Naravnoooo, i ti kad se skockaš za svadbu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://www.babycenter.hr/akcije/internet-akcija#;sort:
ako koga zanima, ja vidila uživa ovu opremu, super mi je sve , mislim da ćemo se bacit u trošak
A ja jcr u Ikei... Sve isprepipala, svaki krevet prodrmala, prematalice postiskala, plahte i posteljinu ispregledala, madrace ispritiskala. Kao manijak neki. 😂😂😂
Ipak jos danas ostajem u bolnici...:( jer sam otvorena za vrsak prsta pa cisto opreza radi,krvarenja nema, al jos traje smedarenje i ciscenje...tako da dragi i ja danas novu docekujemo u bolnici... U nadi sa sutra idemo domeka...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bolje da si pod njihovom konrolom, drži se, bar će te dragi večeras bit s tobom
Jutro cure!
Ja se tek probudila, gledali smo sinoc do 2h film o zombijima, pa sad pokusavam doci k sebi. Napravila sam vrhunski dorucak i sad cekam dal ce se moja probava smilovati :)
Cure, moram priznati da se moj trbuh smanjuje, jel to mozda zato jer ja mrsavim?
Prvo da pozdravim nasu Brunčicu, bit ce sve ok, u toj gadnoj situaciji opet imas najbolju varijantu koja se mogla dogoditi.. Jedino sto je nova godina ovo ono.. U kojoj si bolnici?
Dunyasha, ici cu s tobom na radionicu, dogovorimo se jos.. Bas se veselim :)
Sanjarka, probaj odspavati popodne da ne kljucas veceras na doceku :)
Zumbul, Luka kazes? A ja razmisljam o Borna :) :)
Obavila shoping jucer, potrosila preko 500kn u hm-u, bebi dobio dvije preslatke kapice kad izadje iz rodilista, iako ljeto ce biti, nece mu trebati, valjda :) Ali sta sam mogla, bile su neodoljive :)
Kupila 2 trudnicke hlace, jedne crne za 200kn, a druge plave za 100kn. Tajice isto i jednu majcu.
Moram priznati da je onaj dio za trbuh zbilja velik, do sisa mi dodje...
A sta sad, nema nekog izbora...
Veceras idem na docek u crvenoj haljinici od Ralph Laurena, to sam kupila na nekom snizenju u Austriji, tolikom da ovdje valjda ni u HMu ne bih za toliko para nasla haljinu...
Ty ne moram ni govorit da čekamo sliku u toj crvenoj haljinici kako mršaviš? Koliko si u minusu?
Gdje će te na doček? neka fency večerica ili?
I Laaaaaajkam Bornu mislim da ja i ti totalno imamo isti ukus
Moze, moze, fotkat cu se.. :)
Ne mrsavim, nego sam na istoj kilazi. Ni grama vise. Mozda trbuh padne ako bebi ode tam iza? Prema kicmi :)
Ma idemo na neku privatnu zabavu, nisam preluda, ali ajd... Nadam se da vec u 1h budem u krevetu.
Daj mi reci jel ti mozes zakopcati hlace? Ja sam jucer ko debil hodala raskopcanih hlaca...
Ostale cure??
Ove trudnicke hlace su mi otkrice, imaju 34/36 br ali sa prostorom za trbuh :)
Jos da nadjem neke fine, a ne samo trapke...
Sanjarka, da, torta je ohlađena :)
Dunya, i ja sam dana dobila taj poklon pakt od Hippa...isto što i ti :)
Bruna, žao mi je što moraš biti u bolnici, ali dr znaju da je tako najbolje. Sve se isplati za bebu.
Dakle, imat ćemo Luku i Bornu :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji