Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    08. Kolovoz 2016. 14:56

Mare ma ta dva tri dana ces izdrzat. Mozda te odmah za dva dana posalju doma a u bolnici mozda i ne rodis😜 ti najbolje hitno pozovi kad te primi pa nek te oni voze

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 15:00

Deeka a vjerujem ti. Dodje ti da im kazes sad je dosta radite sta hocete al vadite bebu van😞  i jel sve dobro?

Lucy16
    08. Kolovoz 2016. 15:15

Bellaru, mislim da si jednom rekla da ti je sestra ili netko rekao da ces rodit kad imas feeling da moras na wc, a nista ne ide. Jel to kod izgona taj feeling ili kad krenu pravi trudovi?

Masha
    08. Kolovoz 2016. 15:16

Ja si samo zelim da mi porod bude kao prvi. Nist mi drugo ne treba...Mare ja ne kuzim. Zast ce tebe hitna vozit, radjamje doma? Nisam nis pohvatala

Sanjarka88
    08. Kolovoz 2016. 15:19

Hvala svima na cestikama 😊

Ejic aj ti zovni dr. Mislim da je Ellie imala carski u 36tj radi tlaka i loseg ctg ako se sjecam dobro

Lucy kod trudova stiska u krizima za vrijeme truda ne stalno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 15:19

masha posto u Puli rade bolnicu novu uz ovu staru,a put koji je prije vodio do bolnice je zatvoren ne znam sada kako doci do rodilista jedino pjeske put znam. Pa hitna ce znati put u bolnicu😉😁
    to bellaru me zeza😂

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 15:22

ejic slazem se sa curama zovi ti doktora,moze biti nista a moze i nesto.

TPol
    08. Kolovoz 2016. 15:28

Evo ja malo skuhala, bila u lidlu to mi svakodnevni hobi hahhaha da malo prosetam noge 😛
    Bellar joj cool je taj tvoj pas , mi imamo macka bas me zanima kako ce reagirat na bebu 
    Marepa ne brini se zna tm sa djecom 👍🏻👍🏻
    Sanjarka sretna godisnjica, ocete izici kamo? 

Ja imam u cetvrtak pregled pa neznam dal da se sama vozim, ili da me mm vozi ili da idem s prevozom, al sad je komlicirano moram 100puta presjedat 😐

Crazy  ako nas citas gdje se moze kupit fake eames stolica u hr? Poslala bi ti poruku al ova klokanica bas komlicirana po tom pitanju. Mislim da si napisala neku face grupu ili tako nesto, jednom davno jos kad je mala koza pitala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.