Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    09. Siječanj 2016. 13:06

Dunyasha, kupila sam jedne tanke u DMu (nekih 30-35kn) i jedne deblje u HMu, u Areni mislim
    Mislis da je ritmicno udaranje zapravo stucanje? :) LOL, nije mi palo na pamet :)

Rozalija, mogle bi mozda na kavu kad dodjes u zgb :) Ionak planiramo naci se uskoro! :)
    Na kakvu punkciju ides? Sta ti tocno pise na uputnici? Amnio ne moze bit, vjerovatno je kombinirani, cim ti kaze da prvo ides na uzv

Kokolo, iskreno, meni je bed kad dodjem kod doktorice opce prakse pa tamo hrpica studenata! A kamoli tamo gola i u bolovima...
    Citam tu temu jos uvijek, i nekako ispada da puno zena nakon sto rode vaginalno ima traumu od poroda samo zbog postupanja osoblja u bolnicama..

pupoljak
    09. Siječanj 2016. 13:07

to za kg....ja sam prosli pregled bila na -1kg i sve nekako mislim da nije normalno da sam jos uvijek u minusu

iva1989lea
    09. Siječanj 2016. 13:12

Pupoljak ja sam s 13 tj bila na 0 al blagdani su odradili svoje haha ma cekam malo bolje vrijeme pa se opet bacam u šetnje ...ova kiša me uspavala...

pupoljak
    09. Siječanj 2016. 13:21

ma i ja sam  malo vise jela al eto..a jesam povracala al ne bas toliko cesto..i kad dodje dan s mucninama cim malo prodju ja mogu jest,al u granicama normale...i cesto me jace zgrci na lijevoj strani negdje nize od jajnika al valjda je normalno...sreca imam baby watcher pa cim me uhvati nervoza cujem malo srculence i kamen padne sa srca 

iva1989lea
    09. Siječanj 2016. 13:27

Zato sam i ja bila na 0..al više ne povracam... Ma ne brojem se ja toliko radi kg nego  ginekologica... Iako su svi nalazi OK...ja imam cijeli život problema s težinom plus štitnjača... Al  nedam se 

pupoljak
    09. Siječanj 2016. 13:34

nedaj se nedaj se....iskreno ni ja se ne bojim toliko kilograma nekako sam uvijek drzala jednaku kilazu...vjerujem da ce se sve moci skinuti uz mao vise truda,...a i ja imam povisen hormon stitnjace od pocetka trudnoce al sreca drzim ga na istom

zabica25
    09. Siječanj 2016. 13:42

Dunya, ja sam kupila trudničke najlonke, 2 kom u pakiranju u H&Mu nekoliko mjeseci prije nego sam postala trudna.
    Reko, jednog dana ću ih zatrebati. Ali još ih ne trebam jer nemam još veliku bušiku. Taman za svadbe bude :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Rozalija
    09. Siječanj 2016. 13:59

Tynchy moze.  Ja sam iz Cakovca. Nije to jako daleko, ali nejdemo bas cesto u Zg. Bili smo zadnje 2014. s djecom u Tehnickom muzeju i u zoloskom vrtu. Poslal me na punkciju koja se radi u 12. tjednu. Jedino zbog godina. Tak mi je rekel, da nije amniocinteza, nego punkcija. Ali ako bude u redu na uzv, onda ne budem ni morala na punkciju. Ali ne budem uopce o tome razmisljala da nekaj ne bude u redu. Ali budem se tek onda opustila dok i to prođe.

url=http://lilypie.com]

Cro262
    09. Siječanj 2016. 14:47

Hej, stvarno ste si dale truda i raspisale se 
    Ja sve što sam uspjela zapamtiti su kava, šampanjac i pizza!  predbiljezujem se za sve troje, hvala! 

Evo nas danas ušle u 19t, stvarno smo super, osim kaj ja osjećam da trbuh raste, rasteže se i boli. Bila sam jutro u Avenue mallu i hodala sat vremena i moram priznati da sam osjećala već težinu trbuha i da mi je polako bilo dosta hodanja. Ja sam se malo usporila, svaki pokret radim oprezno, ustajanje, sagibanje i tak to...a tek smo na pola puta...

Usput, opet sam jučer svratila u h&m u areni...od trudnicke robe na sniženju su sve neki mali brojevi ostali i izbor je ravno nikakav...

• kokolo5
    09. Siječanj 2016. 15:20

Rozalia, je li mozda to punkcija korionskih resica?
    Ty, da ajme-porod ko porod: boli, prođe, zaboraviš, ali takvo ponasanje-tesko. Jos u tako osjetljivom stanju dok te šoraju hormoni... A studenti-a moraju i oni od nekud naucit, jasno mi je, ali brate mili bar šaljite jednog po jednog,a ne odmah cijeli čopor!  btw, imate ih pravo i odbit, samo mene nitko nije ni pitao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.