Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    18. Srpanj 2016. 11:03

Nitko ni nije odg za sluzni cep. Dal se osjeti kad izlazi

mare1989
    18. Srpanj 2016. 11:03

Sanjarka i ja sam kad sam kcer rodila odma nakon 40dana dobila mengu i to 2 dana pred vjencanje

Necu se ja puno bunit ako preko reda,al bar nek ceka da sveki stigne sa stvarima iz njemacke

bellaru
    18. Srpanj 2016. 11:04

A jooooj sanjarka nema gore nego menga na ljeto😨😨 al moja sestra nije dojila i dobila je za negdje pol godine😕 valjda imala srece. Kad cujem da neke ne dobiju po dvije g😨 a sogorica dojila pa dobila valjda za mj dana malo vise

CrazyPuppet
    18. Srpanj 2016. 11:08

Bellaru nema ti nama ženama labavo, ili je beba na cici ili uložak u gaćama... čim nema prolaktina u organizmu eto "crvene"
    Sanjarka sad bar znas na cemu si, ja sam šizila kad će, oće li da ne zatrudnim ponovno. 
    Ne znam sta je ovo sad kod mene, znalo mi je vec par puta al danas bas na najjace... i kod najmanjeg napora (10koraka) zavrti mi se i ne mogu do zraka... proci ce valjda kad rodim. Spustio mi se trbuh, ali me mali jos uvijek po rebrima mlati... 
    Fešta je sutra popodne, sad moram vidit kolko ljudi će potvrdit pa da znamo s količinama.

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 11:09

Ja sluzni cep nisam skuzila ni sad ni proslu trudnocu. Vjerovatno otisao na porodu

Mare neka cure ipak jos koji tjedan unutra 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    18. Srpanj 2016. 11:12

Sanjarka neka je do 38tj onda neka se spremi za katapultiranje

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 11:15

O s te strane mi je drago da su mi ciklusi opet u normali pa da znam na cemu sam 
    Jos sad nismo koristili zaštitu nego vadi van.... Nije mi uopće bilo svejedno 😅

Cekamo slikicu torte

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    18. Srpanj 2016. 11:16

Ja sam ga bome osjetila. Meni je to prvo nes maaaalo ispalo.... a onda dan pred porod oooobilno... bas gadna jedna pojava, bljak hehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.