Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    08. Kolovoz 2016. 17:55

bellaru sta cekas ajde otvori sezonu kolovoza😁😁
    masha i ja sam cekala da napunim 37tj i sad sve zivo radim,nisam smjela dignuti ni 2kg a sad dizem sve kao da potaknem malo. A vjerujem kao za inat nece nista biti

Masha
    08. Kolovoz 2016. 18:01

mare1989

bellaru sta cekas ajde otvori sezonu kolovoza😁😁
    masha i ja sam cekala da napunim 37tj i sad sve zivo radim,nisam smjela dignuti ni 2kg a sad dizem sve kao da potaknem malo. A vjerujem kao za inat nece nista biti

bas mi jedna baka od jedne male iz vrtica kaze kak su njenoj snaji rekli da ce to bit prije, strogo mirovanjei  na kraju prenela 8 dana. o nedaj Boze nikom. Nego, jesi ti sta otvorena? jel se smijemo onakk, kak bi to rekla, ljubit s mm ak smo otvoreni?

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 17:58

masha tebe tvoja smiruje mala,a moja kcer govori trbuhu seko izlazi van iz mame😂 a sin dode kod pupka i govori beba otvori vrata😂😁😂 on misli da beba ude i izade kroz pupak😂😂😁😄

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 18:05

masha ne znam.jesam li otvorena cu tek u srijedu znati. Ali bome neku vecer sam ljubila mm pa je ujutro pitao besam li sanjao ili nakon 2mj smo napokon se keksali. A kazu da keks pozuruje porod,isprobano u prvoj trudnoci i nikakve koristi prenijela sam i rodila tek 41+5.

TPol
    08. Kolovoz 2016. 18:09

Vjeverica super za pregled bas mi je drago da si naišla na takvog doktora , svaki bi trebao bit takav 👍🏻👍🏻👍🏻

A šta ćemo ne možemo mi bebice požuriti ni usporit al ide brzo vrijeme meni je jako brzo prošlo 🙈

vjeverica8
    08. Kolovoz 2016. 18:19

Deeka super za pregled! Nemoj odmah mislit na indukciju, krenut će to za čas 
    Tpol vozim ove kraće relacije do 20 km, a do bolnice imam 50, to se ne usudim više 
    Žabice tebi je danas termin? Ticker kaže 40+2, ali kao da pamtim da si 8.8. na listi?
    Mare tebi se divim kako s dvoje male djece i uspijevaš i lažne trudove svaki dan odraditi i još se s nama družiti 
    Ejic pa ti stvarno dobro spavaš! Ja se često budim i odem na wc iako me ne tjera da me ne bi opet probudilo kad me potjera  kao preduhitrit ću mjehur, hehehe
    Sanjarka sretna ti godišnjica!! 
    Bellaru to je bio i plan da se porodim po putu, ali mali nije shvatio poantu  Nemam pojma koliko ih plaća - njen budući muž je inače i radijski/televizijski voditelj pa su ti tu neka poznanstva i razmjena usluga  hahahha, pes ti je zakon 
    Lucy jesi osjetila taj trud od 74%? uopće mi nije jasan taj aparat za trudove  nemoj mislit na bolove i porod jer ti te misli samo usporavaju porod. Danas mi je doktor rekao: Ako razmišljaš jesu li trudovi pravi ili lažni onda su lažni. Za prave uopće nećeš misliti jesu li ili nisu  živi bili pa vidili!
    Masha ja ti imam odvojeno perilicu i sušilicu i zadovoljna sam kako funkcionira. Postavili smo sušilicu na perilicu pa smo uštedili na prostoru  baš ti je slatka kćer 
    I tebi su Mare djeca divna!!

Masha
    08. Kolovoz 2016. 18:31

vjeverica8

Deeka super za pregled! Nemoj odmah mislit na indukciju, krenut će to za čas Tpol vozim ove kraće relacije do 20 km, a do bolnice imam 50, to se ne usudim više Žabice tebi je danas termin? Ticker kaže 40+2, ali kao da pamtim da si 8.8. na listi?
    Mare tebi se divim kako s dvoje male djece i uspijevaš i lažne trudove svaki dan odraditi i još se s nama družiti Ejic pa ti stvarno dobro spavaš! Ja se često budim i odem na wc iako me ne tjera da me ne bi opet probudilo kad me potjera  kao preduhitrit ću mjehur, hehehe
    Sanjarka sretna ti godišnjica!! 
    Bellaru to je bio i plan da se porodim po putu, ali mali nije shvatio poantu  Nemam pojma koliko ih plaća - njen budući muž je inače i radijski/televizijski voditelj pa su ti tu neka poznanstva i razmjena usluga  hahahha, pes ti je zakon Lucy jesi osjetila taj trud od 74%? uopće mi nije jasan taj aparat za trudove  nemoj mislit na bolove i porod jer ti te misli samo usporavaju porod. Danas mi je doktor rekao: Ako razmišljaš jesu li trudovi pravi ili lažni onda su lažni. Za prave uopće nećeš misliti jesu li ili nisu  živi bili pa vidili!
    Masha ja ti imam odvojeno perilicu i sušilicu i zadovoljna sam kako funkcionira. Postavili smo sušilicu na perilicu pa smo uštedili na prostoru  baš ti je slatka kćer 
    I tebi su Mare djeca divna!!

ma muce me te neke male perilice na koje ne staju susilice..i manjak prostora naravno. ispipavam opcije. 

Mare, tvoji su mi zakon. bar ih jedvoje, pa su na drustvo navikli. mi smo se pripremili na enormnu količinu ljubomore tak da nas dijete moze samo pozitivno iznenadit ::) jako si je htjela bracu ili seku, preklinjala me da joj rodim...kukala kako je samo ona jedinica....a sad joj nije bas svejedno sto eto toliko pripremamo za bracu..pa sve samo njemu.. i tak. ali ok, sve je to normalno.

a doktore, dobri doktore, znam da si to rekao o trudovima s dobrim namjerama, a ja cu tebi rec, vozi tamo musko jedno. sta ti znas sta su trudovi.

salim se. ali da, prave nemos ne prepoznat. ne prestaju i ne prestaju. nego su sve brzi i jaci...ja dok smo se vozili u bolnicu rodit, sam cak brijala da su lazni..ali kad sam se popela tamo sumnje su nestale. lazni bi bome vec stali.

ovaj put kad sam isla u bolnicu znala sam da su lazni, samo me bilo strah sto ih je bilo puno i nisam znala da li stete bebi..da li ga stiscu, muče ili nest tako. kad sam dobila ono bogatstvo, kak se zove, normabel....joj sto je bilo dobro. pojela bi i one crve u Vinogradskoj da su mi posluzili (ne znam jeste vidjeli članak kak su trudnice dobile palentu s crvima?)

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 18:27

vjeverica ja sam super mama💪 haha najbitnija je organizacija. Sreca dobri su pa se sve uspijemo dogovoriti.

Abies
    08. Kolovoz 2016. 18:30

Sanjarka volite se, sretna godisnjica! Poklon ste si dali malo ranije 😉

Bella 😀😀😀😀😀

Masha ja sam sina rodila u vinogradskoj. Nesto se promjenilo al rado cu ti odgovorit sto te zanima. Sad sam na sv duhu. 

Ejic ako se lose osjecas, pitaj za tlak. Mozda je taj momenat bio visi i to je lanjski snijeg.

Puno ste pisale no proletila citajuci pa ne pamtim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI