Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    08. Kolovoz 2016. 17:29

vjeverica drago mi je da si imala super pregled,da je doktor bio komuninativan.

Masha
    08. Kolovoz 2016. 17:33

vjeverice, super za pregled. ne pratim ja kad je kom termin, ali kontam da sam samo ja jos izvan termina, pa onda zvuči ok. 
    Mene malo prpa od sutrasnjeg pregleda. ne znam ni zasto. Da me netko pita: sto sad hoces da bude ja ne bih znala beknut. mislim da bi rekla..a ne znaaaaaam. i bi i ne bi. super je da mi danas dolazi sveki. tako ispalo. ima neki pregled ovaj tjedan pa ce doc. sad sam opet mirna od straha kud cu s malom ako krene u noci :)))

Lucy16
    08. Kolovoz 2016. 17:34

Znaci, bol u krizima, sila na wc, ali ne mogu, blaga bol u donjem dijelu trbuha, trbuh tvrd. Traje 5-10 min i bilo je u pola 2 i opet sada.  Vjerojatno nije nista. Al ja vec mjerim. Najbolje da uopce ne razmisljam o tome.

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 17:36

Masha ti si blizu mene sa terminom.
    Ja imam 29.8 ali bi ranije ako moze 😊 dosta je bilo😉

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 17:37

Lucy je li imas kontrakcije?
    tj menstrualne bolove malo jace?

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 17:48

Vjeverice ajme odlican pregled! Mogu mislit kako si zadovoljna! Nek je sve uredu i nek si ti zadovoljna🖒🖒🖒

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 17:49

Masho cekaj nemoj premo reda. Ima nas tu koji bi isto prije😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.