Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    22. Listopad 2015. 12:09

Svoju malu sam rodila u Makarskoj...predivan porod stvarno...brzo i neznam dal bih s njom stigla do st-a...vec me malo toga strah...

Sanjarka88
    22. Listopad 2015. 12:39

iva1989lea

Svoju malu sam rodila u Makarskoj…predivan porod stvarno…brzo i neznam dal bih s njom stigla do st-a…vec me malo toga strah…

a imate u rodilištu u Ma? nisam znala

Ina najvažnije je u trudnoći biti zadovoljan s dr. mislim da nema važnije stvari šta se okoline tiče, nego dobar, strpljiv i brižan dr.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ina90
    22. Listopad 2015. 12:11

Da je on je u bolnici i privatno kod dr.Grzunova...Meni je super spasija me kad sam imala spontani i odmah sam se prebacila kod njega...Obajasni ti sve kako treba ma ako truba i nacrta...

bettyboop_st
    22. Listopad 2015. 14:29

ina90

Da je on je u bolnici i privatno kod dr.Grzunova…Meni je super spasija me kad sam imala spontani i odmah sam se prebacila kod njega…Obajasni ti sve kako treba ma ako truba i nacrta…

i ja sam kod njega.. ii to sam se prebacila iz Šparca..na preporuku kod Vulica.I iskreno..nije mi nesto.Iza mene je isto jedan spontani..i Vulic,mi je na prvom pregledu,djelova pre malo empaticno.A sad, vidit cu, za dva tjedna

iva1989lea
    22. Listopad 2015. 14:02

imali smo ...do prije 5 god...vise nemamo...tako da cu morat za St ...

Sanjarka88
    22. Listopad 2015. 14:22

iva1989lea

imali smo …do prije 5 god…vise nemamo…tako da cu morat za St …

Čim krenu prvi trudovi ti hop u auto

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    22. Listopad 2015. 14:42

Sanjarka tako ce i bit...jos 6. Mj...ajme meni 😊

baby♡girl
    22. Listopad 2015. 18:25

Ty nadam se da si bolje danas. 
    Pozdrav svim ostalim curama 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Tynchy
    22. Listopad 2015. 20:11

Psihicki nisam dobro... Krvarenje se pretvorilo u tamnotamnosmedji pomalo grudasti iscjedak... Kazem iscjedak jer je velicine cetvrtinu dnevnog uloska. 

Nisam pisala danas jer ne zelim kvariti vase sretne dane svojim tuznim raspolozenjem...

Drzte mi fige ...

Tynchy
    22. Listopad 2015. 20:12

P.S. Saljem vam svima duple puse :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI