Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    18. Srpanj 2016. 13:32

Ja cu već u hodu vidjeti šta mi fali i kaj cu oblačiti, bolje tak pa pošaljem nekog ili ja odem kupiti nego sa preraste a da nisam ni obukla, i ovak sam puno već potrošila a mislim si bespotrebno 😁

deeka
    18. Srpanj 2016. 13:49

Ja imam 6,7 body benkica i hlacica sa stopalicama broj 56 i 10tak od 62. 50 nisam ni uzimala jel kontam da je nepotreban trosak, a opet kad joj stavim puste pelene...mozda taman ude u 56...bolje da je i malo vece nego nepotrebno bacanje novaca.
    U cetvrtak vam je u Lidlu opet u ponudi djecja robica (bodiji, carape, pidzamice)

deeka
    18. Srpanj 2016. 13:51

Ja ne razmisljam o zastiti nakon poroda, vjerojatno "vadi van". Ako je funkcioniralo 10 godina otkad smo skupa, onda ce valjda i nadalje :)

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 14:02

Vidim vise nas je izbedirala moja menga 😂😂

Zastita a nemam pojma kondomi sta ću, mene malo strah tog vadi van. 

Sta se robice tice zao mi je da nisam kupila vise toga broj 56 i isključivo broj 56. Jer ova hrpetina ljetna 62 ce ocito ic u kutije nova novcata 😕 glupaca! 
    Bebo je samo u bodicu uglavnom. I imamo malo šminke kad idemo negdje. 

Deeka ja sam imala malu torbu za rodiliste (biobaza). Tu cokoladicu sam pojela tek u sobi i spasila meee! U radjaoni ona 2h sam samo buljila u malog i javljala se na mob. Nije mi hrana bila ni na kraj pameti
    S menom su obe torbe bile u radjaoni.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 14:04

I da ponesi i papir za wc i ruke i vlazne za skoljku. Vjerovatno ce ti zatrebat 😉.
    I koju pelenu za malu. Ako želiš da se promini vise od 3 puta dnevno

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 14:05

I tetre ponesi

TPol
    18. Srpanj 2016. 14:06

Ja isto neznam dal da perem robicu broj 62 s obzirom na preseljenje? Oprala sam i ispeglala 50,56 ali to je uglavnom HM i njihovi brojevi mi se cine bas velikima, imam bodiye stramplice i tajice i par bijelih majica na kopcanje u slucaju da bude hladno. 
    Od kosare dio sam oprala , ali as neznam kako uopce oprat? Nista se ne odvaja , samo onaj mali dio al beba je s ledima na tome. 
    Zastita pa isto vadi ga van, ako je do sad funkcioniralo valjda ce i sad, plus u kombinaciji s policisticnim jajnicima mislim da ne treba extra zastita, ovu bebu smo isplanirali inace nebi bilo nista 🙂
    A mare ti vec planiras 4to hihihih👍🏻👍🏻
    Sanjarka bas bez veze za mengu 😕😕 lijep je zivot bez nje 😬

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 14:07

Curice i meni falio vec lagano posao i taj tempo...
    A s druge strane htjela bi bit s njim sta duze eh

Abies
    18. Srpanj 2016. 14:11

Ja sam mislila kad je toliko stranica da je tobogan imao spust. A vi se raspisale.
    Mi bili u zoo. Jeo se plavi sladoled. Mladji sisavac je bio budan. Al pristojna. Usput vecina zooa je u rekonstrukciji

ejic
    18. Srpanj 2016. 14:23

Hvala na savjetima cure! 😘
    Evo, ja bila brza pa sam vec narucila 3 tanje jaknice, a kako sam gledala tu robicu naravno da nije samo to zavrsilo u kosarici 😈 nasla sam 6 komada onih fensi marama za oko vrata za 13€, jos 2 hlacice s stopalicama, vreca za spavanje... 😉 Pitanje za vrecu za spavanje, sad sam narucila broj 62/68. Jel mislite da ce mu to biti preveliko sad odmah na pocetku? 50/56 mi djeluje nekako malo i mislim si da ako ima malo vise prostora za nogice u vreci nebi smio biti problem ali ako mu bude prekratko onda to mogu pospremiti 😕

Sanjarka, mi sad imamo dosta bodica s kratkim i dugim rukavima u velicinama nesto izmedu 50/56 (pise na etiketama za novorodence 3,4kg a kad usporedim velicine s onima na kojima su velicine onda su neki kao 56, neki jos malo manji a neki i ko 62, a po 7 bodija bilo u istom paketu s istom velicinom a sad tek vidim da su razlicitih duzina 😕). Uz te bodice imamo jos nekih 5 hlacica i 2-3 one hlacice tregerice s stopalicama + ovo sto sam sad narucila. 
    Velicinu 62 sam uzimala vise za jesen/zimu a vecinu te velicine sam zapravo i dobila od mame jedne zimske bebe koji je to nosio na rano proljece pa bi nasem Marcelu moralo biti bas taman na jesen 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.