Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    31. Prosinac 2015. 10:10

Naravnoooo,  i ti kad se skockaš za svadbu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    31. Prosinac 2015. 10:23

https://www.babycenter.hr/akcije/internet-akcija#;sort:

ako koga zanima, ja vidila uživa ovu opremu, super mi je sve , mislim da ćemo se bacit u trošak

Dunyasha
    31. Prosinac 2015. 10:26

A ja jcr u Ikei... Sve isprepipala, svaki krevet prodrmala, prematalice postiskala, plahte i posteljinu ispregledala, madrace ispritiskala. Kao manijak neki. 😂😂😂

Bruna257
    31. Prosinac 2015. 10:51

Ipak jos danas ostajem u bolnici...:( jer sam otvorena za vrsak prsta pa cisto opreza radi,krvarenja nema, al jos traje smedarenje i ciscenje...tako da dragi i ja danas novu docekujemo u bolnici... U nadi sa sutra idemo domeka...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    31. Prosinac 2015. 11:01

Bolje da si pod njihovom konrolom, drži se, bar će te dragi večeras bit s tobom

Tynchy
    31. Prosinac 2015. 11:02

Jutro cure! 
    Ja se tek probudila, gledali smo sinoc do 2h film o zombijima, pa sad pokusavam doci k sebi. Napravila sam vrhunski dorucak i sad cekam dal ce se moja probava smilovati :)

Cure, moram priznati da se moj trbuh smanjuje, jel to mozda zato jer ja mrsavim?

Prvo da pozdravim nasu Brunčicu, bit ce sve ok, u toj gadnoj situaciji opet imas najbolju varijantu koja se mogla dogoditi.. Jedino sto je nova godina ovo ono.. U kojoj si bolnici?

Dunyasha, ici cu s tobom na radionicu, dogovorimo se jos.. Bas se veselim :)

Sanjarka, probaj odspavati popodne da ne kljucas veceras na doceku :)

Zumbul, Luka kazes? A ja razmisljam o Borna :) :)

Obavila shoping jucer, potrosila preko 500kn u hm-u, bebi dobio dvije preslatke kapice kad izadje iz rodilista, iako ljeto ce biti, nece mu trebati, valjda :) Ali sta sam mogla, bile su neodoljive :)

Kupila 2 trudnicke hlace, jedne crne za 200kn, a druge plave za 100kn. Tajice isto i jednu majcu.
    Moram priznati da je onaj dio za trbuh zbilja velik, do sisa mi dodje...
    A sta sad, nema nekog izbora...

Veceras idem na docek u crvenoj haljinici od Ralph Laurena, to sam kupila na nekom snizenju u Austriji, tolikom da ovdje valjda ni u HMu ne bih za toliko para nasla haljinu...

Sanjarka88
    31. Prosinac 2015. 11:35

Ty ne moram ni govorit da čekamo sliku u toj crvenoj haljinici  kako mršaviš? Koliko si u minusu?
    Gdje će te na doček? neka fency večerica ili?

Sanjarka88
    31. Prosinac 2015. 11:35

I Laaaaaajkam Bornu mislim da ja i ti totalno imamo isti ukus

Tynchy
    31. Prosinac 2015. 11:48

Moze, moze, fotkat cu se.. :)

Ne mrsavim, nego sam na istoj kilazi. Ni grama vise. Mozda trbuh padne ako bebi ode tam iza?  Prema kicmi :)

Ma idemo na neku privatnu zabavu, nisam preluda, ali ajd... Nadam se da vec u 1h budem u krevetu.

Daj mi reci jel ti mozes zakopcati hlace? Ja sam jucer ko debil hodala raskopcanih hlaca... 

Ostale cure??

Ove trudnicke hlace su mi otkrice, imaju 34/36 br ali sa prostorom za trbuh :)
    Jos da nadjem neke fine, a ne samo trapke...

zabica25
    31. Prosinac 2015. 11:49

Sanjarka, da, torta je ohlađena :)
    Dunya, i ja sam dana dobila taj poklon pakt od Hippa...isto što i ti :)
    Bruna, žao mi je što moraš biti u bolnici, ali dr znaju da je tako najbolje. Sve se isplati za bebu.

Dakle, imat ćemo Luku i Bornu :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.