Tynchy, i mi držimo fige za tebe i tvoju bebicu .
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutro cure
Ja jutros vadila krv i dala urin, sutra nalazi. Roknula sam odmah jednu čokoladnu krafnu da se ne skljokam
Ty kako si? Ne izlaziš mi iz glave od jučer, nadam se da si se smirila, i da danas optimizam nastupa, mi smo tu za tebe
Betty-st žao mi je zbog prvog spontanog, nek ova trudnoća bude školska
Dunya žao mi je zbog tvog iskustva, boli samo to čitat, al ti si jaka žena, glavu gore i za 7mj ćeš mazit malo čudo
Iva pa nisi ni ti daleko nama Splićankama
MalaKoza sretno sa izazovom, i nek ovaj Božić bude najljepši vašim obiteljima
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure!
Tynchy, jesi li bolje išta? Smiruje li se krvarenje?
Ostatak trudnica, kako ste?
Dobro jutro cure.. Evo odmaram, lezim, dosla sam MM na par dana da me cuva u i pazi...
Sad sam malo blize MalaKoza :)
Krvarenje je oskudno, i pojavi se samo kad se brisem, zasada. Na ulosku malo krvi. Ono sto je drugacije od jucer je ujutro je to sto je sad tamnosmedja krv. Dunyasha, Jana, sta mislite?
Sanjarka, moja pozitivka,trudnija si od mene, a tek sad si radila te krvne pretrage..? Kad ono kod ginica ides?
Hvala vam svima na potpori... Beskrajno mi znacite... Ali zbilja, kao da ste moje prije, prave prije! :)
P.S.mucnine vise nemam, niti ikakve simptome... Sad mi fale... :(
Ty ja se ne razumim tj. nemam iskustva al zdravo logički mi smeđa krv zvuči bolje nego svježa. Ta smeđa bi trebala biti kao stara, ne nova.... Jučer sam nakon šta si se javila išla malo čitat po netu i krvarenje može biti od formiranja posteljice, smještanja i tako to
A neznam rekao mi je ginić da to riješim do slijedećeg pregleda, a on mi je 28.10
Uživaj s mužićem, nek te mazi i pazi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji