Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    08. Kolovoz 2016. 21:36

Mare nece nemoj o tom ni razmisljat jesi luda. Beba ce bit super samo da izadje van i da se pomazite malo

Masha
    08. Kolovoz 2016. 21:41

Ja sam isto u strahu za poslje poroda. O tom nisam prvi put ni razmisljala a sad stalno nes brijem za bebu. 
    Prvi porod mi je ostao u tak lijepom sjecanju. Prirodni trudovi, lijepo otvaranje, epiduralna u pravi cas, djelovala, gotovo. Onda sva ona euforija. Sreca. Boze kak sam ja na sebe bila ponosna. Oporavak fizicki je bio bljutav. Dojenje da se propucas. A onda je doslo ljeto, setnje, mi, beba, sreca. Sad mi sve djeluje zbrkano. Strah me svega, kupujemo stan, vrtic, vrticke bolescure...kak cu s dvoje...i takp. Kad cu se naspavat, sexat
    ......svasta me brine ;) al nema natrag...pa je svejedno ;)

deeka
    08. Kolovoz 2016. 21:41

Bellaru ma mene strah svega ufff....1000 misli mi se mota po glavi, stres samo takav!
    Mare bit ce to sve ok, misli pozitivno!

deeka
    08. Kolovoz 2016. 21:42

Ovaj ticker laze. Ja sam 38+5 i imam 9 dana, a on stavija 38+6 :O

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 21:51

masha moji ne idu u vrtic,znaci doma cu biti s njima troma ima da bude nam veselo. Svjesna sam da ce u pocetku biti tesko,ali uci cemo mi u ritam.

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 21:52

deeka 😂😜 pjevat ce ona ono kmeeeeee

deeka
    08. Kolovoz 2016. 21:55

Meni je prvo pa me strah svega. Prvo poroda, pa dojenja. Dalje ne zelim ni razmisljat.
    Mare jel istina da se sve zaboravi kad je primis u narucje? Moja sestra je prvo rodila prije 7 godina i kaze da jos nije zaboravila haha (mogla me bar slagat)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.