Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    31. Prosinac 2015. 11:57

Ty ,bas mi je drago da cemo skupa na radionicu!! 
    Vidim da te trbuh muci- ja mislim da beba ne popunjava stalno isti dio trbuha, pa se tako i trbuh vidi. Meni ujutro kvrga skroz do pupka, bas tvrdo tvrdo, vidi se i dok lezim, onda taj trbuh omeksa tokom dana a onda prema veceri opet pocne rasti i stvrdnjavati se. Tako da mislim da je s tobom sve ok. Osim toga, rast tvog trbuha nema veze s tvojom kilazom, nego s bebijem! A on raste sasvim dobro, prema tome, sve u redu.
    Svidaju ti se trudnicke hlace, a? Ja sam se preporodila! Iako, uzela bt 38 i sad su mi velike, a ovo za tebuh mi dode do cica i jos nije popunjeno kak spada. 😂😂
    Ima vremena. Ja sam u mama nova ducanu vidjela suuper "ogrtac" koji si mislim kupiti za proljece, jako je praktican a moze se nositi i u prvom stanju. 😉
    Opaa, Ralph Lauren haljina i jos crvena? Bit ces prava milf!! 😊😊
    Bruna, izdrzi ovo malo u bolnici, doktori znaju sta je najbolje. Probaj naci nesto lijepo u svemu tome, brzo ce to proci!!
    Di lezis?
    Zabica, isto si dobila? Znaci, ovo pocetno svima isto salju. Neka, meni se sve cini korisno!! Osim ovog caja, ne volim cajeve, ali ako ce pripomoc dojenju, neka ga!!

Sanjarka88
    31. Prosinac 2015. 12:17

Ty ajde kad ti lipo nama okačiš sliku, pa ćemo mi procijenit jel tvoj trbuh trudnički
    hlače taman jutros presvlačila jer nisam mogla zakopčat, još 2-3 trapke mogu koje su baš niski struk ostalo niš
    idem ja u shoping čim stigne plaća u 1mj

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    31. Prosinac 2015. 12:33

Zabica, da da, Looka..Boorna :)

Idem se i ja prijaviti u Hipp klub.

Da, RL haljina, a kostala me manje od 300kn. U Zari sam vise placala... A sad mi te haljinice taaak pasu. 

Nasla jucer u DMu hulahopke za trudnice, ali 15den, trazim dalje neke deblje..

Dunyasha, da, fakat sam se preporodila... Bila si u Mama Nova? Sad su snizenja, mozda imaju i neke finije hlace...

Prijavit cu se na radionicu, daj mi pls jos jednom baci link. Jel planiras na trudnicki tecaj? 

Sanjarka, ti si najmrsavija ovdje, ako ti vec jedva zakopcavas, onda je to to, nema povratka.. Sad cemo biti samo deblje.. :)
    Cut cemo te kad se vratis iz shoppinga, nesto mi govori da ni ti neces odoljeti onim preslatkim baby stvarcicama.. Bolje izbjegavaj taj odjel, pogotovo u Hmu. :)

Dunyasha
    31. Prosinac 2015. 12:55

http://ziviastudio.com/radionice/bezbrizna-trudnoca-porodjaj-i-babinje/

Ty, evo link. 
    Hoce li Luka i Borna skupa u schladming? Jer sviii suuu goooreee!! 😂😂😂😂
    Ty, ja isto kupila kapice i male carape za curicu, nisam mogla odoliti. A sljedece je oprema, robicu cu kad dodu nove kolekcije za proljece, ljeto. Ovo je sad bilo malo za gust. 😊😊
    Ja kod frizera, uzivam! Slike navecer, molim lijepo!!
    😘😘

sarlina
    31. Prosinac 2015. 13:48

Bruna...neka vas troje dočekate pozitivno NG .... čuvaj se..
    Prijavljena sam upravo na Hipp...
    Mjere sam pitala jer smo isti dan imale uzv pa me okvirno zanimalo, znam da je svima drugačije, no ispada da su nam mjere skoro identične...
    Ja vam stavim stomačić još da skužim kako (plavuša)...a i NG izdanje....

Zumbul
    31. Prosinac 2015. 14:29

Da vas ne oznacavam sve posebno, ima vas puno, a preko mobača sam pa nemogu listat i pisat ☺
    Vidim da vas muce trudnicke hlace , ja sam samo u tajcama i najlonkama, jer ionako lezim 😂
    Zasad sve mogu obuc osim traperica jel me stezu za trbuh.. Vidim da ste sve male kilaže 😂 ja sam prije trudnoce imala 83 kg na 175 cm visine.. sad sam na 80 kg jer sam izgubila u prva 3 mjeseca zbog mucnina.. 
    Ima me :) 
    Moja trudnicka roba , a najvise traperice koje mi jako fale iskreno, ce pricekat kad cu moc hodat po ducanima ☺ zasad samo tajce i najlonke i tunike kojih imam mooree.. Sv.Nikola i Djed Bozicnjak su i kod mene i kod mame i kod bake bili darezljivi ove godine 😂 
    I ja cu Novu docekat nasminkana ,okupana 😂 i u crvenoj haljinici trudnickoj.. Bas mi je zao sto ne mogu stavit tj.neznam stavit sliku trbuha, ne zelim nikakve jacmence zbog toga hehe
    Ako ima koja mama da ima fb, voljna sam napisati svoje ime i prezime na fbu,pa neka mi se javi, i posaljem joj slikicu pa neka stavi tu ☺, ako ne, nema veze..

bettyboop_st
    31. Prosinac 2015. 17:16

Curkeee, zelim vam lip provod, tebi Bruna svu sricu, i sta vise strpljenja..uz puuuuno pozitivnih vibri.Mi idemo kod kumova.Riblja vecerica je u planu, i bas se radujem.Nisam jedina trudnica, al koliko sam skuzila, u manjini sam sta se tice skakanja i plesanja, bili smo na piru, di sam jedina ''divljala'' dok su ostale trudnice,lagano se njihale i mazile svoje trbuscice  Mom Andri nije smetalo, jedino su me sutra dan, noge ubijale.Znala sam, da je partijaner na mamu Obavezno javljanje je oko 10 ipo, pa do ponoc, a zna bit i popodnevno.Ugl.preko dana spava

Kolekcija platnenih pelenica iz dana u dan raste.Cak sam zarazila i svoju majkuTako da cemo kupovat uduplo To je slaaaatka,divna ovisnost.Uz to sam narucila i elasticnu maramu, a dok dodje beba, vjezbat cu nosit psica u njoj

Curke drage, uzivajte danas,iako bi nova godina trebala, i mogla bit, bilo kada

zabica25
    31. Prosinac 2015. 17:53

Drage moje klokanice trudnice,
    želim vam svima sve najbolje u 2016. godini, da vas život ljubi i mazi, grli i pazi, da uživate u svakom trenutku blaženog stanja i da sve prođe kako treba!

Ljubi vas žabica i mala mrvica 

p.s. očekujem vaše slikice :*

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

MalaKoza
    31. Prosinac 2015. 18:31

Prozujala sam vas letimicno. Ovih dana sam pretezno relacija Hrvatska - Njemacka pa sam kratko ulovila vremena da vam pisem. Vidim da u 5. mjesecu prevladavaju decki, a u 6. cure. Nadam se da cu za 2 tjedna i ja upast sa spolom na listu :)
    Za Bozic smo na poklon dobili 16 prekrasnih sarenih platnenih pelenica i covera i oko 100 tetri :D Najbolji moguci poklon
    I nosiljku caboo
    Tako da cemo se nosati od prvog dana

Svima vam ovdje zelim lijep ulazak u Novu 2016. u kojoj cemo upoznati nase male sustanare.
    Puse od male koze!!!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Bruna257
    31. Prosinac 2015. 19:23

Curke ja dobila svoju vecericu(tirolska i snita kruha), sreca  pa dragi donio svasta od doma... Odspavala malo i lezim... Soba ko iz 2.svj rata,nema tv,nema nista,neudobni kreveti al eto,tako je kako je... Moje krvarenje se mrvicu pojacalo,al nije svjeze nego kak kaze dokica,ciscenje jos uvijek,tako da bolje da sam ostala u bolnici... Cekam dragog da se vrati pa da gledamo filmeke na laptopu i tako docekamo novu...
    Nesto me zeza net pa neznam da li sam odg ili ne, ja sam u karlovackoj bolnici...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.