Našla sam samo happy flute koji dostavljaju samo u Ameriku, imaš li link od kud si ti naručivala?
Cure ja sam slučajno naišla na ovo:
http://www.ebay.com/itm/3pcs-Color-Adjustable-Cotton-Cloth-Diaper-Sticky-Nappy-Newborn-Baby-Infant-Cute-/281835465022?var&hash=item419eb3e93e%3Am%3Am2cy4j-m4ygCW-9IMS_wnow
Ne kužim kaj bi bilo ?
Jutro cureee (da, da, nesanica...budna od 4 i od tad citam koliko ste se raspisale )
Prvo da pozdravim Croheidi-drago mi je da nisam jedina otocanka ja sam doduse udana u Splitu ali koristim svaku priliku za pobjec na moj otok
Naravno, pozdrav i svim ostalim curama
Vidim da ste raspravljale o kilama...ne zamarajte se, ni najmanje-ako nemate gestacijski dijabetis, visok tlak ili nesto slicno i beba se dobro razvija...neka vas broj na vagi uopce ne brine-ja sam dobila 25 kg...nakon tjedan dana ostala samo 4kg viska-sve je bila samo nakupljena voda! A ta 4 kg su vrlo brzo otisla...i u minus Ja sam zbog tih kila cijelu trudnocu ludila, jer sam rasla ko gljiva, a jela sam i manje nego prije (osim u prvom trobjesecju kad sam imala luđački apetit
) i svaki put bih dobila jezikovu juhu na vaganju kod ginekologa...uh!
Sto se platnenih pelenica tice...stvarno su mi preslatke i sviđa mi se ta ideja, ali nekako nemam hrabrosti se uvalit u to...pogotovo kad budem sama s dvoje malih pelenasa-zelim sebi maksimalno pojednostavnit
Pozdrav, kako ste mi?
Ja se ovu noć ništa nisam naspavala, svako malo sam se budila. Možda je bio puni mjesec.
Križa me ubijaju i mučno mi u trbuhu. Nekako šumi u glavi - valjda tlak.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
hvala ti mimica :) Polako rastemo. jedva čekam ponovni pregled :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Znaci kolektivno ne spavamo hahaha 😂😂
Ja budna od pola 6. 😢😢
S tim da se nisam uopce naspava jer me i dalje povremeno budila ta cudna bol. 😭😭
Nego, beba mi se javila jucer, a u zadnje vrijeme se javlja kao da mi je hobotnica u trbuhu i sav trbuh mi se izoblici, i pupak mi uvuče unutra totalno. Mala mi se splaši kad to vidi 😂😂 to mi se u prvoj T dogadjalo puno kasnije, mislim ova beba ne moze imati vise od 100g. Osjetim to relativno nježno, ali vizualno 😲😲
Mimica ne čitaj ništa. Ionako ćeš strah osjećat do onog trena dok ne rodiš i primiš svoju bebicu u ruke. I nakon toga će biti straha. Ali to je normalno. Majčinstvo se inače zove.
Mene muž jučer pitao jesam li guglala o ovoj boli koju osjećam, samo sam ga pogledala. Ne čitam više i amen. Kažem pitat ću na klokanici, ali ima dosta stranica za pročitati, pa ću kao kasnije. Kaže on meni daj budem ti ja pročitao 😂😂😂 kao da bi polovio naše izraze 😂😂😂
Savjet od sestre kad sam zvala doktora je bio da odem na hitnu, ali mislim da ću ipak čekat pregled, osim ako se pogorša.
Kako sam već pisala ili mi fali mg ili se zbilja previše širim pa boli.
Trbuh mi je kao da sam u 6 mjesecu T. Ili kao da nosim dvojke. Bačvica 🙈🙈🙈
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
babygirl e svaka čast kad već nisi na hitnoj,ja bi već davno bila tamo. Ali trudnoća je tako individualna stvar i zaista ne vrijedi puno googlati i ispitivati,nekima je nešto normalno ili nenormalno.
zabice ja još ni ne znam datum prvog pregleda,dr. je naravno sve to još rano,a i slažem se s njom,što da uranim pa da se samo dodatno brinem ako se još ne vidi. Vjerujem da si uzbuđena prije svakog pregleda.
Mimica 2014-te sam na ovaj dan otišla na hitnu, u prvoj T sam bila veća paničarka. Prenijela trudnoću, tlak bio toliko visok da je tlakomjer izbacivao error 😂😂 mislim nije bio visok, ali panika učinila svoje. A sad kad imam jednu mustricu doma koja uskoro slavi svoj drugi rođendančić ne mogu se nikako skulirati i otići na hitnu, ali i puno prisebnija sam. Pratim sve ostale znakove i sve je drugo u redu.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Oho, babygirl i malakoza dosleee! Bas sam se pitala gdje ste.
Babygirl, nasla sam bas neki tekst o tim bolovima, istrazivala sam jer nisam znala sta me to zdjelici boli, jel neki zivac ili sta. Uglavnom, oko polovice trudnoce bi to vec trebalo poceti po defaultu boljeti. Tijelo se vec priprema na porod. Sve je to normalno ako nema krvi, cudnih iscjedaka ili neceg sumnjivog.
Nakon sveg tog samo pomislim: jedva cekam da rodim; dobim svoje tijelo natrag i bebu u ruke!
Malakoza, kako si!? Koliko ti je sad narastao trbuh? :)
Ostalim curama nespavalicama saljem puse! I ja sam medju vama, citam rasprave o CR ili vaginalni porod, i smijem se koliko humoristicno zene uspiju opisati toliko traumatican dogadjaj!
Smijala sam se kad je jedna pisala kako je radjala negdje vani, i imala privatan prostor u kojoj su bili samo ona, muz i babica. A druga joj na to veli: u HR ti cak i cistacica navrati, brise oko tebe po podu.. Zamisljam si da cistacica i hrpa ostalog osoblja oko mene dok ja vristim na muza da se nikad vise necu seksat :)
Sortiraj odgovore
Najstariji