Mare nece nemoj o tom ni razmisljat jesi luda. Beba ce bit super samo da izadje van i da se pomazite malo
Ja sam isto u strahu za poslje poroda. O tom nisam prvi put ni razmisljala a sad stalno nes brijem za bebu.
Prvi porod mi je ostao u tak lijepom sjecanju. Prirodni trudovi, lijepo otvaranje, epiduralna u pravi cas, djelovala, gotovo. Onda sva ona euforija. Sreca. Boze kak sam ja na sebe bila ponosna. Oporavak fizicki je bio bljutav. Dojenje da se propucas. A onda je doslo ljeto, setnje, mi, beba, sreca. Sad mi sve djeluje zbrkano. Strah me svega, kupujemo stan, vrtic, vrticke bolescure...kak cu s dvoje...i takp. Kad cu se naspavat, sexat
......svasta me brine ;) al nema natrag...pa je svejedno ;)
Bellaru ma mene strah svega ufff....1000 misli mi se mota po glavi, stres samo takav!
Mare bit ce to sve ok, misli pozitivno!
masha moji ne idu u vrtic,znaci doma cu biti s njima troma ima da bude nam veselo. Svjesna sam da ce u pocetku biti tesko,ali uci cemo mi u ritam.
Meni je prvo pa me strah svega. Prvo poroda, pa dojenja. Dalje ne zelim ni razmisljat.
Mare jel istina da se sve zaboravi kad je primis u narucje? Moja sestra je prvo rodila prije 7 godina i kaze da jos nije zaboravila haha (mogla me bar slagat)
Sortiraj odgovore
Najstariji