bellaru sta cekas ajde otvori sezonu kolovoza😁😁
masha i ja sam cekala da napunim 37tj i sad sve zivo radim,nisam smjela dignuti ni 2kg a sad dizem sve kao da potaknem malo. A vjerujem kao za inat nece nista biti
masha tebe tvoja smiruje mala,a moja kcer govori trbuhu seko izlazi van iz mame😂 a sin dode kod pupka i govori beba otvori vrata😂😁😂 on misli da beba ude i izade kroz pupak😂😂😁😄
masha ne znam.jesam li otvorena cu tek u srijedu znati. Ali bome neku vecer sam ljubila mm pa je ujutro pitao besam li sanjao ili nakon 2mj smo napokon se keksali. A kazu da keks pozuruje porod,isprobano u prvoj trudnoci i nikakve koristi prenijela sam i rodila tek 41+5.
Vjeverica super za pregled bas mi je drago da si naišla na takvog doktora , svaki bi trebao bit takav 👍🏻👍🏻👍🏻
A šta ćemo ne možemo mi bebice požuriti ni usporit al ide brzo vrijeme meni je jako brzo prošlo 🙈
Deeka super za pregled! Nemoj odmah mislit na indukciju, krenut će to za čas
Tpol vozim ove kraće relacije do 20 km, a do bolnice imam 50, to se ne usudim više
Žabice tebi je danas termin? Ticker kaže 40+2, ali kao da pamtim da si 8.8. na listi?
Mare tebi se divim kako s dvoje male djece i uspijevaš i lažne trudove svaki dan odraditi i još se s nama družiti
Ejic pa ti stvarno dobro spavaš! Ja se često budim i odem na wc iako me ne tjera da me ne bi opet probudilo kad me potjera kao preduhitrit ću mjehur, hehehe
Sanjarka sretna ti godišnjica!!
Bellaru to je bio i plan da se porodim po putu, ali mali nije shvatio poantu Nemam pojma koliko ih plaća - njen budući muž je inače i radijski/televizijski voditelj pa su ti tu neka poznanstva i razmjena usluga
hahahha, pes ti je zakon
Lucy jesi osjetila taj trud od 74%? uopće mi nije jasan taj aparat za trudove nemoj mislit na bolove i porod jer ti te misli samo usporavaju porod. Danas mi je doktor rekao: Ako razmišljaš jesu li trudovi pravi ili lažni onda su lažni. Za prave uopće nećeš misliti jesu li ili nisu
živi bili pa vidili!
Masha ja ti imam odvojeno perilicu i sušilicu i zadovoljna sam kako funkcionira. Postavili smo sušilicu na perilicu pa smo uštedili na prostoru baš ti je slatka kćer
I tebi su Mare djeca divna!!
vjeverica ja sam super mama💪 haha najbitnija je organizacija. Sreca dobri su pa se sve uspijemo dogovoriti.
Sanjarka volite se, sretna godisnjica! Poklon ste si dali malo ranije 😉
Bella 😀😀😀😀😀
Masha ja sam sina rodila u vinogradskoj. Nesto se promjenilo al rado cu ti odgovorit sto te zanima. Sad sam na sv duhu.
Ejic ako se lose osjecas, pitaj za tlak. Mozda je taj momenat bio visi i to je lanjski snijeg.
Puno ste pisale no proletila citajuci pa ne pamtim
Sortiraj odgovore
Najstariji