Cure moje,divne ste! Hvala vam na pozitivi i podrsci,stvarno je dobrodosla.. ;) eto ja u svom kreveticu, uzivam sa obitelji,svi me maze i paze i uzivam... Mm je predivan, bas nas je oboje ovo streslo i sad smo jos blizi i jos si vise znacimo i vise se volimo... Sada samo odmor i cuvanje bebonje.. Hvala vam jos jednom od srca!!
A slicicu buse cu vam staviti jedan dan kad se naspavam i odmorim i priverem malo :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Zabica25, ja neznam jel sam baksuz za ove stranice, ali nigdje ne mogu nac da ti posaljem privatnu poruku.. Mozes li ti meni poslat ? Ili ?
Ajme cure, pa stvarno su nam svima trbusi narasli!
Bruna, baš mi je drago da si doma, idući put se nadam da ćeš u bolnicu kad treba roditi odmaraj, nemoj se samo forsirati sada.
Ja sam sad bila vani na grudanju, neda mi vrag mira, baš sam si happy, bebolino je dobro, bila sam danas i u cc1 east, ponuda trudnicke robe im je lošija nego u areni, a c&a nema ponudu za trudnice, kaže ženska da ima u cc1 west...
Majadila, mislim da su ti tetre ili jp puno praktičnije na početku zbog češćeg mijenjanja i brže se suše od pp, ja barem tako procitala...
Da, i mislila sam krenuti s jednokratnima, a mooozda i s tetranjem, vidjet cu. Hocu si pocetak maksimalno olaksati, nemam neke fiks ideje vec sam fleksibilna, s obzirom da nemam pojma sto me ceka :D
Aha, i da, jesam u onoj grupi na fejsu, MPP. Super izvor informacija i rasprava. :)
Jutro!
Zumbul, poslala sam ti poruku, nadam se da si dobila.
Ty,Sanjarka, jel vi još spavate od dočeka? :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cro262 i ja se nadam da ce sljedeci posjet bolnici biti tek tamo u 7.mj na porodu :) sad doma odmaramo,mazimo se i pazimo... Nije bilo tolko lose u bolnici, sve bi izdrzali,ali tata nam je neizmjerno falio... Sad smo na svome...
Curke,kako se zove ta grupa mpp na fejsu? Da se i ja malo informiram :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji