Jutro ljetniceeee spremate se za večeras?
Ja jučer čak 3 vrste kolača radila, nisam normalna... A jutros se probudim oko 4h, a hvalila se neki dan kako nema više nesanice, no krasno! Moj sinek je isto tamburao po trbuhu od 4.30h do 5.30h bez prestanka, malo tuče na lijevoj strani buše, za minut-dvi malo na desnoj ništa mi nije bilo jasno, ni gdje je ni s čime to sve udara
Zabica se ohladila torta? ja sam radila rafaelo kocke
Babygirl
Zumbul čestitke na malom Luki, predivno ime, mazite se i pazite
Sarlina čekamo onda slikicu buše
Bruna aaaaaaa baš mi je žao gdje se nalazi taj drugi hematom? Bitno da je bebica ok, razgradit će se on već, bit će to sve bez superiška, nije idealan doček no bitno da ste ti i tm skupa, pa gdje god
Ty kako je prošao shoping?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenske!!
Kako ste? U Zagrebu je ziiimaaaa, uf, uf! Treba se dobro obuci za docek, da ne bi bilo prehlada i slicnih problema..
Sanjarka, opet nesanica? Ccc, vidis kako sin to odmah osjeti pa se budi... Bolje se ti pravi da spavas, neka i on spava 😂😂
Baby girl, pa di si izgubila mobitel? Ajde, najvaznije da imas novi i da nam opet tipkas!
Zumbul, Luka je lijepo ime, super da ste se vec dogovorili, da nema muke oko izbora imena!
Koliko vidim, decki sisaju na listi! Neka, neka, nase ce cure imati veci izbor komada kad malo porastu. 😉😉
Sarlina, moje misljenje je da nema potrebe usporedivati mjere nasih nena jer svaka raste drugacije.. Mali individualci! 😊
Bruna, jesi bolje danas? Vidis da ces ng opak docekati s muzem!! I to jos u pounatom drustvu!! 👌👌 Pricat ces unucima jednom kako si cekala novu u bolnici!! 😉😉
Jednoj trudnici ovdje bi bilo bolje da ubrzo stavi slike trbuha inace cu zbilja poslati jecmenac. 😂😂😂
Ty, radionica je 15.01. (subota) od 10-13 sati. Ja se prijavila i bas se veselim, jer ce to biti jedini termin do naseg poroda!!
Pusa curke, idem pojesti vocnu salatu za dorucak! Muz spremio!! 😍😍
Blago tebi s takvim mužem
U kod nas je 1 stupanj jutros, mogu mislit kako je kod vas u zg brrrrr. Ja neću baš bit skroz obučena no računam da nismo na dočeku vani da ću preživit hehhehe
da da sinko išao mami radit društvo, bogme mi je zakon kad se u 4h ujutro smijem ko luda sama sa sobom šta ovaj unutra izvodi hahahah
Evo cure, uzv obavili,bebonja i dalje razmahan i razigran(mama papala malo slatkog pa se razveselila beba ;))
Krvarenje prestalo, hematom drugi i dalje prisutan,ali ispod bebe, pa cemo sad vidjet,cak razmisljaju da me puste doma na mirovanje... Jer smatraju da ovaj hematom je vec formiran i da bi se sam trebao povuc... Vidjet cemo kaj ce rec kad se vrate... Piskila sam u casicu, vadili smo krv tako da sad je samo cekanje...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Super da je hematom ispod bebe, to je najbolja opcija, držim fige da te danas puste doma, pusa veseloj bebi
Dobro jutro ženske, evo ja obavila vađenje krvi na transfuziji, opet sam ih skoro sterala ali ok...nebitni su, nadam se da ih dugo dugo neću morati vidjeti. Nalazi su tek 11.1. gotovi...da, smrznula sam se jutros koliko je hladno u Zg, samo sam gledala u autu temperaturu kak varira sa -2 do -7
Malo čudovište je jučer radilo salto za saltom dok smo bili na poslu, a navecer je opet nekog vraga bubao/bubala, čak je i mm osjetio, ali njemu je to tak cudno da rade ne bi dirao...
Zumbul, super za pregled, drago mi je da ne moraš piti i duphastone, po meni što manje tableta to bolje. Nikad mi ih nije bilo problem piti, ali kako sam ih u trudnoći počela piti po 5-6kom dnevno fakat ih više ne mogu smisliti.
Bruna, baš mi je žao kaj ste završili u bolnici, ali kad sam vidjela da će i muzevi moci biti prisutni malo mi je lakše, znam da će hematomi proći i da nisu opasni, u to sam uvjerena!
Sanjarka, od kud tebi snage za pećenjem kolača? Mi još imamo zalihe božićnih koliko sam ih napekla, ja sam jučer jedino sarmu radila, totalno okidam na kiselo zelje sad u trudnoći
Radiš danas skraćeno? Mi smo do 13...još malo!
Bruna, super da je taj hematom ispod bebe, to je najbolje moguce!!
Jesi ti malo bolje? Znam da nije lako.. Ali evo vidis, odmah je lakse.
Meni dns stigao hipp paketic. Mala kremica za bebi (znate onaj "miris beba"), caj za dojenje, bon sa 100 kn popusta u chicco ducanima, cd ane rucner s klasicnom glazbom i naljepnica za auto! Kazu u pismu da ce pratiti razvoj bebe i trudnoce i suklasno tome slati male paketice.
Bas sam sretna!! Ta kremica me totalno bacila u majcinstvo, taj miris... Joj, divnooo!!
💖💖💖💖💖
Cro nek si to riješila, nemoj se živcirat radi takvih, kao što kažeš nisu bitni
odakle mi volje, heh neznam stvarno žena, majka kraljica što da kažem hahahha. Ma u pon sam skupila sve kolače iz kuće i odnila ih na posao, tako da nismo imali više ništa doma, pa eto. Sarmaaaaaaa okidam i ja totalno mljac!
Dunya gdje si se prijavila za hipp paketić? zašto meni nešto u glavi da me hipp odbio, ili je to netko drugi bio hm
u svakom slučaju, pa super paketić
I baš sam senilna, skraćeno smo danas kao i na Badnjak, do cca 12h
Prijavila sam se na njihovoj stranici. Prijavila se do sada na hipp, u dm, u muller, u bipo klub i bany centar.
Muller ima zbilja super ponudu, kao i dm. U dmu sam dobila torbu, radosnicu neku, malu bio baza mama kremu, knjizicu s popustima i cd o trudnoci, porodu i dojenju. A ovo za baby centar cu vidjeti na licu mjesta jer clanstvom u klubu dobivamo popuste na neke proizvode.
Za sad je to sasvim dovoljno i pristojno, rekla bih.
Kad se spremite za doceke, slike na sunce!!! 🎉🎊💖😊
Sortiraj odgovore
Najstariji