deeka meni ne pulsira ali pece kao porezotina i sad su opet pocele kontrakcije
bit ce vesela noc
sandrich profilna ti je prelijepa😍😍
Deeka svi smo. Al niko da se pokrene😩😩😩 ko da cemo vjecno biti tu na forumu na ovoj temi😩😩
Kad krenem kukat muz mi zna rec da odem vise rodit i reko je da nista od sljedece trudnoce jer je jedva ovu prezivio😠 on...a ja...ja sam ko leptiric proletila kroz trudnocu sa cvijeta na cvijet.
Mene osim sta dole boli nista drugo ne daje naznake da ce ista krenut. Osim ako mi u srijedu ne kazu da sam otvorena dosta pa roknu drip😩
Kad mi mogla sve to prespavat
Sandrich hvala...pas je prasica jedna mazna... ne mogu docekat da vidim kako ce se ona i karlo slagat😁
Joj tko je ono ovdje imao problema sa francuskim bulldogom? Bas me zanima jel bolje sad?
bellaru mene moj poceo ignorirati.
prvu trudnocu je brino kao nikad u zivotu jer sam pila tablete za odrzavanja trudnoce,povracala da sam cetveronoske izlazila iz wc,cak me znao on iznijet iz wc.Druga trudnoca je bila osim uzasnog riganja super,bas bila trudnoca za pozeliti. E sad ova je bila uzasna povracanje koje nije prestajalo,pa upale,urinoinfekcija,kontrakcije,zgaravica .
Nije ni cudo sto me ignorira jer vise jadan ne zna kako da mi pomogne. Ali oni su tu za nas kakve god mi bile,znaju da su to hormoni. Jedino jos kaze beba ce mi uzeti cice a vratiti gospodicinu😂😁
Bellaru ja se bojim dripa ko vraga!!
Ustvari nezz bi sama ceg se bojim, ne zelim da patim puno, ne zelim da me iskidaju od pupka do sup**, ne zelim prenit...itd.
Ma da je njima samo jednaput da imaju mengu i da osjete malo trudnoce i malo poroda. Bi oni drugu pjesmu pjevali.e i moja mare briga mene oce on dobit nazad gospodicnu il nece to mi nije ni u zadnjoj pomisili😩😩😩 nit volje nit zelje.
Sva sam si jadna😁😁😁 pocela sam dobivat pozive😠 od ceg sam jos vise jadna
Deeka ma i ja se bojim i dripa i sivanja i svega al nekako si mislim da je sve to neizbjezno . Osim ako na kraju ne zavrsim na carskom sta mi je cak najveci strah.
Ono ako nemas trudove daju ti drip😩 ako nisi otvoren rucno te otvaraju il daju drip😩 ako nije puko vodenjak oni ga prokinu😩 sta je ajd jos najblaza stvar.
Ma mislim trenutno mi je sad sve toliko tesko da pristajem na sve. Bolit mora htjela nehtjela.
Svi mi govore kako misle da cu ja to sve lako i brzo. Ne znam jel me tjese il jedu govna.
Najidealnije. Probudim se u bolovima. Krenem u bolnicu kazu otvorena 9 prstiju, pripreme me, dok dodjem.u box sam 10 i stiscem i rodim😁😁😁😁😁
I mene kad vide pitaju kad ces ja ili reknem brzo cu ili necu jos dugo
A ja se bojim jedino klistira hahqhahaha,drip sam dva puta prezivila,kidanje vodenjaka takoder,rezanje prvi put sam takoder prezivila.
Ali bez obzira na sve to samo me strah za bebu,i da se nesto ne iskomplicira poslije poroda
Sortiraj odgovore
Najstariji