Evo novosti, ne krvarim,vise nisam ono malo otvorena za vrsak nokta, tako da IDEMO DOMEKA :) tatica nam se vec sprema da dode po nas :) i tako smo jaaaaaako jAaako hepi ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dan curke! Bruna bravo! Zelim ti srecu u daljnjoj trudnoci i da se mrvica drzi snazno! Evo ja sam pokusala uploadati slikicu na TinyPic pa se nadam i da sam uspjela. Danas smo 15weeks i 3 days! Thicker mi kasni za jedan dan, neznam zasto a unijela sam isti datum kao i na app. Nema veze. Ovo me jutros slikao muzek, sorry na pidjami ali najudobnije mi je u njoj po kuci. Ovo je trbuh dok jos nisam nista jela, kad se najedem onda je jos veci naravno. Zelim vam svima ugodan i topao dan!
Rastu, rastu te loptice
Dunya, dezene odaberes iz njenih albuma, da. Htjela sam sto neutralnije da ih mogu civati i za sljedece mladunce.
Ja cu uzeti jos jednu turu od Dolise vjerojatno, jer i za nju imam super preporuke.
2 kom 60 kn - to mi se cini jako puno za tetre. U Ikei imas za 30kn 2 komada, a Lola ima 10 komada za 145 kn (ima ih u Konzumu).
Bol u lopatici neka definitivno rjesava muz, vjerojatno je stvar u misicu. :)
Majadila , jucer sam pisala gospodji koju si mi preporucila na FB. Mogu ti reci da nije jeftina ali vjerujem da su pelene kvalitetne. Jos cu razmisliti. Da li mi mozes mozda preporuciti jos koga ili gdje jos mogu pogledati visekratne pelene da su bar malo prihvatljivije cijene? Meni se isto cini preskupo dati 60kn samo za 2 tetre. Kao da su zlatne… Mislim da se mogu nabaviti puno povoljnije samo treba malo istraziti
Dobar dan od mene i moje cure :)
Bruna..tako mi je drago da ideš home i da je sve sada iza vas...
Sve slikice su suuuuper ljetnice...ja ću vam šibnuti jednu ali imam sa Dočeka samo sa MMom....
Cro…super da te beba podsjeća da je tu....
Majko mila...sama sam sebe uplašila sad sa ovom fotkom hhahahhahah.....MM jako blizu slikao, a ovo je gol stomak do pupka, ono višlje je želudac hahahh.....presmješno...
Sortiraj odgovore
Najstariji