Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    09. Siječanj 2016. 17:09

Majadila, pelene su preslatke :) Baš su posebne, samo sad treba čekati da ih mrvica obuče

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Majadila
    09. Siječanj 2016. 17:29

Zabice, sada mi sve postaje stvarnije. 

iva1989lea
    09. Siječanj 2016. 18:37

Majadila predivne su ...to je stvar izbora ...ja imam svoj izbor i tako će bit a mišljenja me ne zanimaju,.mrzim takve osobe jer i ako pitamo idemo s dobronamjernim tonom a što dobijem...grrrr,..jaoo pa koliko vas je već na pola puta...blago vama,...

Majadila
    10. Siječanj 2016. 01:15

Iva slazem se. Totalno je osobni izbor i jedno i drugo, zajedljivi i negativni komentari su apsolutno nepotrebni iz oba smjera. Ja cu vjerojatno kombinirati jednokratne i platnene, a uopce se ne dam obeshrabriti s prijetnjama "vidjet ces" drugih dusebriznika. Zato ni ne pricam okolo o tim stvarima jer se svi nadju odmah savjetovat.
    Ne znam za vas, ali meni uzasno ide na zivce opce savjetovanje. :D

iva1989lea

Majadila predivne su …to je stvar izbora …ja imam svoj izbor i tako će bit a mišljenja me ne zanimaju,.mrzim takve osobe jer i ako pitamo idemo s dobronamjernim tonom a što dobijem…grrrr,..jaoo pa koliko vas je već na pola puta…blago vama,…

Pelene su od Molly, ima je na fejsu - Molly Arijana Hadzic.

Pisem s moba pa mi se tesko vracati na nickove, sori cure.

Ovo stvrdnjavanje trbuha zvuci kao bh kontrakcije, no one ne traju bas 15 minuta. Meni su pecele od 20.tjedna, bas mi smetaju i ometaju normalan dan.

baby♡girl
    09. Siječanj 2016. 18:46

Curke evo mene ipak na hitnoj. Uglavnom, sve je u redu, doktor apsolutno sve organepregledao i  nabrojao, mozak, prstice, kraljeznicu, bubrege, ma pregled me odusevio. Jedino je beba spustila nogice pa nisu vidjeli spol, ali rekao je da je usput vidio samo ne moze potvrditi, pa cu to saznat 13-tog. Cekam jos nalaz krvi pa domeka. 
    Puse svima 😘😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

iva1989lea
    09. Siječanj 2016. 18:50

Babygirl drago mi je da si OK i nadam se da će i nalaz isto bit...čuvaj nam se..pusa

inaj
    09. Siječanj 2016. 19:09

Majadila od koga si naručila pelene?

Bruna257
    09. Siječanj 2016. 20:43

Evo i mene s hitne... Cervix 3/4 zatvoren, smedi iscjedak zbog odlazenja ovog hematoma,sve dok nema rozog i crvenog,ok je... Bebu gledali na 3D(dokica na hitnom gin bila raspolozena), ali beba rucicama sakrila lice i prekrizila nozice pa nismo vidjeli sta je... Po obujmu glave i buse smo 13+5 a FL(bedrene kosti) smo 14+2.. Sunceko nase taman spavalo kad smo bili na pregledu,al bitno da sam ja sad mirnija da je sve ok...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sarlina
    09. Siječanj 2016. 22:43

Ma ljetnice, tko bi vas stigao pohvatati...ako su bebe ovoliko napredne kao vi- bit će veselo :)
    Da se prvo potužim da ću poluditi zadnja 2 dana od suhog kašlja..od utorka me bolilo grlo, pa stalo, pa nos i sad kašalj...parim se na čaju, 
    u nos sprej od morske soli ali kašlju ništa ne pomaže-pogotovo što ne smijem ništa slatko (prženje mlijeka i šećera i slično) radi gestacijskoh dijabetesa. Mislim da moja curica skače jadna ko luda...
    Pola sam pozaboravljala što sam trebala i kome napisati...
    Pelene-prekrasne...najviše bi voljela da mi neko može oči u oči pokazati kako barata sa platnenim-nije da sam glupa, ali me najviše strah tog skupljanja prljavih u kantu i čekanja na pranje...
    Novim ljetnicama dobrodošle 
    Bruna...super da ste svi dobro...ma mrva se ne da i uz mamu je, ne brini...
    Babygirl...stidi se dijete...pričekaj još malo...bitno da si ok....
    Malo sam gledala i ja na EBayu pelene, ali ispada da ih je pola od poliestera...a to onda ne valja...
    Ja idem na GUK profile u ponedjeljak pa mi držte fige da sve dobro prođe...usput mi dr napravi i UZV brzinski..
    I da...jel koja radila briseve u T i kada? Ja  sam ih vadila prije T, no sada ne...ima li neki tt kada je bitno da se vade...?
    A što se tiče anomalya sa 22 tt-ići ću opet u Vili..mislila sam kod Kosa, ali je 200 kn skuplji-a do prije koju godinu je radio kod njih...

MalaKoza
    09. Siječanj 2016. 22:53

Evo mene da poodgovaram.
    Ja sam narucivala platnene sa happyflute.com i aliexpressa, ali samo njihove provjerene sa certifikatom. 

Ty trbuh raste pa ga vise ni ne mogu zvat trbuscicem. sutra cvrknem fotku. Jos ni na pola nisam pa se sve bojim kak cu izgledat za par mjeseci. 
    Vezano za kilazu, jos uvijek sam 2 kg u minusu s obzirom na onu trudnicku tablicu, tako da ocekujem veliku bebu.

Majadila, pelenice su prekrasne!!

Mi smo danas cijeli dan proboravili u Ikei i napokon nasli stvari za stan, da ga ucinimo prakticnijim za bebu. Dragi je strucnjak u slaganju stvari ko puzzli tako da cemo nas stancic od 34 kvadrata napravit pravom malom idilom za troje.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI