Pitanjce za iskusne trudnice. Jel vam se događa ili događalo u prošloj trudnoći da vam trbuh u području maternice postane odjednom tvrd i za par sekundi opet omekani. Ne znam kak to opisat drugačije. Ko neki grč da me ulovi i onda nakon 10-15 min pusti. To mi se događa zadnja 3 dana po par puta dnevno. Naravno da sam isla guglati i to slici BH kontrakcijama. Ali piše da se one javljaju tek iza 20.tt, a ja sam sutra punih 18 pa mi se čini prerano za to.
U svakom slučaju ću u srijedu pitat dr. Ali do tad ako ima koja iskustva s time pliz nek mi piše
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Majadila, preslatke su pelenice! Mi smo baš neki dan pricali sa dva novopečena oca i rekli im ideju o PP, jedan je odmah odmahnuo i rekao da ću biti toliko umorna od svega da ću što prije htjeti premotati bebu a drugi je čak rekao da su oni probali ali da su ipak jp praktičnije pa su njih koristili. Kako god bilo mi je super slušati dva muška mišljenja o tome i čuti njihove priče i iskustva sa pelenama...
Malakoza, svida mi se tvoj praktični muž za dobar raspored u malom stani treba jako puno živaca i kreativnosti. Mi smo baš bili na dj rodendanu u kući di su cure vristale i trčale a mas osam sjedilo u miru za stolom i imalo mjesta. Poslije se mm i ja vozimo doma i zaključili smo da mi to nikada nećemo moći u stanu što zbog mjesta što zbog buke...tako da ne znam lako ćemo mi slaviti rodendane...
Cure, koja je od vas rekla da bi kupila Tatamiu ali da joj je našla i loše strane? Tynchy, jesi to ti pričala? Sad sam se i ja zagrijala za nju...
jutro cure,moglo se spavati sinoc?Ja spavala ko bebica...
Babygril,Bruna super za uspjesne preglede,drago mi je da je sve uredu
Sarlina evo ja drzim fige da sve dobro prodje
Inaj baby watcher mi je AngelSounds od Jumpera
Majadila pelene su prekrasne i meni je iskreno bilo na prvu ono ne zelim ni razmisljat o tom a sad vec i mene zanima pa cu i ja to dobro da preispitam,vjerojatno cu nabavit bar par komada,bas mi se dopadaju
Jutro!! :)
Cro, da, mi smo kupili Tatamiu, i ja sam apsolutno odusevljena. Imali smo srece jer smo za kolica dobili takav popust da smo Tatamia dobili prakticki dzaba s obzirom na redovne cijene.
Pogledaj Tatamia official video na youtubeu, pa bus vidjela kako je divna. Mislim da cu bebu dosta vremena u njoj drzati jer mogu vec od rodjenja.
Citam ove vase komentare o bolovima. Pa ja isto imam te situacije gdje kao da mi iskoci dio trbuha, i bude jako tvrdo i okruglo, ali samo na jednom dijelu trbuha. Ja mislila da se to beba namjesta jer me ne boli kad se desi. A desava se manje vise ujutro.
Ja sam inace ovaj vikend bas u bolovima, zdjelica me boli, jako... Zeludac mi rastura kiselina, bas se lose osjecam. Malo bolucka i u trbuhu.
Bebu od sinoc nisam osjetila, valjda je njemu dobro.
Rozalija, svakako se ti raspitaj oko te punkcije. Stvarno ne znam sta bi moglo biti. Ja znam za krvnu pretragu, koja ide poslije uzv, a ako to ne bude ok, onda amnio u 16.tt
Tynchy budem pitala, ali svejedno moram prvo na uzv na Sv. Duh pa ako bude sve u redu, onda ni ne budem morala na tu punkciju. Doktor je zval tam i tak su mu rekli. Ja se nadam da bude sve u redu i ne razmisljam o drugome. Za dva tjedna moram ici.
url=http://lilypie.com]
Jutro trudnice!!
Baby i Bruna, neka ste otisle da vas pogledaju i bravo za nase male prijatelje!! Nadam se da ste obje sada mirnije.
Sarlina, drzim fige!!
Sto se tice mpp- mene podrzava mm, nase obitelji i to mi je sasvim dovoljno. To tko ce sta reci, da nisam normalna, da sta ce mi pp uz jednokratne dns- to me uopce ne zanima, niti se na to osvrcem. Naravno da, ukoliko ce curka imati kakve lose reakcije na mpp, necu forsirati, ali inace.. Sto manje jp, a sto vise mpp.
Tako sam naisla na podsmjehe kad sam spomenula doulu, i pripreme za porod 1 na 1, a sad mi ta ista frendica objavljuje na fb clanak o doulama...?? I nije me briga. Rodit cu ja, presvlacit cemo mi, i nema problema.
Sto se tice tvrdoce trbuha, ja imam ponekad na jednoj strani trbuha malu grbicu, pretpostavljam da se to cura stisne tamo. Nemam nikakve grceve i za sada sve prolazi apsolutno po psu. Cak me ni isijas ne lovi, a ni leda ne bole otkad vjezbam. Pase mi jako vjezbanje, iako ponekad strepim jel okej da bas sve te vjezbe radim.
Inace, jcr bili u Ikei, slozili si kuhinju, za bebi nisam nis kupila, pola toga nije niti bilo- prematalice, podloge za prematanje itd, ali stignemo. Iduci posjet Ikei je samo djecja Ikea. I to me obilazimo cijeli dio, nego se krecemo od izlaza prema ulazu. 😂😂😂
Uzivajte cure u nedjelji, ja sam popodne na baby showeru od prijateljice!! Pusa svima!
Dunyasha, kad smo kod doule, jel znas da vingoradska ne dopusta doule na porodu?
http://rodilista.roda.hr/rodiliste/3
Sortiraj odgovore
Najstariji