čitam sada Janine postove.. imala je iste simptome kao ja sada..
:(
užasno se osjećam...
liječnik nije vidio hematom... jedino što me tješi je da srce kuca...
čitam sada Janine postove.. imala je iste simptome kao ja sada..
:(
užasno se osjećam…
liječnik nije vidio hematom… jedino što me tješi je da srce kuca…
Reći ću ti isto što sam rekla i njoj. Ne čitaj po forumima. Jer je sve to jako individualno. Okej? I samo ćeš si, na ovako loš osjećaj, nakalemiti strahove. Da, može biti loše ali isto tako može biti i dobro. Ti sad radiš sve što možeš.. Ali kod svih nas su to tako male trudnoće da se moramo prepustiti volji Boga i prirode.
Ja znam kako se osjećaš jer sam u 1. trudnoći i ja prokrvarila točno na 7+3, tako da mi je dns posebno stresan dan, još pogotovo zato što se tebi ovo događa..
I ja sam čitajući tvoje našla sebe u tome..
Kod mene je krenulo smeđe, pa stalo, pa krenulo sluzavo crveno, i na kraju prava svježa krv..
Na početku sam bila optimistična, s tim smeđim iscjedkom, kao sve bude ok, isto se na uzv-u vidio plod i nije bilo hematoma...
Tako da čim manje čitaj, ja sam našla svakakve situacije, od slabog krvarenja do spontanog pa do jakog krvarenja i normalne trudnoće dalje...
Tako da, samo ležati, i ne se brinuti previše....
Koklo duphastona piješ?
3x1?
I ja sam čitajući tvoje našla sebe u tome..
Kod mene je krenulo smeđe, pa stalo, pa krenulo sluzavo crveno, i na kraju prava svježa krv..
Na početku sam bila optimistična, s tim smeđim iscjedkom, kao sve bude ok, isto se na uzv-u vidio plod i nije bilo hematoma…
Tako da čim manje čitaj, ja sam našla svakakve situacije, od slabog krvarenja do spontanog pa do jakog krvarenja i normalne trudnoće dalje…
Tako da, samo ležati, i ne se brinuti previše….
Koklo duphastona piješ?
3x1?
3x1 pijem...
Jel kucalo srce na prvom UZV kojeg si otišla kad si primjetila krv?

2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Tyncy draga drzi se...cili dan mislim na tebe...drago mi je da beba dobro...ma bit ce to sve super...ja se danas uopce "ne osjecam" trudno ...ja sam iz Makarske 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji