Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    18. Srpanj 2016. 20:50

Ajme kada pročitam šta napišem mrak mi dođe koliko pogrešaka 😂😂😂 šteta sto nema edit jer ovak ispadam nepismena 😜

mare1989
    18. Srpanj 2016. 20:50

bellaru di ti te blentave babe nades😁 tko zna sta je ona radila pa joj babica to rekla
    Ma nece ti crijeva ispasti pizda ce se raspasti hahahhah😂😂😁
    salim se ja

U Puli uvijek radovi,jedan dan dolazis u bolnicu jednim putem,drugi dan nemas pojma di moras ici da bi dosao do bolnice.zato ja kazem rodit cu kuci ili cu zvat hitnu da puno ne lutam😁😁

Marigmar
    18. Srpanj 2016. 20:51

Šta nam je sa kikom je moguće da od silnih pregleda se pokrenulo nešto 😀

deeka
    18. Srpanj 2016. 20:56

Mare ma bas ti turisti su nenormalni, niti znaju ko im glavu nosi niti di oce ic. Bas za ispalit!
    A tek kad se parkiraju svuda di nanjuse da bi moglo bit besplatno. Slatko se nasmijem cim sretnem pauka kako ih odvozi :)

Bellaru ja sam zivcana u prometu kad je neko nenormalan, a vozim po svojim propisima. :P

Marigmar tako ja od kad sam trudna ne mogu od straha s nekim sist u auto. Najsigurnija sam si kad se sama vozim.

deeka
    18. Srpanj 2016. 20:59

Cime ste rekle da ste(cete) prat robicu?

mare1989
    18. Srpanj 2016. 21:01

Ja se najsigurnije osjecam s mm i u nasem autu.
    ako sjednem u auto od moje mame ili od mm brata panika me lovi jer imam osjecaj da se vozim po podu😊 jer oni imaju male aute a mi masinu od auta😁.

Marigmar
    18. Srpanj 2016. 21:04

Ja sam oprala sa persil sensitive praskom i malo sensitive omekšivača, a kaj ja znam kao da su prije imali sto vrsta praska i svega, ubuduce ne budem koristila omekšivač sad sam ga stavila jer stoji mi neko vrijeme robica

deeka
    18. Srpanj 2016. 21:08

Ma nije ni meni sad nesto bitan deterdzent nego eto da lipo mirise :)

bellaru
    18. Srpanj 2016. 21:14

Ma pitanje je gdje mene te lude babe nadju😨 a jedan deda mi danas reko da samo nek mi ne ostave posteljicu unutra jer je jedna njegova poznanica skoro umrla tako. I sve to danas cujem! A prije tog me pita jel me strah poroda. 
    A vidis ja se isto sa muzem osjecam jedino sigurno u autu osim kad vozi 240 po autoputu😨
      I kad se sama vozim. Meni je auto moje zen mjesto. 
    A moja sestra je oprala svu robicu a ono sta nije sam ja sa arielom i sta ja znam ornel plavi al po manje svega. Ja nekako ne vjerujem u ono ako je beba nacrtana da je vise prilagodjeno bebi.laganije il sta vec.

bellaru
    18. Srpanj 2016. 21:28

A pitanje jedno..mozda glupo..dal mame  koje dojite kad se tusirate cicke operete gelom za tusiranje il samo vodom? Sta ja znam dal bebi smeta mozda taj gel il nesto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.