Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    21. Listopad 2015. 15:20

čitam sada Janine postove.. imala je iste simptome kao ja sada..

:(

užasno se osjećam...

liječnik nije vidio hematom... jedino što me tješi je da srce kuca...

JanaH.
    21. Listopad 2015. 15:24

I ja sam čitajući tvoje našla sebe u tome.. 
    Kod mene je krenulo smeđe, pa stalo, pa krenulo sluzavo crveno, i na kraju prava svježa krv.. 
    Na početku sam bila optimistična, s tim smeđim iscjedkom, kao sve bude ok, isto se na uzv-u vidio plod i nije bilo hematoma... 
    Tako da čim manje čitaj, ja sam našla svakakve situacije, od slabog krvarenja do spontanog pa do jakog krvarenja i normalne trudnoće dalje... 
    Tako da, samo ležati, i ne se brinuti previše.... 

Koklo duphastona piješ?
    3x1?

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Tynchy
    21. Listopad 2015. 16:03

Hvala ti, hvala ti... 

držte mi fige...

iva1989lea
    21. Listopad 2015. 16:37

Tyncy draga drzi se...cili dan mislim na tebe...drago mi je da beba dobro...ma bit ce to sve super...ja se danas uopce "ne osjecam" trudno ...ja sam iz Makarske 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.