Dunya nemoj se stresirat, lipo udahni i gore glavu, a osmijeh na lice. Sa Ty i bebom će biti sve savršeno u redu, i sve ćemo početkom 6mj držat naše maze u krilu
Dunya nemoj se stresirat, lipo udahni i gore glavu, a osmijeh na lice. Sa Ty i bebom će biti sve savršeno u redu, i sve ćemo početkom 6mj držat naše maze u krilu
Da.. Podsjetilo me na moje psihičko stanje na taj dan prije godinu i 8 mjeseci i zbija ne želim ni najgoroj neprijateljici da se tako osjeti ikada u životu.. A pogotovo vama!!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dunyasha, nemam dobar osjecaj, necu se praviti da je sve cool kad nemam takav filing. Sad su me grcevi uhvatili, otprilike kao menstrualni. Krv, smedja, i dalje samo kad se popiskim i brisem..
Sta bude, bit ce.. Kako god bilo, hvala vam sto ste uz mene, cure moje...
Dunyasha, nemam dobar osjecaj, necu se praviti da je sve cool kad nemam takav filing. Sad su me grcevi uhvatili, otprilike kao menstrualni. Krv, smedja, i dalje samo kad se popiskim i brisem..
Sta bude, bit ce.. Kako god bilo, hvala vam sto ste uz mene, cure moje…
Naravno da nećeš. To sam ja najviše prezirala u 1 t kad sam prokrvarila. Tu potrebu da me svi uvjeravaju da sam ja, ustvari dobro, a zapravo sam se raspadala. Zato sada još nitko ni ne znam da sam t, jer ne želim da me se uvjerava u vlastita osjećanja.Tako da, imaš se svako pravo osjećati kako god se osjećaš. I to je sve normalno i ljudski. I ne daj da te uvjere da se trebaš osjećati super. Jer ne trebaš. Jako je teško onima koje to nisu prošle objasniti da u ovakvoj situaciji ne možeš biti pozitivna i dobro, ma koliko se trudila. Ja te zbilja razumijem, ali zbilja.
Sanjarka i ja dolazim u st rodit 😊 kao i vadit krvnu sliku...Tyncy draga drzi se...sve ce bit ok..nemoj mislit negativno...
Sanjarka i ja dolazim u st rodit 😊 kao i vadit krvnu sliku…Tyncy draga drzi se…sve ce bit ok..nemoj mislit negativno…
A je će nam bit lipo u novom rodilištu , si ti već rodila u novom?
Ty osjećaj se onako kako ti dođe, kako god da se osjećala nećeš promijeniti ništa, mi smo tu za tebe sto posto ako ti to šta znači u ovim trenucima

Ty nadam se svim srcem da ce sve bit u redu s tvojom bebom.
Sanjarka ja sam isto u Splitu kod kojeg ti doktora vodis trudnoću.
Cure u mene opet mali problemcic od sinoć me muci proljev,neznam jeli to normalno u trudnoći ili da odem kod doktora,znate li VI neki prirodni lijek...
Ina i ti si iz Splita, super ima nas ja sam u dr. R. Vulića a ti?
što se proljeva tiče, čaj od šipka, riže, banane, tamna čokolada.... jel misliš da je neka viroza?

Ma mogla bi bit neka viroza jer mi je i muža mučija dva dana tako da SAD ni sama neznam sta da radim a nebo bez veze opet trčala doktoru.
Ja sam kod dr.M.Vulića...
Ma mogla bi bit neka viroza jer mi je i muža mučija dva dana tako da SAD ni sama neznam sta da radim a nebo bez veze opet trčala doktoru.
Ja sam kod dr.M.Vulića…
Ma ne trebaš pij dosta tekućine i proći će
e čula sam i za njega, on je i u bolnici zar ne?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji