Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Listopad 2015. 10:22

Dunya nemoj se stresirat, lipo udahni i gore glavu, a osmijeh na lice. Sa Ty i bebom će biti sve savršeno u redu, i sve ćemo početkom 6mj držat naše maze u krilu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    22. Listopad 2015. 11:11

Dunyasha, nemam dobar osjecaj, necu se praviti da je sve cool kad nemam takav filing. Sad su me grcevi uhvatili, otprilike kao menstrualni. Krv, smedja, i dalje samo kad se popiskim i brisem..

Sta bude, bit ce.. Kako god bilo, hvala vam sto ste uz mene, cure moje...

iva1989lea
    22. Listopad 2015. 11:18

Sanjarka i ja dolazim u st rodit 😊 kao i vadit krvnu sliku...Tyncy draga drzi se...sve ce bit ok..nemoj mislit negativno...

ina90
    22. Listopad 2015. 11:34

Ty nadam se svim srcem da ce sve bit u redu s tvojom bebom.
    Sanjarka ja sam isto u Splitu kod kojeg ti doktora vodis trudnoću.
    Cure u mene opet mali problemcic od sinoć me muci proljev,neznam jeli to normalno u trudnoći ili da odem kod doktora,znate li VI neki prirodni lijek...

Sanjarka88
    22. Listopad 2015. 11:43

Ina i ti si iz Splita, super ima nas ja sam u dr. R. Vulića a ti?

što se proljeva tiče, čaj od šipka, riže, banane, tamna čokolada.... jel misliš da je neka viroza?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ina90
    22. Listopad 2015. 11:53

Ma mogla bi bit neka viroza jer mi je i muža mučija dva dana tako da SAD ni sama neznam sta da radim a nebo bez veze opet trčala doktoru.
    Ja sam kod dr.M.Vulića...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.