Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    18. Srpanj 2016. 11:20

Cure kako se vi mislite zastitit od trudnoce? Ono  vadi ga van je obavezno,ja nisam pametna kako i sta.

bellaru
    18. Srpanj 2016. 11:21

Od moje prijateljice tata kad je saznao da ce dobit trecu curicu je rekao da ce cijeli zivot radit za pelene i uloske😂😂😂
    Crazy da ti nije tlak nizak? Natoci se vodom dobro

bellaru
    18. Srpanj 2016. 11:21

Mare nema sexa slj godinu i pol😁

CrazyPuppet
    18. Srpanj 2016. 11:27

Ahahahha pelene i ulošci... a di je tek šminka i cipele... ne zna covjek što ga zadesilo ;-)
    Ja ću mirenu stavit, da sam mirna sljedeće 3-4g... neda se meni vise mislit... kod nas nema "vadi ga van" ni niš slicno, tablete sam davno prekrižila, a kad ovuliram sam napaljena da je to muka živa za izdržat ahhahahahaha

mare1989
    18. Srpanj 2016. 11:40

Crazy i ja sam razmisljala o mireni.Koliko ona kosta?

CrazyPuppet
    18. Srpanj 2016. 11:47

Nemam pojma hehe, al sigurno puno manje nego jos jedna beba ;-)

deeka
    18. Srpanj 2016. 11:48

Prozori oprani, balkon generalno ociscen, a nije ni podne :)
    Mm radi do 19 danas, pa imam mira sve pocistit bez da me smeta :)

Sanjarka to za rađaonu da stavim u neku kesu ili? Znači jedan Chicco i jedne gacice, vode, rucnik i neku cokoladicu? :P 
    Jesi ti nosila sa sobom u torbu papirnate rucnike i WC papir? Rekli su mi da stave jednu rolu pa ako kojim slucajem nestane, onda se misli. I da ponesem vlažne za dezinfekciju skoljke jer da nije bas da generalno ciste :O  

Ufff menga, ne nedostaje mi ni najmanje....nadam se da ce sta kasnije doc, bas sam se navikla da je nema :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.