Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    18. Srpanj 2016. 14:25

Tpol koje 4. Dosta nam 3komada😊 ionako ovaj bebac br 3 je bio neplanski😊

Ja sam prije uvijek nosila veliku torbu i tacka,sve stvari unutra. Sad ne znam je li se sta promjenilo. Nema Peppe da je pitam kako je ona radila😊

Abies vi ste imali veselo jutro

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 14:38

Ejic a ja sam falila jer svi pricaju da se 56 nosi 2-3 tj samo... Pa računala da je tako i da ce mu 62 bit dobro veci dio ljeta. Sipak! 
    On i dalje nosi 56 bez greske.
    62 ce mu bit za jesen al hebes ga kad kod mene ljetno. Vama ce taj broj bit sigurno za jesen. 

Nekad su stvari bile jednostavne

56 0-3mj
    62 3-6mj
    68 6-9mj
    74 9-12mj
    80 12-18mj
    .
    .
    .

No to nas primjer ima ljetnica koje vec nose 62

Jos ja nakupovala majicica kratkih rukava a on samo u bodicu dane provodi i to mu puno na vrućine haha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    18. Srpanj 2016. 14:59

Sanjarka, a mozda ces mu to jos moci kojiput obuci tokom 8.mj. A ako 9.mj bude poput proslih godina onda bi isto jos mogo nositi ljetnu robu pa samo neka dekica ili vestica navecer kad malo zahladi 😉
    Da, primjetila sam da je dosta komplicirano to s tim velicinama... Kupim 56 u jednoj trgovini i usporedim s istom velicinom s druge trgovine kad ono razlicite duzine/sirine pa sad ti budi pametan sta ce pasati a sta ne 😕
    Evo ja sam odlucila da necu sad majcice kupovati. Vidjet cu sta ce nam jos trebati kad nam dode i koliki ce biti pa ako onda narucim po online shopu s H&M-a, mi obicno dode vec za par dana 😉

Lucy16
    18. Srpanj 2016. 15:01

Maloprije mi izasao obilan bijeli iscjedak. Stajala sam i osjetila kako nesto izlazi. Smocilo mi skroz gace i trenirku? Jel to normalno?? Imala sam i do sad bijeli iscjedak, ali nikada tako obilno. Ujutro idem na bris za streptokok pa cu reci dr.

Ja isto imam puno ljetne robe 62/68 i ne znam hoce li ista od toga stici nositi, ovisno koliko rano ce zahladiti.

Kontracepcija- kondomi, vec godinama. Pila neko vrijeme tbl ali mi tlaka paziti jesam li uzela na vrijeme. Inace, muz mi kaze da sam jako plodna jer nam je ovaj bebac uspio od prve pa moramo paziti u buduce. A nisam htjela riskirati ni prije s vadi ga van, mozda kad bas znam da mi nisu plodni dani. A dobro znam po sebi kad su plodni dani, tako da me ne moze iznenaditi.

ejic
    18. Srpanj 2016. 15:33

Lucy, ja vec skoro cijelu trudnocu imam dosta gusti i obilni iscjedak tako da moram par puta dnevno mjenjati dnevni ulozak. A kad se vise krecem onda i vise izlazi pa cesce mjenjam uloske da ne dobijem kakvu bakteriju ili infekciju

Marigmar
    18. Srpanj 2016. 15:44

I ja imam bijeli iscjedak već mjesecima, nekada je jako mokri da se zapitam ali uvijek je i bijele boje pa je to normalno, samo me sad zna scimati 😂

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 16:07

Ejic nadam se 😅 presvlacit cu ga dnevno 7 puta samo da bar jednom iznosi hehe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Elle827
    18. Srpanj 2016. 16:34

Marigmar, si ti pitala ono za brijanje? 
    ako šta znači, evo kod nas u Ri briju samo dolje gdje ide rez...pretpostavljam da onda tako i ostali...

Sanjarka, super da je sve ok ispalo s ključnom kosti  na kraju... a žao mi da se već moraš ponovo s ulošcima zezati...
    ..meni su stvari došle tek nakon godinu dana od prvog poroda..

..a kontracepcija...good old kondom plus vadi ga van... a ovo kad je napravljen Aron je bio očito neuspjeli vadi ga van (bez kondoma)😄😄😄

Crazy, 25-35min? meni to rijetko bude toliko dugo...najčešće po 10-15min na svakoj cici (ako traži drugu, a najčešće trazi) a ponekad i kraće... i evo, sad u 4 dana dobili 200g..

'

Elle827
    18. Srpanj 2016. 16:37

Bellaru,ja sluzni čep nisam osjetila da izlazi,al ga se ne može falit na ulosku..meni ispao nekih 4 dana prije poroda..

'

Marigmar
    18. Srpanj 2016. 16:42

E jos nešto sam vam zaboravila reci sto sam naučila od onog doktora koji me preuzeo na Hitnoj, dakle osim tipa međice koji imam i stavke da mi je himen raspuknuto (no shit) rekao mi je da sam sukrvicu našla na predlošku, to je hrvatski naziv a ne uložak, nego predložak ugl. Ima smisla al prvi puta čujem, možda je netko od vas već čuo al ja nisam 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.