Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    08. Kolovoz 2016. 13:24

Zabice mozda ti sve stekas, mozda nakon tebe sve krenemo😜 
    Bas tko je napisao mi bi sve do 80 strane ne 100😀😀 

Tpol sad u akciju preseljenja i onda pravac bolnica. Il ce muz sve selit😉

Sanjarka sretna godisnjica!! I moja ce skoro...nekad si znam mislit a gdje je tek 30-a godisnjica😱😱 upucat cu njega il sebe do tad😀😀

masho i ja mislim da si u pravu  pogotovo jer je ejic trudnica. Bas si cijeli dan razmisljam o njoj i njenom tlaku. Starije osobe se hospitaliziraju radi takvog tlaka😞 ni ja ti nebi htjela stvarat paniku al tlak nije nesto sa cim se zeza😔 probaj nazvat u bolnicu pa pitat da sta bi ti oni preporucili😞 ako oni kazu da nema panike onda ok .

Lucy16
    08. Kolovoz 2016. 13:42

Ctg ok. Izmjerio jedan trud cak na 74%, ostali bili oko 40. Otvorena prst, voda srednje mljecna. Uzv ok. Procijenio ga na 3700, a toliko bio prije 2 tj. Il se nije udebljao ili su ga krivo procijenili. Rekao da u petak dodem opet.

Bojim se da je kod mene pocelo, ako ne pravo onda lazno. Konstantna bol u krizima. Nakon zatvora sad moram na wc cesto. I nekako se drugacije osjecam. Trbuh tvrd, a mali igra nogomet. Od jutra je jako aktivan. A zadnjih dana bio miran. 

Jel bol u krizima isto treba dolaziti u naletima ili stalno?

ejic
    08. Kolovoz 2016. 13:52

Sanjarka, hvala! 😘 Tebi i tm zelim dretnu godisnjicu! Priustite si danas neki izlazak u dvoje 😘

Masha, Bellaru nazvat cu sad svog dr i pitati sta da radim, ali na dosadasnja mjerenja kod njega dok mi je tlak bio oko 140-150/80-90 nije nikad nista reko. I ovaj policijski dr u cetvrtak koji je izmjerio 174/105 je reko da je to gornja granica ali jos ok. 
    Ma ne stvarate mi nikakvu paniku, ja sam jednostavno malo previse flegma po tom pitanju 😕 Nikad nisam od muhe stvarala slona i imala potrebu da svi skacu oko mene pa zato uvijek oko svega cekam do onog trenutka kad sama vise ne mogu i tek tad odlazim dr 😕
    Hvala vam na savjetima! 😘

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 14:16

Ejic nema kod tlaka dok ne mozes. Nece te nista boljet😞 znas posljedice visokog tlaka? 140-150 je visoko a tek 170😞 samo nazovi pa pitaj. Nista te ne kosta. Bez brige nece oni tebe hospitalizirat ako misle da je ok .

Masha
    08. Kolovoz 2016. 14:16

Jupi Lucyyyyy ajde!!! Sretno! Ejic ti javi sto kazu. Dobro je da si flegma. Ja sam suprotnost i mrzim se zbog tog.

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 14:22

Lucy mislim da se sad pred.sam.kraj vise ne debljaju? A znat ces jesu fulali kad rodis😀 
    A sta se imas bojat vise.jel.krenulo il lazno il pravo. I tako ti je sad termin a sad tjedan prije il kasnije svejedno bitno da ti je sve uredu.

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 14:25

Masho ma vraga je dobro ako je flegma. Moja mama je flegma i nece nikad kod doktora uvijek joj je kao dobro i onda budem sa njom na hitnoj do 2 ujutro😠 
    Zadavila bi ju. Al dobro nije dobro ni biti paranoican. Mog frenda boli glava pa trazi vezu za ct glave jer misli da ima tumor😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.