Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    09. Siječanj 2016. 15:20

Rozalija još provjeri na što te točno šalje ako je punkcija ok,  ako je kombinirani probir  ne vade krv na Sv.Duhu oni šalju ženee u vinogradsku i sve se to mora u jednom dana obaviti, i vađenje krvi košta 300 kn u Vinogradskoj
    Rekli su mi da u Petrovoj se ne plača vađenje krvi, tak da još točno pitaj na što te mislio poslati da ne gubite dan u Zagrebu

inaj
    09. Siječanj 2016. 15:22

Pupoljak koji baby watcher imaš?

Rozalija
    09. Siječanj 2016. 15:29

Kokolo5 je mislim da je tak rekel da se zove. Bila sam malo zbunjena jer sam razmisljala ako bude sve u redu. Prvo idem na ultrazvuk na Sv. Duh pa ako bude sve dobro, onda ni ne moram ici na tu punkciju. A na vađenje krvi idem u nasu bolnicu. Moram se naruciti za uzv.

url=http://lilypie.com]

Majadila
    09. Siječanj 2016. 15:39

Stigle su, stigle su 

Majadila
    09. Siječanj 2016. 15:40

Bogme, s tim platnenim pelenama dogodi se jedna stvar - jedva cekas oblacit malo dupe unutra. Presvlacenje pelena vise nema neki negativan prizvuk, ne mislis na govna nego na slatke dezene 

Majadila
    09. Siječanj 2016. 16:29

I ja sam napomenula da je vjerojatno dečko, kad ni sama ne znam 100%. Nadam se da cu sljedeci tjedan konacno saznati. 
    Ma nije bed za boju, ko to uopce vidi, ionako ide cover preko. 

Nessah
    09. Siječanj 2016. 17:08

Pozdrav curke! 
    Majadila bas su super pelenice… Ja sam istrazivala MPP ali gdje god da sam trazila misljenje kod svojih prijateljica i poznanica te mama koje su rodile, apsolutno sve su reagirale sa "Jesi ti normalna??? Danas u 21. stoljecu ti ces se vracati u 18.stoljece i prat govna???'' Ne kuzim te reakcije. Kao da si im rekla da je kraj svijeta. Bas sam naisla samo na negativne komentare sto mi se uopce nije svidjelo…Danas nitko ne postuje tudje odluke nego samo osudjuju… Uzas!

Ja sam bila jako vrijedna ovaj tjedan. Rijesila sam 2 ispita i poslala milijon email upita za poklon pakete i samplove od brandova za bebice. Ukljucila se u sto djecijih klubova za razne pogodnosti kao trudnica… Samo sam jedan dan sjela i pocela istrazivati baby proizvode i tako je krenilo… Ako kog zanima dat cu popis brandova i trgovina gdje sam trazila sve. Ne daju svi isto, no vrijedi pokusati. Jedino imam primjedbu na Pampers, oni su me odmah odbili… Odmah su me razocarali u startu… 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.