira a i kad je djevojce dobre volje. Inace, citala sam da nene osjete promjenu u pritisku na trbuh i da im treba vremena da dok se i tatama ne pocnu redovito javljati. 
    Sto se tice knjige, i meni je divna!! Bas sam odusevljena i preporucujem od srca!

Sto se tice nosa, meni je isto zastopan, ne jako, ali jedna nosnica je uvijek neprohodna. To je sluznica otecena zbog veceg volumena krvi, proci ce po porodu. 😉 

Nama je dns dan za slikanje trbuha, pa cu vam zalijepiti sliku, da vidite koliko je malena narasla od stare godine!! 💪💪💪

Sanjarka88
    20. Siječanj 2016. 08:05

Dunya jedva čekam slikicu

Znači začepljen nos, krv iz nosa.... sve je normalno zaključili smo. Ja sam se jutros napljucala krvi nakon pranja zubiju, nadam se da je i to ok

MalaKoza
    20. Siječanj 2016. 08:11

Ma znam Sanjarka. Upravu si. Ima vremena.

A vezano za porod, ja sam se nabrijala toliko na pozitivu. I rekla sam da ću ako treba i pjevat u trudovima. Ne znam kako će zvučati, i briga me, ali budem. 
    Ako nešto automatski percipiras kao nešto neizdrživo i dolaziš s negativnim predosjećajem, često tako i bude. Znam da boli, ali mi smo žene i to možemo izdrzat.  Zato rađamo mi, a ne muškarci. 
    Pogotovo jer tu u Njemačkoj potiču prirodan porod i posvete ti vremena da si nađeš najbolju pozu,  biraš stolcic, krevet, kada, tuš i ne forsiraju drip dok im ne kažeš ili je medicinski uvjetovano zbog zdravlja bebe.
    Moja kuma je ovdje rađala 25 sati.  I na kraju rodila prirodno. Nije popucala. Babica joj je masirala medicu s uljem i još nečim.  Na kraju su je spajali i na kisik da izdrži, ali radili su sve kako je ona htjela.  I rekla je da se super osjećala jer je imala mogućnost izbora. 
    Moja mama, koja je rodila u Hrvatskoj, je došla isto sa stavom da želi što prije vidjet bebu i da to ne smije biti toliko grozno kako su joj svi pričali.  I stalno je ponavljala u sebi- ok, ovo još mogu izdržati, ok, pa nije baš tak strašno, pa sigurno bude i bolnije.  I na kraju po tom principu rodila nas troje.  Iako kaže da je to bila najveća bol u životu, u tom trenu joj se nije činilo tako. ..
    Mislim da psiha puno utječe na slijed događaja. 
    Mislim, mogu ja sad lupetat teoriju. ..Bumo vidli u 6.mjesecu.  ali idem u rodilište sa tim stavom

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Tynchy
    20. Siječanj 2016. 08:19

Jutro cure..

Sanjarka, mislim da je to sa krvi u desnima isto kao sa krvi iz nosa.. skroz normalno..

MalaKoza, pa čitala sam da međicu i prije poroda treba i može se pripremiti da ne popuca. Moram provjeriti točno detalje, jel si uopće mogu to sama masirati ili mora netko drugi

Ninocka, dobro došla :)

IvaLea, znači i ti moraš sama provjeravati mjere i zaključivati?
    ja sam odavde radila check:
    http://www.poliklinika-harni.hr/BPD.aspx
    Imaš pod Vezani članci i vrijednosti za ostale mjere

Teja, čestitam na udaji :)

Starim, meni Rennie zasada pomaže.. još me boli valjda tamo gdje je kiselina već učinila štetu, ali ako uzmem Rennie ne povraćam više i žgaravica popušta

Dunyasha
    20. Siječanj 2016. 08:20

I jos malo o samom porodu:
    Ja ležala, skoro se ustala ali zbog epiduralne nisam mogla puno hodati….pred sam porod sam sjedila, cucala… podigli me na neku super stolicu…super polozaj za radanje..
    Ja: Znaci ne moras lezati non stop, mozes se kretati.. E ok, to mi je ok
    Da! Možeš, možeš. Imaju i pilates lopte…možeš i njih koristiti

Mama3put
    20. Siječanj 2016. 08:23

Jutro

Sanjarka pomogli mi orasi sinoc(barem mislim)

Mala koza osjetit ce i tata bebu za koji dan,svaki dan je sad sve jaca  a sto se tice poroda najljepse je prvi put biti trudan jer uz sve moguce price i ostalo ipak nemamo pojma sta nas ceka 

Hladno je i jutros brrrrr

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.