Cure moje, u meni trenutno kucaju 2 srca !!!
Jedno moje, i jedno moje male mrvice. Bila sam danas na uzv-u i priča meni teta doktor- ovo je maternica, velim ja znam. -ovo je zumancana vrećica, velim ja njoj -znam, samo mi molim vas recite gdje je srceko, a veli ona - pa logicno-tu. I pokaže mi ga.
Rastopila sam se. Dragi je isto bio sa mnom. I kaže istog trena kad smo izašli- a da mi ipak ne čekamo do Božića. Mislim srceko je tu, beba je super. Tako da izgleda da ćemo svojima reci kad dodemo sad u 11.mjesecu u Hrvatsku. Ali samo roditeljima. Ostalima za Bozic
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza bas mi je drago...ja idem oko 1.11. Tad ce bit 6 +3 odprilike...
MalaKoza čestitke na malom srčeku, bravo!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mene cicke bole za poluuuudit.
Teske su.. i imam osjecaj da ce nekad eksplodirat
Mislim da naocigled rastu, kao i trbuh.
Sad se mozete smijat..al se malo ispupcenje vidi
Setajuci sam zombi..jucer mi je MMova mama mirila tlak i bija je 100/70
Ugl ona i moja mama tvrde da moram popit dcl crnog vina za tlak..a ja to izbjegavam?
Kako ste mi vi?
Ty drz se.. i imam osjecaj da ce sve bit dobro
Čestitke na srčeku! To je poseban filing. :)
Ja sam na zadnjem pregledu vidjela ruke i noge kako lamaću ko da nema sutra i tek mi je onda doslo iz guzice u glavu da sam fakat trudna. :)
Trbuh mi je samo napuhnut kroz dan u neko doba, ujutro se budim flat. Maternice su nam jos ful male i ako vam trbuh izleti, to su crijeva. Kilaža mi je ista. Inače, sad sam u 11. tjednu.
Jučer sam bila na Sljemenu i baš se nadisala svježeg zraka.
Jel vježbate, cure? Ako imate zeleno svijetlo od doktora, nemojte zanemariti taj dio.
bettyboop_st, ja ne bi po alkoholu nego radije malo zasoli hranu jace nego inace. I pij vode.
U pocetku me isto mucio nizak tlak, onda se stabilizirao, sada primjecujem da mi je opet nizi - cesto mi se malo zacrni pred ocima kada naglo ustanem.
Meni je dr. rekao da mogu vježbat, no ni inače ne vježbam tako da nula bodova
Maja kad ti je bio zadnji pregled s koliko?
Šta se alkohola tiče, sumnjam da može naškodit malo vina, al ja inače ne pijem alkohol i stavrno neznam jel strogo zabranjen u trudnoći?
Normalno
Inace sam fan vjezbanja.. i voznje bicikla..al mi je dr.zabranija
Nadam se uskoro..da ce dat zeleno svitlo
Ako ne, opet dobro..bit cu mali slon
I ja isto
Sortiraj odgovore
Najstariji