Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    18. Srpanj 2016. 19:32

Hvala elle mare.
    Jedva cekam da je mm montira :)

mare1989
    18. Srpanj 2016. 19:35

Tpol uspori

Ja vozila auto majko mila popizdila sam koja guzva,drugi put mm ce biti sofer.

bellaru
    18. Srpanj 2016. 20:03

Deeka da udale se da muzevi budu magarci😂😂 

A ma upitno je dal da si stavim kindac uz krevet bez te stranice il ne😕 
    Mare ja ako sta joa uvijek mogu to je vozit auto i uzivam u tome naravno ako ne zapnem u guzvu😀
    Elle a valjda me nece primit bas u ta dva dana😦😦😦 
    Da i torbu ponesem ja za svaki slucaj?😦 ma valjda necu😕
    Ne znam ni kako cu izdrzat sve to al sam toliko odlucna da se okupam bar jednom.

mare1989
    18. Srpanj 2016. 20:06

bellaru vozim i ja auto naveliko,ali u ovoj guzvi me bas zivcira za neku sitnicu trazit parking,a nigdje nema.

Elle827
    18. Srpanj 2016. 20:17

ma nećeš još, Bellaru...nema brige... mahni i ti ako budeš išla na Krk..😀 
    ..Crazy..ja uvijek istisnem malo mlijeka za namazati bradavice..i pokad mi se čini da ima još njemu za papati, al onda kad mu ponudim ponovo i kad on pokuša izvući ispadne da je ipak potrošio...pa idemo na drugu..

'

deeka
    18. Srpanj 2016. 20:31

I ja vozim auto, nekad i par puta dnevno pa samo zivcanim po cesti zbog ovih stranaca. 
    A i inace sam zivcan vozac :P

Bellaru nego sta! Triba imat koristi od njega, za ukrase imam regal :)

mare1989
    18. Srpanj 2016. 20:36

deeka ma ja sam inace smiren vozac,sve po propisu radim ali ubijaju me turisti kreni stani,pa hocel ljevo ili desno ni on ne zna a zmigavac ne daje.Sreca auto automatik pa ne moram brzine mjenjat inace bi mjenjac iscupala,najgore jos ogroman auto pa mu treba i mjesta za parking.

bellaru
    18. Srpanj 2016. 20:37

E znaci sad mi dodje jedna baba i prica kako je ona rodila i kako je popucala i da joj je babica rekla da se ne mice jer ce joj crijeva izaci van.
    Ono koji kurac??????😱😱😱😱😱😱😱 
    Pa doslo ni je da ju kroz prozor bacim van😱😱😱😱

Ajd vi imate na moru guzve 3 mj u godini a mi u zg guzvu nemamo mozda mj dana😧 
    Al sva sreca odselila van zagreba😀😀😀😀😀 kad moram u zg muka mi

bellaru
    18. Srpanj 2016. 20:40

A ja niti sam vozac po propisima niti sam smirem vozac. Moja mama dobro da me ne prska blagoslovljenom vodom dok se vozi samnom a i zna rec da vozim auto ko da sam ga ukrala. Al me zivciraju debili u prometu. Neki dan mi jedan deda od 92 g kaze da vozi auto. Pa tko njemu dade prolaz na ljecnickom??? Svima iznad 65 zabrana upravljanja voziloma bilo kakvim.

Marigmar
    18. Srpanj 2016. 20:49

Bellaru 😂😂😂 budes vidjela sebe sa 65 god pa da ti se nad netko tko ti zabrani voziti, sterala bi ga u rodno mjesto. Istina je da sa godinama stvarno odlaze refleksi i sporije reagiraš i stvarno su opasnost na cesti pogotovo 70+ ali eto tipa od mm tata je blizu 70 i čovjek je fakat vitalan i super vozi jos uvijek zato bi trebalo posebne testove za starce napraviti pa too ne prođe nema vožnje 👍🏻
    Ja npr se sad z trudnoći ne mogu voziti sa nikome osim ako ja vozim, i inače sam jako napeta kao suvozač a sad tek 😱 Moram tipkati na mob da ne gledam cestu dok me dragi vozi tako da sam sretna sto nemam nekih problema i mogu se jos uvijek sama svuda otpetljati, čak sam rekla da cu se na porod sama otpetljati 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.