Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    08. Kolovoz 2016. 14:25

lucy nemas se cega bojati,ako krene porod u terminu si.Beba je taman tezine

Masha
    08. Kolovoz 2016. 14:32

E cure, hoce tko ovdje rodit u Vinogradskoj? Cist ak uranim da znam.

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 14:42

Masha djeca su djeca. Logicno da smo malo paranoicne sto se njih tice. 
    Mislim da je miragmar rodila tamo al dal koja od preostalih nemam pojma. Ja cu u petrovu.

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 14:45

Ja u Puli radam

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 14:50

Zato sto doci do bolnice moras labirint proci,plus grade uz rodiliste 2nove zgrade,uzasna buka.Ove godine je ludnica u bolnici

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 14:52

Kad cucak krade iz kante za smece a pravi se da nije nista bilo

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 14:54

bellaru hahahahaha 

deeka
    08. Kolovoz 2016. 14:56

Ja sam danas bila uru vrimena na ctg-u, na ledima nisam 9 miseci sve skupa toliko lezala, koliko su me danas drzali. Mislila sam da ce mi se kicma raspast.

Tpol tipkamo dok nesto ne krene, ili me oni induciraju :O

Zabice super za otvaranje, bitno da se nesto pokrece! Ja sam se nadala da me oni lazn i otvaraju, ali bome nista od toga ovaj put.

Sanjarka sretna godisnjica!! Lip datum :)

Masha nisi luda sta se tlaka tice, u St hospitaliziraju zbog tlaka i induciraju porod prije termina. MOj je danas bio 130/80 i rekli su da je najbitnije da ne ide povise 140/90.
    Ejic obavezno spomeni svom doktoru, kakav ti je bio do sada na prijasnjim pregledima?

Bellaru nadam se i ja da ce me uvatit prirodni trudovi, iako mi je vise puna kapa ovog stanja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.