Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    03. Siječanj 2016. 14:58

Evo da se i ja pridružim , moja bebica je isto ljetna beba ,termin mi je 13.07, za sada sam u 12 tt i do sada je sve bilo ok nadam se da ce nam tako i ostati.
    Jedino imam velike mučnine i povraćanja al se nadam da će uskoro i to prestati:-)

Bruna257
    03. Siječanj 2016. 15:21

Inaj dobrodosla.. :) zelim ti urednu,skolsku i laku trudnocu,i da mucninama uskoro dode kraj :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    03. Siječanj 2016. 15:26

Hvala:-)

Može pomoć, kako nekome poslati privatnu poruku? Trebam dodati tu osobu kao prijatelja ili?

ivf_mommy
    03. Siječanj 2016. 16:13

Drage moje sve najbolje vam u novoj godini.  Da nam svima trudnoće prođu uredno i školski. Ja sam novu dočekala doma,  uz vatricu, kokice i filmove. I baš smo gustali. 
    Evo i sličica moje pupe, od početka mi je baš izraženo a zadnjih par dana baš iskočio.  Iako nisam baš mršavica, Al trbuh mi je uvijek bio skoro ravan tako da je ovo sve bebonja. Nadam se samo da će se vidjeti 

..da nema nade, srce bi prepuklo..

ivf_mommy
    03. Siječanj 2016. 16:15

Još da nadodam, dolje se vidi di je noga. Malo sam nespretno slikala nije baš sad ogroman. Samo san se slikala u gacama oa da ne stavljam takvu sliku tu

..da nema nade, srce bi prepuklo..

zabica25
    03. Siječanj 2016. 16:19

inaj,dobrodošla! 
    Da, trebaš ju dodati za prijatelja i onda te ona treba prihvatiti i tek onda možete započeti dopisivanje :)
    Ja vam šaljem sliku trudnice ZUMBUL, stvarno je predivna!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

inaj
    03. Siječanj 2016. 17:13

Joj bušice su vam predivne, kad su vam se počele primječivat? Ja sam inače debela općenito u trbuhu pa nemrem raspoznati sto je debljina a što trudnoća, makar mi je muž rekao da sam se zdebljala da mi je trbuh iskočil ( dobila sam samo 1 kg u 12 tjedana), mislim da se već polako poznaje ...
    Nekak mi je lakše kad sam ušla u 12 tjedan, počinjem se više veseliti ,mislim bila sam i sretna prije ali ono kažu da je prvih 12 tjedana kritično ,bla bla....

Bruna257
    03. Siječanj 2016. 18:03

Busonje su predivni :) ja i neznam kod mog jel to od mog prijasnjeg skeca,al mi se cini da se zaokruzio u donjem dijelu,odmah iznad  pubicne kosti... 
    Evo mi se lagano 13 tjednu priblizavamo,nadam se da cemo se polako rijesit ovih svih nedaca koje nas prate u stopu i pocet uzivat u trudnoci na najjace...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.