Tynchy
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dobro jutro cure!
Kako ste danas trudnice drage? Sve u redu? Cice bole, trbusi rastu?
Tynchy, koliko sam shvatila, nema svježe krvi, nego samo smeđa? To je bolje nego da je svježa krv.. Kad planiraš otići na neku kontrolu? Ništa ti nama ne kvariš, sve smo zabrinute za tebe!
Ja sam jčr išla po nalaze svoje krvi na antitijela, budući sam negativna krvna grupa, a u 1 t nisam dobila injekciju 72 sata od kad sam prokrvarila. Uglavnom, iako su zakasnili s injekcijom, ja nisam razvila antitijela!! Što znači da sam bezbrižna što se toga tiče. Rekla mi je dr. u Zavodu za transfuziju da sam imala sreće jer da se 90% ljudi senzibilizira... Eto, valjda me u tim trenucima čuvao Bog... Presretna sam bila.
I odmah sam se otišla u Petrovu crkvu zahvaliti, u kapelicu. I htjedoh zapaliti svijeću (koja košta 2 kn) i skužim da nemam ni 2 kn u novčaniku! I pomislim si, nema veze, samo ću se pomoliti, kad dolazi neka draga cura, ubacuje 10 kn u škrabicu i govori mi: uzmite svijećicu, ja vam ju poklanjam.. Cure moje, kako sam se ja rasplakala... Baš me to silno dirnulo! Napravila mi je veliko djelo, a potpuno nesvjesna što mi je učinila...
Ima još dobrih ljudi na ovom svijetu.. Bogu hvala!
Drage moje dobro jutro 😊
Ty nadam se da si dobro jutros, mislim na tebe
Curke kopirala sam nam nesto s proljetnica http://devetmeseci.net/cari-trudnoce-facebook-status-ove-mlade-mame-nasmejace-vas-do-suza/
Morate to procitati, toliko je surovo, ali sto posto iskreno i tocno napisano :D
Moram jos malo popamtiti tko vec ima klince doma, a kome je prva beba. Ali evo da i ja potvrdim ovo s kupanjem, kada se beba kupa grijanje se pojacavalo na maksimum. Bio je to siječanj u pitanju, ali svejedno, u našem stanu je bilo ljeto :D mi u gacama hodali koliko je bilo vruce :D
Dunya nekako mi se cini da me u ovoj T manje bole sise. Ali hormoni hahaha. Ludilo. Jucer sam se smijala do suza da nisam mogla disati i sekundu nakon toga plac. Ono Boze sacuvaj.
Ja mislim da se puno dobrih djela i ljudi nalaze oko nas, samo ih nekad ne stignemo primjetiti zbog svih ovih losih vijesti kojima nas bombardiraju na sve strane 😊
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Dobro ljetnice
Bogme mene cicke i dalje bole pošteno, dosadne su više a i trbuh mi je narastao pa nek kaže tko god šta hoće, jedino neznam su crijeva ili velika maternica
danas ću podignit nalaze krvi posli posla, živo me zanima kako to izgleda
Dunya bravo za dobar nalaz! Baš mi je drago i veliko bravo za dobre ljude oko nas, divno!
Ty javi seeeeeeeeeee, kako si danas? i nemoj reć da nas gnjaviš, piši šta god želiš i koliko tu želiš, tu smo za tebe stalno
Babygirl idem pročitat članak
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure...mene grudi vise bole na dodir...ima li tko osjecaj kad kihne il udahne jako da osjeti onako u stomaku neznam kako opisati hahah
Jutro djevojke...
Ok sam danas, MM je samnom, trudi se, ali jucer je malo poludio i rekao mi da ak negativno razmisljam, negativno ce i zavrsiti...
Progesteron ima nuspojave, uf...
Saljem vam puse svima, uzivajte mi
Tyncy draga drzi se...mislim na tebe kakav vam je iscjedak i dal ga imate?
Ja imam s vremena na vrijeme bijeli kremasti iscjedak...citala sam da se maternica cisti ...
Sortiraj odgovore
Najstariji