Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleopatra1606
    08. Kolovoz 2016. 15:48

Lucy bitno da je sve u redu i super za otvaranje 😊

Sanjarka  sretna Vam godisnjica ❤️

TPol znaci kljucevi stizu👍🏻, nadam se da ces sve stici preseliti prije nego bebica dode. 

Curke cini mi se da se polako sve penjete na tobogan! 😃👍🏻
    Sretno svima 😘

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 16:05

Tpol znam da ce se mm snaci s njima,vec smo dogovorili sve sta i kako,a mama ko mama uvijek brine. Mali je jako vezan uz mene,bas maza,neke stvari nece nikako da mu tata da ili da s tatom uradi.

CrazyPuppet
    08. Kolovoz 2016. 16:06

Tpol mislim da je fejs spominjala ili Aurelija ili baby♡girl... ja ga nemam. Nisam se za eamesa detaljnije zanimala pa ti nazalost ne mogu pomoc. Znam da je bilo rasprave o stolcu za ljuljanje.
    Bellaru ahhhaahaa, Bella je legenda! 
    Cure prije poroda ide prirodno čišćenje, a osjećaj kakanja je kad kreće izgon bebe u porođajni kanal, dakle pred sam kraj poroda. Prije toga ćete već znat da rađate ;-)
    Sanjarka sretna vam godišnjica, dijamantni pir doživili ;-) lijepo proslavite!

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 16:12

crazy a sta znaci kad imas dole osjecaj da si od pi... Pa do su... razrezana? Jer mene od jutros taj osjecaj. Ne sjecam se u prijasnjim trudnocama tako bilo

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 16:12

Ejic evo na naslovnici pa citaj

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/visoki-tlak-u-trudnoci-moze-biti-opasan-i-za-mamu-i-za-bebu-3076

Mare cula sam da su decki kad su mali vise privrzeni mamama nego curice. Znaci istina je?

TPol
    08. Kolovoz 2016. 16:21

Crazy hvala pitat cu ih tamo onda na faceu, znam da se spominjao ili neznam ko tocno. Hvala  💕💕💕
    Kleopatra da nadam se da cemo prije bebice stici useliti, realno je ako nedode ranije 😀

Sta se tice tlaka neznam kolko ovde toleriraju ali posto je Ejic isto u AU mislim da ne stvaraju tolku paniku, vec sam u vise navrata primjetila da su nekako opusteniji sta se tice cijele trudnoce . Kod secera isto induciraju tek tjedan dana posle ..

Masha
    08. Kolovoz 2016. 17:10

vis ti to. od zemlje do zemlje drugačije. meni danas tlak valjd prenizak. nego, sad cu ja samo malo blitz pitanje. imate li susilicu? zajedno s perilicom kao 2 u 1 ili posebno. sto se vise isplati? dajte mi pomozite. zlo mi kad se sjetim sušenja bodića i gazica i pelena..

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 17:13

Masho ja sam prije par godina imala 2u1 i brzo rikne . Ne znam kakve su sad dal se to sta poboljsalo al ja bi ti bolje preporucila ono da kupis posebno

vjeverica8
    08. Kolovoz 2016. 17:25

Moj izvještaj s pregleda:
    Prvo napravila ctg, nije toliko zabavan koliko sam mislila - neudobni kreveti i nemirna beba kojoj se stalno premješta pa moraš tražiti srce svakih par min.. Uglavnom ctg je dobar, bilježio je one neke trudove do 30% iako me nijedna BH nije napala tamo. Ušla u kabinu i prozove me doktor i pitam trebam li se skinuti, on kaže ne. Ja pitala šta neće ni pogledati i rekao je ako želim da hoće. Naravno da sam željela  i obavi on taj pregled i sve me pita hoće li malo jače stisnuti, želim li i tako - uglavnom jako ugodan doktor!! Otvorena 1 prst, još samo 9  izvadi on ruku i pokaže mi tragove krvi na rukavicama i kaže da će mi se vjerojatno pojaviti iscjedak kroz nekoliko dana i da je to normalno. I rekao je da taj pregled može uzrokovati trudove pa da se ne brinem. Uglavnom, popriča s tobom k'o s čovjekom! Baš sam zadovoljna bila. Obavio uzv, pokazao gdje je šta, nije rekao kilažu jer je njemu sve između 2,5 i 4,5 kg u redu a u tim granicama jesam. Na kraju te pogleda i pita jel imaš kakvih pitanja za njega. Nemaš osjećaj k'o da si na traci već ti se stvarno posveti. Inače radi u rodilištu, ovdje je uskočio valjda zbog gužve. Kamo sreće imati njega na porodu  btw, danas je gužva u rodilištu, komentirali su da je do 11 već 5 poroda bilo. Moja doula je imala jedan porod noćas, kaže da su u 2 ujutro bili na parkingu a u 4:30 već rodila ženska  rekla sam da i ja želim takav scenarij 
    Baš sam se raspisala! Idem pročitati što ste pisale danas pa se javim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.