Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    01. Siječanj 2016. 22:11

Drage cure, sretna nam svima nova godina! :)

Da odgovorim na pitanja za pelene, cura sivalica je https://www.facebook.com/mollyplatnenepelene?fref=ts, a ovaj lot sa slike me izasao 800 kn. 
    Cura je jako simpa i pristupacna, a za njene pelene vec imam dobre preporuke. 

Dunya, gdje ides na uzv? 

Super su vam slikice!  Bogme, postaje konkretno! 

Ja sam fakat pocela dobivati na kilazi, uopce me to ne veseli.  
    Kada god stanem na vagu (svakih par dana), pokaze vise. Sad sam na nekih +5, s tim da u prvih 12 tjedana nisam dobila nista (sad sam skoro punih 21). 
    Jedem vise sto je je, bas sam dobila apetit ko kuca, moram malo stati na loptu i normalizirati se. Kuzim da rast ne ide linearno, ali mi se ovo cini puno u katko vrijeme. Robu svako malo šaltam na najnizu policu, ponestaje mi stvari za obući. Srećom pa mi je posao takav da sam u sportskom, inace ne znam sto bi.

Bruna, nadam se da si vec doma, zao mi je za okolnosti ali vazno da je sve u redu. :)

Nessah, fotku uploadaj na tiny pic stranici, a ovdje kopiraj links IMG kodom (ponudit ce ti ih par).
    Tetre su ti ovo
    http://www.njuskalo.hr/image-bigger/oprema-bebe-ostalo/platnene-tetra-pelene-slika-34858663.jpg
    http://www.lolaribar.hr/upload/tbl_artikli/lola-baby-tetra-pelene-10kom_134520.jpg
    Koriste se i kao pelene ako zelis (umjesto jednokratnih) ali ima jos milijon funkcija oko bebe - za bljuckanje, podlogu za prematanje, zastitu od sunca na kolicima itd. Sigurno si ih viđala oko malih beba samo nisi znala da je to to. :)

Grudnjake ni ja vise ne nosim, samo sportske topove bez ikakvih umetaka.

Nessah
    01. Siječanj 2016. 22:52

Majadila hvala ti na strpljenju i pojasnjenju. Pa da, tetre su one obicne ''gaze'' sto bi nase mame koristile za pelene. Mogu li te samo jos pitati od kakvog materijala su ove visekratne i koliko one traju te kako se odrzavaju??? Vidim da si se odlucila za njih no kako ih planiras odrzavati? Planiras li koristiti u paketu sa jednokratnima ili? 
    Hvala jos jednom na strpljenju!

Majadila
    01. Siječanj 2016. 23:11

Evo ovo ti je dobar uvod u platnene
    http://www.trudnoca.hr/beba/skrb-o-bebi/tetra-moderne-platnene-pelene/

Materijal samih pelena je bambus, pamuk ili velur, coveri (zastitne gacice) su PUL. Guglaj za vise informacija o samim materijalima. :)

Traju godinama, pa ih planiram cuvati i za sljedece. Mislim si olaksati zivot pa cu ih vjerojatno kombinirati s jednokratnima, vjerojatno za noć i izlaske van, ali to cu sve vidjeti u hodu. 

Samo pitaj, tu smo da si pomognemo. :)

Nessah
    01. Siječanj 2016. 23:26

Majadila, bas si srce  Vec sam pametnija za koju info! Idem u istrazivanje!

Cro262
    02. Siječanj 2016. 08:55

Dobro jutro svima i sve najbolje vam želim u ovoj godini! Nadam se da ste dobro za bavile gdje god bile. Iskreno ja sam ponoć prespavala ali me to ni najmanje ne smeta, vjerojatno ću iduće god biti budna 

Zabice i Dunya, super su vam buše, stvarno smo počele rasti za ozbiljno. Hm, hm, vidim da su neki obećali slikice a nema ih...Sanjarka

Moje malo čudo se počelo sve češće javljati i to je full slatko, napokon sam počela doživljavati trudnoću stvarnom, mislim da ću danas malo u shopping i za sebe a i za bebaca polako...odoh uživati u kavi! Puse svima

Bruna257
    02. Siječanj 2016. 09:35

Jutro curke... Javljam se ponovno iz bolnickog kreveta, ajde barem nam je osoblje i doktori su nam super...  Zezancija na najjace, pa nam puno lakse....
    Sad bila vizita, moooooozda postoji sansa da me danas puste... Al necemo se veseliti ni nadanti,tako je kako je..

Vidim vi se raspisale o mpp... Ja sad jos o nicem ne razmisljam, osim o tome da budemo nas dvoje dobro i da idemo nasoj kucici nasem tatici...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

zabica25
    02. Siječanj 2016. 10:05

Jutro... :)
    Eto, meni se polako mučnine smanjuju, barem mi se tako čini.
    Počela mi se zdjelica širiti, kosti bole :)
    Diže mi se trenutno tijesto za klipiće jer popodne dobijemo goste.

A sad idem na red pozvati sve cure koje nisu stavile slike.... 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    02. Siječanj 2016. 10:31

Heeeeeej ljetniceeee 
    nek vam je sretna i blagoslovljena  

Dunya, Zabice predivne ste mi trudnice 
    Nadam se da uživate i odmarate kao i mi  tipkamo se više kad prođe vikend, evo dvi slikice nisam se uspila puno naslikavat nadam se da se vidi, ljuuuubim 

ps. tko nezna stavit sliku prvo na http://tinypic.com/, pa upload , pa odaberete datoteku... i onda vam izbaci linkove neke, vi morate kopirat onaj IMG 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Majadila
    02. Siječanj 2016. 10:48

Sanjarka, baš si mačka! :D
    Mi smo ostali doma za Novu, drukam za to godinama i baš nam je bilo super, gledali omiljene serije pod dekicom, jeli finu večeru, zezali se...

Mama3put
    02. Siječanj 2016. 11:32

Sretna Vam Nova svima 

Mi smo se ismrzavali u ZG ova tri dana ono bas...

BRUNA zao mi je zbog hematoma  drzite se ti i bebac,nadam se da cete brzo kuci

Ostale cure vi ste sve dobro vidim  a vi koje ste stavile fotkice sve ste preslatke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.