Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    08. Siječanj 2016. 17:38

A jeste vrijedne danas 😂😂
    Pola toga sam zaboravila naravno 😅😅😅
    Ugl molim da se i mene uračuna u šampanjac 😆😆😆 i litru žestice poslije poroda 😂😂
    Dunya molim da kreneš s voćem tek nakon obećane slavonske. Hvala. 
    Sanjarka kuzim te u vezi platnenih, ali ja isto planiram kombinirati, vidjet ćemo sve. 
    Ty znam da si nesto puno pisala, nemam pojma šta, ali moram i tebe spomenuti u postu ❤❤
    Mimica normalno je da imaš iscjedak u nenormalnim količinama. Dokle god nije smeđi, sa sukrvicom ili u bilo kakvim duginim bojama i ako ne smrdi i ne pecka, normalan je. 
    Za dalje ne znam šta ste pisale. 
    Ja sam u nekim čudnim bolovima ovih dana, ali ipak se tješim da nije ništa i da mi fali mg. Koji ako pijete, ne pijete poslije 37 tjedna jer navodno moze biti problema oko otvaranja na porodu. Tj on cuva cerviks itd pa ga na kraju previse sacuva. 😈 
    Puse svimaaa 😍😍😘😘😘
    Dobrodoslica novim curama, budem pohvatala do poroda sve nadimke 😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

zabica25
    08. Siječanj 2016. 18:45

Babygirl 
    Bruna, ja ti još nemam tamne bradavice, ali me bole i svrbe.

Stavila sam i ja sticker :)
    I da, za šampanjac se i ja prijavljujem 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Dunyasha
    08. Siječanj 2016. 19:16

Bruna, prestanak bolnih cica sam ja osjetila gotovo odmah po zavrsetku 12. tt. Sad bole kako kad, ali recimo, bradavice me sad bole. I nisu mi nista potamnile. 
    I pitala sam dr za taj prestanak boli i rekla je da je to normalno. 
    Mimica, sto se tice iscjetka, dobro ti je Baby rekla, dok je bijeli, bez mirisa to je okej. Nekad bude gusci, nekad rijedi, ali to je okej.
    Baby ici cemo na pizzu, samo neka se vrijeme malo smiri! 

MalaKoza
    08. Siječanj 2016. 20:51

Vidim da nas nekoliko ide na kontrolu 13. Bit će updateova 
    Da se uključim u raspravu o pelenicama, ja sam se opskrbila već sad sa dovoljnom količinom.  
    Dio sam dobila za Božić, a dio naručila preko interneta.  
    Uzimala sam od happy flute jer su jako povoljni, a imaju certifikat za razliku od ostalih kineskih pelena. Uglavnom sam uzimala bambus jer on najbolje upija. 
    Jedva čekam da mi stignu. 

I osjetila sam bebu preko trbuha! Ali samo u jednom navratu me par puta bocnula da sam rukom osjetila.  Bila sam u 7.nebu

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

inaj
    08. Siječanj 2016. 21:00

I happy flute šalju u hrvatsku?

Majadila
    08. Siječanj 2016. 21:04

MalaKoza, prvi udarac 

Ti njihovi nježni "tup tup tup" su toliko slatki da je to neopisivo. 

MalaKoza
    08. Siječanj 2016. 21:21

Uzimala sam uglavnom Newborn jer sam ostale veličine dobila. Uzela sam i par s i m covera.  
    Ne znam za isporuku u Hrvatsku jer sam u Njemačkoj. Ali mislim da isporučuju

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    08. Siječanj 2016. 21:23

A sto se tiče cijena,  coveri su oko 5 dolara,  a aio oko 9.
    Znači od 30ak do 50ak kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.