Lucy bitno da je sve u redu i super za otvaranje 😊
Sanjarka sretna Vam godisnjica ❤️
TPol znaci kljucevi stizu👍🏻, nadam se da ces sve stici preseliti prije nego bebica dode.
Curke cini mi se da se polako sve penjete na tobogan! 😃👍🏻
Sretno svima 😘
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Tpol znam da ce se mm snaci s njima,vec smo dogovorili sve sta i kako,a mama ko mama uvijek brine. Mali je jako vezan uz mene,bas maza,neke stvari nece nikako da mu tata da ili da s tatom uradi.
Tpol mislim da je fejs spominjala ili Aurelija ili baby♡girl... ja ga nemam. Nisam se za eamesa detaljnije zanimala pa ti nazalost ne mogu pomoc. Znam da je bilo rasprave o stolcu za ljuljanje.
Bellaru ahhhaahaa, Bella je legenda!
Cure prije poroda ide prirodno čišćenje, a osjećaj kakanja je kad kreće izgon bebe u porođajni kanal, dakle pred sam kraj poroda. Prije toga ćete već znat da rađate ;-)
Sanjarka sretna vam godišnjica, dijamantni pir doživili ;-) lijepo proslavite!
crazy a sta znaci kad imas dole osjecaj da si od pi... Pa do su... razrezana? Jer mene od jutros taj osjecaj. Ne sjecam se u prijasnjim trudnocama tako bilo
Ejic evo na naslovnici pa citaj
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/visoki-tlak-u-trudnoci-moze-biti-opasan-i-za-mamu-i-za-bebu-3076
Mare cula sam da su decki kad su mali vise privrzeni mamama nego curice. Znaci istina je?
Crazy hvala pitat cu ih tamo onda na faceu, znam da se spominjao ili neznam ko tocno. Hvala 💕💕💕
Kleopatra da nadam se da cemo prije bebice stici useliti, realno je ako nedode ranije 😀
Sta se tice tlaka neznam kolko ovde toleriraju ali posto je Ejic isto u AU mislim da ne stvaraju tolku paniku, vec sam u vise navrata primjetila da su nekako opusteniji sta se tice cijele trudnoce . Kod secera isto induciraju tek tjedan dana posle ..
vis ti to. od zemlje do zemlje drugačije. meni danas tlak valjd prenizak. nego, sad cu ja samo malo blitz pitanje. imate li susilicu? zajedno s perilicom kao 2 u 1 ili posebno. sto se vise isplati? dajte mi pomozite. zlo mi kad se sjetim sušenja bodića i gazica i pelena..
Masho ja sam prije par godina imala 2u1 i brzo rikne . Ne znam kakve su sad dal se to sta poboljsalo al ja bi ti bolje preporucila ono da kupis posebno
Moj izvještaj s pregleda:
Prvo napravila ctg, nije toliko zabavan koliko sam mislila - neudobni kreveti i nemirna beba kojoj se stalno premješta pa moraš tražiti srce svakih par min.. Uglavnom ctg je dobar, bilježio je one neke trudove do 30% iako me nijedna BH nije napala tamo. Ušla u kabinu i prozove me doktor i pitam trebam li se skinuti, on kaže ne. Ja pitala šta neće ni pogledati i rekao je ako želim da hoće. Naravno da sam željela i obavi on taj pregled i sve me pita hoće li malo jače stisnuti, želim li i tako - uglavnom jako ugodan doktor!! Otvorena 1 prst, još samo 9
izvadi on ruku i pokaže mi tragove krvi na rukavicama i kaže da će mi se vjerojatno pojaviti iscjedak kroz nekoliko dana i da je to normalno. I rekao je da taj pregled može uzrokovati trudove pa da se ne brinem. Uglavnom, popriča s tobom k'o s čovjekom! Baš sam zadovoljna bila. Obavio uzv, pokazao gdje je šta, nije rekao kilažu jer je njemu sve između 2,5 i 4,5 kg u redu a u tim granicama jesam. Na kraju te pogleda i pita jel imaš kakvih pitanja za njega. Nemaš osjećaj k'o da si na traci već ti se stvarno posveti. Inače radi u rodilištu, ovdje je uskočio valjda zbog gužve. Kamo sreće imati njega na porodu
btw, danas je gužva u rodilištu, komentirali su da je do 11 već 5 poroda bilo. Moja doula je imala jedan porod noćas, kaže da su u 2 ujutro bili na parkingu a u 4:30 već rodila ženska
rekla sam da i ja želim takav scenarij
Baš sam se raspisala! Idem pročitati što ste pisale danas pa se javim
Sortiraj odgovore
Najstariji