Mare nece nemoj o tom ni razmisljat jesi luda. Beba ce bit super samo da izadje van i da se pomazite malo
Mare nece nemoj o tom ni razmisljat jesi luda. Beba ce bit super samo da izadje van i da se pomazite malo
ma luda glava,ovih dana sam previse gledala losih filmova.
a beba ce biti super😍 sta je rakije cugnula izaci ce pjevajuci cajke hhahah

Ja sam isto u strahu za poslje poroda. O tom nisam prvi put ni razmisljala a sad stalno nes brijem za bebu.
Prvi porod mi je ostao u tak lijepom sjecanju. Prirodni trudovi, lijepo otvaranje, epiduralna u pravi cas, djelovala, gotovo. Onda sva ona euforija. Sreca. Boze kak sam ja na sebe bila ponosna. Oporavak fizicki je bio bljutav. Dojenje da se propucas. A onda je doslo ljeto, setnje, mi, beba, sreca. Sad mi sve djeluje zbrkano. Strah me svega, kupujemo stan, vrtic, vrticke bolescure...kak cu s dvoje...i takp. Kad cu se naspavat, sexat
......svasta me brine ;) al nema natrag...pa je svejedno ;)

Bellaru ma mene strah svega ufff....1000 misli mi se mota po glavi, stres samo takav!
Mare bit ce to sve ok, misli pozitivno!

masha moji ne idu u vrtic,znaci doma cu biti s njima troma ima da bude nam veselo. Svjesna sam da ce u pocetku biti tesko,ali uci cemo mi u ritam.
masha moji ne idu u vrtic,znaci doma cu biti s njima troma ima da bude nam veselo. Svjesna sam da ce u pocetku biti tesko,ali uci cemo mi u ritam.
Sad sam kliknula da sam nest prijavila administratoru! Ne znam sta. Svasta. Moja ide u vrtic od 1,5 g. Voli tete, voli djecu, striceka, al najvise voli kad je doma. A doma se dosadjuje. I tak u krug. O troje necu ni da razmisljam. Al ima i kod mene rakijice. Uvijek. Tak da ...

Meni je prvo pa me strah svega. Prvo poroda, pa dojenja. Dalje ne zelim ni razmisljat.
Mare jel istina da se sve zaboravi kad je primis u narucje? Moja sestra je prvo rodila prije 7 godina i kaze da jos nije zaboravila haha (mogla me bar slagat)
Meni je prvo pa me strah svega. Prvo poroda, pa dojenja. Dalje ne zelim ni razmisljat.
Mare jel istina da se sve zaboravi kad je primis u narucje? Moja sestra je prvo rodila prije 7 godina i kaze da jos nije zaboravila haha (mogla me bar slagat)
Ja sve pamtim,porod i sve sto sam prosla.Ali istina je kad ugledas to malo ljubicasto bice nista ti vise nije bitno,ta bol ti vise nista ne znaci,niti taj rez dole.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji