Ajme kada pročitam šta napišem mrak mi dođe koliko pogrešaka 😂😂😂 šteta sto nema edit jer ovak ispadam nepismena 😜
bellaru di ti te blentave babe nades😁 tko zna sta je ona radila pa joj babica to rekla
Ma nece ti crijeva ispasti pizda ce se raspasti hahahhah😂😂😁
salim se ja
U Puli uvijek radovi,jedan dan dolazis u bolnicu jednim putem,drugi dan nemas pojma di moras ici da bi dosao do bolnice.zato ja kazem rodit cu kuci ili cu zvat hitnu da puno ne lutam😁😁
Šta nam je sa kikom je moguće da od silnih pregleda se pokrenulo nešto 😀
Mare ma bas ti turisti su nenormalni, niti znaju ko im glavu nosi niti di oce ic. Bas za ispalit!
A tek kad se parkiraju svuda di nanjuse da bi moglo bit besplatno. Slatko se nasmijem cim sretnem pauka kako ih odvozi :)
Bellaru ja sam zivcana u prometu kad je neko nenormalan, a vozim po svojim propisima. :P
Marigmar tako ja od kad sam trudna ne mogu od straha s nekim sist u auto. Najsigurnija sam si kad se sama vozim.
Ja se najsigurnije osjecam s mm i u nasem autu.
ako sjednem u auto od moje mame ili od mm brata panika me lovi jer imam osjecaj da se vozim po podu😊 jer oni imaju male aute a mi masinu od auta😁.
Ja sam oprala sa persil sensitive praskom i malo sensitive omekšivača, a kaj ja znam kao da su prije imali sto vrsta praska i svega, ubuduce ne budem koristila omekšivač sad sam ga stavila jer stoji mi neko vrijeme robica
Ma pitanje je gdje mene te lude babe nadju😨 a jedan deda mi danas reko da samo nek mi ne ostave posteljicu unutra jer je jedna njegova poznanica skoro umrla tako. I sve to danas cujem! A prije tog me pita jel me strah poroda.
A vidis ja se isto sa muzem osjecam jedino sigurno u autu osim kad vozi 240 po autoputu😨
I kad se sama vozim. Meni je auto moje zen mjesto.
A moja sestra je oprala svu robicu a ono sta nije sam ja sa arielom i sta ja znam ornel plavi al po manje svega. Ja nekako ne vjerujem u ono ako je beba nacrtana da je vise prilagodjeno bebi.laganije il sta vec.
A pitanje jedno..mozda glupo..dal mame koje dojite kad se tusirate cicke operete gelom za tusiranje il samo vodom? Sta ja znam dal bebi smeta mozda taj gel il nesto
Sortiraj odgovore
Najstariji