Cure kako se vi mislite zastitit od trudnoce? Ono vadi ga van je obavezno,ja nisam pametna kako i sta.

Od moje prijateljice tata kad je saznao da ce dobit trecu curicu je rekao da ce cijeli zivot radit za pelene i uloske😂😂😂
Crazy da ti nije tlak nizak? Natoci se vodom dobro
Od moje prijateljice tata kad je saznao da ce dobit trecu curicu je rekao da ce cijeli zivot radit za pelene i uloske😂😂😂
Hahaha dobro je rekao

Ahahahha pelene i ulošci... a di je tek šminka i cipele... ne zna covjek što ga zadesilo ;-)
Ja ću mirenu stavit, da sam mirna sljedeće 3-4g... neda se meni vise mislit... kod nas nema "vadi ga van" ni niš slicno, tablete sam davno prekrižila, a kad ovuliram sam napaljena da je to muka živa za izdržat ahhahahahaha

Prozori oprani, balkon generalno ociscen, a nije ni podne :)
Mm radi do 19 danas, pa imam mira sve pocistit bez da me smeta :)
Sanjarka to za rađaonu da stavim u neku kesu ili? Znači jedan Chicco i jedne gacice, vode, rucnik i neku cokoladicu? :P
Jesi ti nosila sa sobom u torbu papirnate rucnike i WC papir? Rekli su mi da stave jednu rolu pa ako kojim slucajem nestane, onda se misli. I da ponesem vlažne za dezinfekciju skoljke jer da nije bas da generalno ciste :O
Ufff menga, ne nedostaje mi ni najmanje....nadam se da ce sta kasnije doc, bas sam se navikla da je nema :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji