Tynchy, hvala Bogu da je sve dobro s bebicom i da srce kuca! Molit ćemo se da i dalje tako bude. Jesu li ti spomenuli vađenje krvi? Koja si krvna grupa? Imaš li neku kontrolu kod dr? Duphaston je progesteron, on čuva trudnoću. Samo ga pij, možda će te malo zaštopati, ali to je manji problem, postoje sirupi za to. Samo da ti i bebica budete dobro..
Ty - nadam se da bude sve u redu...
Koji si tjedan sada?
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Ty ja bi na tvom mjestu odmah isla i svom ginekologu da ti otvori bolovanje. Bolje da si doma i odmaras nego da se naprezes i da si pod bilo kakvim stresom.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Uvijek sam trudnocu dozivljavala kao neko blazeno smireno stanje, a trenutni dojam mi je da ne znam kad strepnja prestaje. Svaki put kad idem na wc provjeravam da nisam prokrvarila a inace nisam uopce drama tip. Tinchy koliko sam citala i po iskustvima u okolini dosta cesto se javlja takvo nepoznato krvarenje i sve zavrsi dobro, tako da uopce ne sumnjam da ce bit sve super uz malo mirovanja i tabletice!
Javljaj nam se, kad je iduca kontrola?
Cure sta je sa seksom, jeste, niste, pazite vise, sta kazu doktori?
Sortiraj odgovore
Najstariji