Lucy kod nas seks normalno kao prije, gin. je i sam rekao da može bez problema, samo ne sperma. pa eto poštujemo to
Lucy kod nas seks normalno kao prije, gin. je i sam rekao da može bez problema, samo ne sperma. pa eto poštujemo to
Mi se nismo još poseksali, ja jednostavno od grča ne mogu.. A hvala Bogu imam muža koji me razumije i podržava. Doduše, nisam ni pitala dr. za seks, ali bez obzira na to što mi kaže, znam da dok ne prođe 12 tjedana, za mene seks ne postoji...
ALi daleko od toga da mi se bi...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jana, sad sam 7+3... i ja se nadam da bude sve u redu. Kako si ti?
Babygirl, rekao mi je gin da odem u utorak svome i sve se s njim dogovorim, tako da budem provjerila i što je onda sa bolovanjem... nisam planirala ići na bolovanje prije 2.mjeseca, ali ako budem morala ići ću...
Dunyasha, da, moram provjeriti krvnu grupu ali tek u 12.tjednu...
O Ty nemogu niti zamisliti kako ti je bilo u tom trenutku, ne ponovilo se!!!!! Ni tebi niti jednoj od nas......

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ty, drago mi je da je sve u redu!
Mi se seksamo normalno, skupa sa spermom :D
Doc je dao zeleno svjetlo, uz napomenu da ne divljamo.

Ne znam još da li je u redu.. i sada krvarim, ali smećkasto...
Ty drz se :)
Najbitnije je da te nista ne boli.
Iza mene je jedan spontani..i sad ne ponavljam greske iz predhodnog.
Ne gledam iza svakog posjeta wc-a..u papir..
Sta mora bit ce.
Grizla se, ne grizla se, isto je.
Fokus sam prebacila na pozitivu, slusajuci pozitivne afirmacije,meditirajuci,jeduci ko slon, i spavajucii ko medo :)
Sretno svima, drzim nam fige :) za male beboline

Ne znam još da li je u redu.. i sada krvarim, ali smećkasto…
Smećkasto je puno bolje nego svježa krv. Nisu ti rekli da imaš hematom iz kojeg krvariš, jel?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji