Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    23. Listopad 2015. 11:37

Cure moje,  u meni trenutno kucaju 2 srca !!!
    Jedno moje,  i jedno moje male mrvice. Bila sam danas na uzv-u i priča meni teta doktor- ovo je maternica,  velim ja znam.  -ovo je zumancana vrećica,  velim ja njoj -znam, samo mi molim vas recite gdje je srceko,  a veli ona - pa logicno-tu. I pokaže mi ga. 
    Rastopila sam se. Dragi je isto bio sa mnom.  I kaže istog trena kad smo izašli- a da mi ipak ne čekamo do Božića.  Mislim srceko je tu,  beba je super. Tako da izgleda da ćemo svojima reci kad dodemo sad u 11.mjesecu u Hrvatsku.  Ali samo roditeljima.  Ostalima za Bozic

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

iva1989lea
    23. Listopad 2015. 11:47

MalaKoza bas mi je drago...ja idem oko 1.11. Tad ce bit 6 +3 odprilike...

Sanjarka88
    23. Listopad 2015. 11:47

MalaKoza čestitke na malom srčeku, bravo!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bettyboop_st
    23. Listopad 2015. 12:16

Mene cicke bole za poluuuudit.
    Teske su.. i imam osjecaj da ce nekad eksplodirat
    Mislim da naocigled rastu, kao i trbuh.

Sad se mozete smijat..al se malo ispupcenje vidi

Setajuci sam zombi..jucer mi je MMova mama mirila tlak i bija je 100/70
    Ugl ona i moja mama tvrde da moram popit dcl crnog vina za tlak..a ja to izbjegavam?

Kako ste mi vi?
    Ty drz se.. i imam osjecaj da ce sve bit dobro 

Majadila
    23. Listopad 2015. 12:17

Čestitke na srčeku! To je poseban filing. :) 

Ja sam na zadnjem pregledu vidjela ruke i noge kako lamaću ko da nema sutra i tek mi je onda doslo iz guzice u glavu da sam fakat trudna. :)

Trbuh mi je samo napuhnut kroz dan u neko doba, ujutro se budim flat. Maternice su nam jos ful male i ako vam trbuh izleti, to su crijeva. Kilaža mi je ista. Inače, sad sam u 11. tjednu. 

Jučer sam bila na Sljemenu i baš se nadisala svježeg zraka. 

Jel vježbate, cure? Ako imate zeleno svijetlo od doktora, nemojte zanemariti taj dio.

Majadila
    23. Listopad 2015. 12:20

bettyboop_st, ja ne bi po alkoholu nego radije malo zasoli hranu jace nego inace. I pij vode. 
    U pocetku me isto mucio nizak tlak, onda se stabilizirao, sada primjecujem da mi je opet nizi - cesto mi se malo zacrni pred ocima kada naglo ustanem.

Sanjarka88
    23. Listopad 2015. 12:25

Meni je dr. rekao da mogu vježbat, no ni inače ne vježbam tako da nula bodova

Maja kad ti je bio zadnji pregled s koliko?

Šta se alkohola tiče, sumnjam da može naškodit malo vina, al ja inače ne pijem alkohol i stavrno neznam jel strogo zabranjen u trudnoći?

bettyboop_st
    23. Listopad 2015. 12:25

Normalno 

Inace sam fan vjezbanja.. i voznje bicikla..al mi je dr.zabranija 

Nadam se uskoro..da ce dat zeleno svitlo 
    Ako ne, opet dobro..bit cu mali slon 

Sanjarka88
    23. Listopad 2015. 12:26

I ja isto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.