Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    10. Siječanj 2016. 16:34

A ja bih vas molila za utjehu,iskustva,bilo što.
    Imala sam sve znakove pms-a, bolne i tvrde grudi, grčevi, počela se javljati mučnina, smrdilo mi je kuhanje, test je bio pozitivan, uhvatila me migrena, sve navedeno je bilo prisutno, međutim od jučer nemam te probleme, grudi su sve manje osjetljive, a ostalo me ništa više ne muči. Pitala sam googl i negdje pročitala da to može značiti da od t ništa i sad sam u komi. Navodno bi grudi trebale ostati bolne i osjetljive prva 3 mjeseca pod utjecajem hormona u trudnoći, što mi se događa,brinem li bez veze i je li kojoj bilo tako?? Osjećaj kao kad prestane m, ono svi bolovi prestanu, odkud sad to?? Kasni tjedan dana, a plus je ko kuća!

inaj
    10. Siječanj 2016. 16:36

Kolica su abc design i na koju idu adapteri za maxi cosi jaje za koje mi je rekla ujna da ce mi nabaviti od nekoga od povjerenja ...provjerila sam prije zato sam i zagrizla za ovaj oglas jer je više nego povoljan

mimica24
    10. Siječanj 2016. 16:47

Dunyasha hvala ti draga na utjesi, jedva sam čekala i sad većinu dana provedem u nekoj brizi. Kod gin ne mogu ni da hoću jer sam tek prošli tjedan prebacila karton i sestra mi je rekla da im treba 10-ak dana da to riješe sa zdravstvenim. U petak ću se nacrtati pred vratima,malo je stroga sestra,ali ja ću lijepo provjeriti je li prebacivanje prošlo kroz sustav i naručiti se što prije.

inaj
    10. Siječanj 2016. 18:25

neznam dali sam dobro stavila, dobila sam još par slikica od kolica jer ovo vama djeluje da je malo preveć apšisano od sunca ili bi to moglo otići dolje sa pranjem

Rozalija
    10. Siječanj 2016. 18:48

Ja sam za sve cetvero koristila jednokratne pelene i mislim da budem i ovaj put. Nemam nista protiv platnenih pelena, ali jednostavno nemam strpljenja to prati, a i ovak stalno perem ves. 😂 Kaj se tice poroda ja sam prvo dvoje prenosila, a druge dva sam rodila par dana prije. I sve sam rodila na drip jer nisam imala trudove. S prvim i zadnjim sam bila sve skupa 10 dana u bolnici, dva dana prije i jos posle jer su imali zuticu, a ja sam nakon prvog poroda dobila upalu, a nakon zadnjeg sam imala visoki tlak da su se bojali pustiti me doma. Mozda bude sad drugacije. 😊

url=http://lilypie.com]

PeppePula
    10. Siječanj 2016. 20:18

Pozdrav cureeee :) nije me bilo 3 dana i vidim masu stranica pa prije nego krenem citati da objavim...dakle bili u petak kod dr. Kosa, stvarno sve preporuke... radila sam kombinirani, sutra cekam nalaze na mail... Nuhalni je bio 1.66 tako da za to nema brige, a znam da ce i ovo ostalo biti super :)

Uzv je trajao dosta dugo tako da sam se bas izgustirala...prvo preko trbuha, pa kako se beba stalno vrtila i nije mogao uloviti sta treba, napravio je i vaginalno...i onda opet preko trbuha :D pa mi je pustio srce, pa pokazivao sve organe, srce, mozak, cirkulaciju...Znaci totalni preporod od onog uzv od 3 sek kod moje soc...i dobila sam dvd sa slikama i kratkim videima...Kako jos ne osjecam bebu, jednostavno ne mogu vjerovati da tako neko malo bice raste u meni, vrti se, savija nogice i slicno...

Sta ste vi ono rekle, kada ste pocele osjecati bebu? Makar one leptirice...

Peppe

iva1989lea
    10. Siječanj 2016. 20:54

Mimica meni isto simptomi variraju od dana do dana..tako da nemaš brige...
    People Pula ja još ništa ne osjetim iako mi je druga trudnoća... Al znam da bude svaki dan...blago ti se za uzv..nadam se da će i moj bit bar upola ko tvoj...
    A što se tiče mog poroda nadam se da će drugi bit upola ko prvi i ja ću bit sretna...al me već trta jer sam u Makarskoj a rodilište u Splitu a kraj 6.mj...znaju oni koji žive ovdje kakvo je stanje ljeti...

mimica24
    10. Siječanj 2016. 20:58

Drage,od srca vam hvala,divne ste. Lakše mi je malo,smirila sam paniku. Ah razumijete vi dobro kako je u prvoj trudnoći tisuće pitanja se mota po glavi.

PeppePula baš si lijepo opisala kako je bilo na pregledu. Privatno uvijek ima vremena za sve, ovi soc. su toliko krcati pa smo kao na traci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.