Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    18. Srpanj 2016. 18:32

Tpol jeste to ti i dragi na slici? Slika je predivna😍😍😍😍

mare1989
    18. Srpanj 2016. 18:35

Bellaru ugradujemo blokadu motora😂😁

Ma ja sam djete uvijek u kreveticu drzala,kao sto kazes vrtim se jos samo treba da bebu zveknem

deeka
    18. Srpanj 2016. 18:36

Evo cure ja uzela ovu komodu u Bubamare

http://www.bubamara.in/djecja-soba/stolovi-za-prematanje/komode-za-prematanje/bambino-komoda-za-prematanje-teddy/0178606100582402 

Sanjarka super puno si mi pomogla. Znaci moze i ona veca torba u radaonu. Meni ce mm ic sa mnom pa cisto da znam di cu s njom.
    Bellaru ja planiram otvorit, sesrra mi je rekla da ih je ona nosila 10tak komada i 2,3 paketa Vira.

bellaru
    18. Srpanj 2016. 18:47

Blokada motora😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Onda vas nece biti zanimljivo voziti😂😂😂😂
    Ma i mene frka al sam se sjetila da je sogica tako imala kindac bez jedne stranice uz krevet. Ajd bar ne moras ustajat pa nosit bebu u krevet pa vracat u krevet . A ne znam.
    Deeka komoda je preslatka👍👍
    Ma meni svatko kaze drugacije. Kao dosta dvije spavacice a neko kaze minimalno 4. Ulosci 2-3 paketa netko kaze 6 paketa. Pa vise ne znam.ni sama😨 a budem spakirala pola chicco paketa pa muz nek nosi ako ce jos trebat.

Elle827
    18. Srpanj 2016. 19:03

Crazy, pa rekla bih da on to stvarno tako brzo isprazni jer dosta jako i aktivno vuče.. 

Marigmar.. eto moja međica je visoko, kako su rekli dok su me šivali... ja mislim da se to možda odnosi na to koliko je daleko ulaz u vaginu od anusa...

Kika? kakve su prognoze?

'

Elle827
    18. Srpanj 2016. 19:09

Deeka, baš je fora komoda..😊

Bellaru, nemaš beda ako i završiš u Ri rodilištu 😊meni su oba puta bili dobri svi..

'

CrazyPuppet
    18. Srpanj 2016. 19:16

Bellaru ja sam uzela 10kom chicco i to je to. Uvijek moze mm donjet.
    A za kindac ja ti imam taj s kliznom stranicom i kotacima i meni je bio super. 
    Elle za provjeru kad pocica probaj istisnut jel sto ostalo...pa si sigurna. 
    Abies evo radi se torta... bas ima puno posla (za moj pojam hehehe) ja navikla u pola sata bit gotova :-)

mare1989
    18. Srpanj 2016. 19:20

deeka komoda je super

deeka
    18. Srpanj 2016. 19:21

Ja sritna sta sam je napokon nasla!! :)

Bellaru ma spakiraj tako pola paketa, tako cu i ja. Pa nek muzevi nose sta zafali. Zato smo se i udale da imamo bar kakve koristi od njih hehe :)

TPol
    18. Srpanj 2016. 19:29

Bellaru da to smo mi na slici isli smo se slikat sa mojoj jetrvom, ona se bavi hobi fotografijom i ima dobre objektive pa reko da napravimo mali fotoshooting 

Mi isto smo uzeli kinderbet uz krevet , makne se jedna stranica a moze se i vratit, al malen je 1m duzine 

Deeka bas lijepa komoda! 

Mene danas sve boli jedva sam do lidla dosla, al dobro valjda sutra bude bolje 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.