Curke drage,
Nadam se da uzivate di gid da jeste, nama svadbena vecera samo sto nije pocela. Pokusavan uploadati sliki, pa kad uspijem, stavim vam. Uzivajte veceras!! 🎊🎉🎊🎉🎊🎉
Sretna Nova godina svim mojim ljetnicama....:) Nadam se da ste se zabavile jucer i zelim vam svu srecu u 2016. godini
Nisam se dugo javljala jer smo imali bas guzvu, ali sam citala da budem u toku...javim se s malo duzim postom cim stignem....
Peppe
Cure drage svega lipoga, a najvise zdravlja i mira vam zelim u novoj godini 😘
Sretna van nova trudničice moje drage!! Neka nam svima ova godina donese puno sreće i zdravlja našim bebicama!!
Nadam se da ste se dobro provele!!!
Drage moje sretna vam Nova godina, vama,bebama,muzevima i obiteljima zelim sve najbolje,najvise zdravlja i ljubavi,a sve ostalo cemo vec nekako ;)
Moj status u bolnici i dalje nepromijenjen, nemam nikakve info do kad sam tu,al nadam se ne predugo :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Drage moje, sretna Nova godina!!! Neka ste mi zdrave i vesele, i neka nam svima trudnoca prodje opusteno u miru i ljepoti. Ove godine bit ce kisa suza radosnica na ovoj nasoj temi
Sve najbolje u novoj 2016.godini drage moje 😘 puno srece, zdravlja, ljubavi i svega onoga sto si same zelite 😊 i naravno da nam svima.tridnoce prode uredno.😇😇😇
Ja sam novu provela kod mame i tate, sa muzem.. u lezecem polozaju ☺ sta cu kad moram. Ali nije mi nista falilo,smijali se, otvorili sampanjac i nazdravili.. super ☺😊😀😁
Sve najljepše i najbolje Vam svima želim u Novoj 2016. - puuuno kucanja srcašaca, trudnoća, plača beba i dobrih muževa :)
Ja sam cijelu noć plesala, pa sam danas u vodoravi...javim se sutra sa slikicama...
Pozdrav curke! Nije me dugo bilo, ali bez brige, sve je uredu i samnom i sa bebicom samo smo malo izbivali zbog rokova u skoli i da polozimo sve do Bozica! Ispricavam se ali prioriteti su uvijek na prvom mjestu.
Zelim Vam sretne blagdane te uspjesnu i zdravu Novu 2016-tu godinu! Za nas svih ce biti godina promjena, pogotovo za nas koje smo prvi put mame.
Mozda ste vec izvrtile temu no mene zanima sto su ''tetre'' i gdje se mogu nabaviti te platnene visekratne pelene te sto vise preporucujete jer sam ja totalna neznalica???
Mi jos neznamo spol ali nadamo se deckicu. Uskoro cemo ponovo na 4D pa cemo potvrditi! Ja idalje nisam jos nista ulozila u sebe a ni u buducu bebicu sto se tice trudnoce osim Timberlandica da mi budu tople noge kroz zimu. Zapravo muz ih kupio na dar! Odbacila sam grudnjake i nosim samo topice sa podstavom da se bradavice ne naziru. Grudnjaci mi apsolutno ne pasu i stezu me. Vidim da vi nabavljate stvari i to rapidno a ja jos nista nisam. Stignem, jos istrazujem i ucim od mama sto mi treba a sto je beveze ulog…
Puse svima od vase Nessah!
PS. I ja bih stavila svoju slikicu bellya koji se napokon poceo malo nazirati,ali nikad mi nece da ucita ovdje tako da neznam kako. Vidim da nekima od vas uspjeva pa mi mozete molim vas objasnit postupak.
Sortiraj odgovore
Najstariji