Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo5
    09. Siječanj 2016. 12:05

Tynchy-da, istina je to za cistacicu...svratila i kod mene, kao i "grupica" od 10-15 studenata 

Dunyasha
    09. Siječanj 2016. 12:07

Dobar dan zenske!!
    Vidim, nesanica vas lovi sve vise i vise... Ja i dalje spavam kao beba.. Ponekad si mislim hocu li cuti bebu da place? Ja zbilja imam cvrst san i ne budim se samo tako.. Za sad jos trbuh nije toliki da se ne mogu namjestiti, pa sam okej.
    Inace, primijetila sam da kad se ujutro rastezem da me u trbuhu zaskaklja. Ali recimo, vise na desnoj strani, malo nize od pupka. 
    Isto tako, uspijela sam uloviti da nasa beba ima svoj neki ritam, recimo, vec danima je budna oko pola 10-10 navecer, pa do jedno pola 11 radi selidbu u trbuhu. Nekoliko puta sam osjetila na idtom mjestu ritmicno udaranje pa sam se pitala kako je to moguce. Al sad citam da je to vjerojatno stuckanje.
    Inace, jutros smo poceli s glazbenim educiranjem curice, pustala sam joj Dire straits i sva se migoljila unutra. Plese? Ili joj se ne svida? Hmmm...
    Betty, kakvi su to bolovi? Mene, hb nista ne boli. (Da pokucam u drvo).. Bas se dobro osjecam. 
    Ty, di si kupila trudnicke carape? Hm? Mene moje sveee stezu i ne idu na struk, pa mislim da je vrijeme da kupim za trudnjace..
    Mimica, ovaj stav da je svaka t individualna je jako dobar, drzi ga se cvrsto. I ne usporeduj. Niti jedna od nas nije slicna onoj drugoj, tako da nam ni t nisu. 😉
    Popodne idemo u Ikeu, idemo vidjeti za novu kuhinju, sta nam nude, a mozda onda i kupimo stogod od opreme... 
    A iduci cemo tjedan po kolicaaaa!! Wuuuhuuuu!!! 👣👣

Rozalija
    09. Siječanj 2016. 12:14

Bok svima. Evo samo da vam javim bila sam jucer na pregledu i sve je u redu.   Doktor me je pregledal s ultrazvukom, dal mi je sliku, sve mi je pokazal, cula sam i srce i na kraju mi je dal i ruku. Bas sam se iznenadila. Da vas pitam nekaj. Mozda bu glupo zvucalo, ali dugo nisam bila na uzv pa sam zaboravila. Da li je koja bila sa 9 tj. na uzv? Pise mi po uzv da je trudnoca danas 9 tj., a ja sam si izracunala 10 jer mi je 1.11. bila zadnja M. Ali je rekel dobar datum zaceca, da je bilo 21.11., a tak je i bilo jer je muz bil na terenu, a onda je bil doma.   To je onda 7 tj. Beba je duga 22 mm, a to sve odgovara. Malo sam se zbunila.

url=http://lilypie.com]

Rozalija
    09. Siječanj 2016. 12:23

I imam jos jedno pitanje. Da li znate de je bolnica Sv. Duh? I kak se dođe do nje od autobusne stanice. Ili ako znate br. telefona od gin. uzv? Doktor mi je dal uputnicu jer imam 36 god. pa me poslal na punkciju s 12 tj. jer je kao rizik veci za Downov sindrom. Mogla sam i odbiti, ali ja bi rađe isla. Ali su tam rekli da moram prvo ici na uzv pa ako bude sve u redu, onda ne budem morala na punkciju. Dobila sam i putni nalog i uputnicu.

Dunyasha
    09. Siječanj 2016. 12:33

Rozalija

I imam jos jedno pitanje. Da li znate de je bolnica Sv. Duh? I kak se dođe do nje od autobusne stanice. Ili ako znate br. telefona od gin. uzv? Doktor mi je dal uputnicu jer imam 36 god. pa me poslal na punkciju s 12 tj. jer je kao rizik veci za Downov sindrom. Mogla sam i odbiti, ali ja bi rađe isla. Ali su tam rekli da moram prvo ici na uzv pa ako bude sve u redu, onda ne budem morala na punkciju. Dobila sam i putni nalog i uputnicu.

Poslao te na Sv. Duh, ne u Petrovu? Bolnica ti je u Ulici Sv. Duh, s autobusnog mozes doci s tramvajem br. 6 ili br. 2. Ides do okretista na Crnomercu (zadnja stanica) i tamo ides na bus 128 za Luksice. Sides na 1. autobusnoj i pred bolnicom si. Eto, nije komplicirano.

Dunyasha
    09. Siječanj 2016. 12:35

A i google maps ti sve tocno pokaze, i kako doci i javni prijevoz i sve.

Rozalija
    09. Siječanj 2016. 12:57

Dunyasha hvala.  Valjda budem nasla. Jer nisam bas cesto u Zg. Moram u ponedeljak nazvati da se narucim između 26. i 29.1. Je u Sv. Duh me poslal, ali moram prvo na uzv.

iva1989lea
    09. Siječanj 2016. 13:00

joj sta ste se raspisale ko će vas pohvatiti sve hehe Nessah hvala na INFO za ginekologa...ja sam spavala al sam se cijelu noć vrtila ...nikako se Namjestit...što se tiče urina i trudnicke ja sam prvi put s 6 tj samo potvrdila trudnoću a onda s 9 tj dobila trudnicku i od tad svaki put prvo piskenje u čašicu,vaganje i tlak kod sestre a tek onda ulazim ginekologici... Tako je bilo i prije 6 god samo kod privatnika a SAD sam kod socijalne gin. i isto...evo naših podataka od prošlog pregleda 13+3 BPD 27 i FL 12..a ostalo baš nije bila rjecita...samo da je sve OK...idući pregled je 19.1. Nadam se da ćemo saznati spol...uhhh eto napisa se ja hahah

iva1989lea
    09. Siječanj 2016. 13:04

I da što se tiče kg ušla sam u trudnoću s viškom al SAD se od početka držim na evo danas +3...

pupoljak
    09. Siječanj 2016. 13:05

Pozdrav mame,
    vidim mnoge muci nesanica a ja bi samo spavala,to mi se desava od pocetka trudnoce...imam osjecaj da sto ranije zaspim navecer da mi se sve duze spava ujutro :)..jedva se dignem u 9,10h 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI