MalaKoza, diiivan je osjećaj čuti/vidjeti malo srce kako kuca u svega par mm bebice!! Nezaboravan osjećaj, čestitam!!
Recite svojima, dapače. Samo, hoće li uspijeti držati jezik za zubima? Mi još nismo rekli nikome, samo moja 1 prijateljica zna, i to samo zato što znam da neće samo o t mljeti sa mnom, a baš mi to treba.
Nakon jučerašnjih dobrih nalaza smo počeli razmišljati da polako krenemo govoriti, ali ja bih pričekala još da napunim 8 tjedana, pa onda polako obavještavati.
Majadila, zar se već u 11 tt mogu vidjeti ruke tako dobro? Predivno!!
Meni trbuh nije narastao, nego imam malu kuglicu dolje oko maternice, ali kad legnem sve se to izravna. Mm samo pita kad će se vidjeti trbuh? Jel hoće za Božić? Sladak je..
Što se tiče vježbanja, ja ne vježbam, nisam ni pitala dr. za dopuštenje, ali planiram ju pitati na idućem pregledu mogu li krenuti na neki trudnički pilates..
Cure iz Zgba, imate kakvu preporuku za dobru trudničku grupu? Zapadni dio grada...
Bettyboop, ja bih isto izbjegavala alkohol, slanije jedi, dobro Majadila kaže.
Netko je pitao za iscjedak- ja ga imam, kako koji dan.. ALi često imam osjećaj da su mi ga pune gaćice (oprostite na slikovitosti), a onda kad odem na wc, nema ništa. Samo krivi osjećaj. Ali kažu da je taj iscjedak prisutan cijelu trudnoću i da je sasvim normalna pojava, pa eto.. Samo nek je tu, bijel i kremast i bez mirisa.
Dunyasha tako je i meni sto se iscjetka tice...gust,bijel i bez mirisa...i ja cesto idem na wc jer imam taj osjecaj da su pune gacice hhhh 😊
Bila sam 9+4 na tom pregledu. Otprilike ovako izgleda tada:
http://i.ytimg.com/vi/khPcPm3ROt0/hqdefault.jpg
I maše svime time. :)
Ja sam aktivna cijelo vrijeme pa sam sada normalno nastavila. Ne dizem teske terete, i slusam tijelo, ne pretjerujem.
Ja nisam razmišljala o tome.... nebi ni željela da ide dok uzv vaginalni.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji