Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    08. Kolovoz 2016. 18:57

Vjeverice, malo me zabolilo ispod sisa, mislila sam da je zeludac prvo. Nisam znala da trudovi tako visoko bole. A i meni lezanje na onim tvrdim krevetima na stranu uopce ne pase. Sve me pocne bolit.
    Bellaru, ne znam strikati.  

Cudna mi je ta bol u krizima. To me najvise boli. Kontrakcije ne osjetim toliko.

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 19:08

Aamm…procitam sve i krenem pisat i ne znam sta sam vise htjela napisat. Ostali mi u glavi samo ovi crvi😷😷😷😷 fuj. Nissm citala taj clanak dosta mi bio naslov. 

Tko ono ide sutra na pregled?  Tko je ono 8.8? Sta taj ceka😁

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 19:09

Lucy kriza bole od landranja po koncertima😜

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 19:29

Crvi fuuuuujjjj😝

Ja sam sad pojela hladan kompot od sljiva 😋 (ja nikako se maknut od sljiva 😂 ili u rakiji,svjeze ili kompot) moja beba ce kad izade umjesto mlijeka traziti nesto s okusom sljiva😂😁😁

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 19:40

bas smo neku vecer se smijali da ce bebina prva rijec kad se rodi biti gdje rakija😁😂😉

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 19:41

Radis pijanca iz djeteta a ni rodilo se nije😜😜😜

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 20:08

Bellaru tradicija se mora cuvati😁😂😉

deeka
    08. Kolovoz 2016. 20:17

Vjeverice mislim na indukciju jer je ova danas rekla nesto u stilu da bi bi bilo bolje da rodim do termina i da dobijem prirodne trudovee. Sta sam ja u svojoj glavi prevela, ako ne, onda cemo ti dat umjetne. Mozda panicarim bzv, al morat cu u cetvrtak pitat sta to misli sa mnom :O

I prepisala mi opet neke vaginalete, da imam pojacan iscjedak. :O

Ja sam u iscekivanju svake minure oce se sta pokrenit, luda sam vec! :)

Mare meni opet dole pulsira

uykmyjh
    08. Kolovoz 2016. 20:19

Amo žene jel rađate? 
    Sanjarka sretna godišnjica!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.