Marigmar znaci ono je himen. I nisi Marija, ni Ivana Orleanska 😀
A jel znas objasnjenje tipa medjice visoko nisko kako je vec bilo? Hm zanimljiv doktor.
A ima smisla predlozak, ulozak bi bio tampon. No predugo ce trebat da to narod usvoji.
Elle ako ti je cica prazna nakon tih 10-15min onda je valjda ok... bitno je samo da pokupi ono zadnje masnije mlijeko
Marigmar ahahahaha predlozak... mozda ima smisla, al ima smisla i uložak koji se ulaže u gaće... jel? Sta mu nis rekla nece mene musko ucit sta je uložak ahhaha
Puno vas "vadi van" meni to nekako unisti dozivljaj... :-P
Abies nažalost nisam saznala, navodno postoji neka kategorizacija međice a sad šta znaci i kakvih sve ima nemam pojma 🤓 A sto se himena tiče on kao ostane tak rasporen do prvog vaginalnog poroda onda kao sve ode 🙄
Crazy 😂😂😂
Ooo majketiii sta si to ugradjujete u mindju???😨😨😨
Cuj predlozak? Zasto u reklami kazu ulozak? Svasta! Bas , sta ce te musko ucit kako se kaze ulozak.
Ja sam pila kontracepciju do svadbe onda prestala i onda je islo vadi ga van i funkcioniralo. Al to sta kaze crazy unisti dozivljaj.
Eto ja odlucila idem na more! Il samo jedan dan crikva il krk prespavat pa sljedeci dan doma. To cu jos vidjet sutra. I nadam se da vam se necu javit iz rijeckog rodilista😂😂
Isla na rucak u neki restoran u sumi prije karlovca na teleca prsa ispod peke. Ajmeee jesam se najela. Sad se ne mogu pomaknut iz kreveta a mali radi kolutove u trbuhu😨 razmjesta organe i razvaljuje rebra
E da! Cure koje ste koristile chicco uloske nakon poroda. Dal ste potrosile cijeli paket? Razmisljam da ga otvorim pa pola ulozaka stavim jer je paket ogroman. Dal mi pametno to uopce otvarat?
I jos pitanje dal koja mama ima kindac da makne stranicu jednu oa skoroz uz krevet? Il je bolje da mi je kindac ono uz zid normalno? Ako me kuzite sta hocu pitat?
Crazy i mi to ne volimo vadi ga van,jbg ili ce ga stavljat ili vadit
Marigmar taj tvoj doktor je fenomen,volila bi otici kod njega ja mogu mislit koje bi sve fraze meni nasao
kika kakvo je stanje? Sta je doktorica rekla?
Ja sam se sad najela sljiva i grozda
isla sam do grada,a mm je cuvao djecu.Usput sam bratu poklon kupila.
Bellaru mislim da znam taj restac. Prije karlovca skrenes lijevo?! Mi smo bili na jednoj svadbi.
Crazy bas to, stane kad je naj.
Torta gotova? Citam da je i Tpol zadovoljna okusom 😉
Mare i ja navalila na sljive i grozdje. Sad jos breskve. I zalim mineralnom. I mogu se zakljucat na wc.
Bellaru ja imam takvu trostranu kolijevku. Premija. A kinda mi ne stane uz krevet. Stane al moram dosta tog pomicat. Zao mi da nisam poslusala jednu mamu i samo putni imala. Jer ovaj pravi bas i nije koristen. 6mj. Al mislim da bi bas tako kako si opisala stavila.
Bellaru koja si ti legenda ahahaha...
A u mindju ide Gandalf i viče "You shall not pass!!!!!"
Uzivaj na moru!
Bome ni mi zene ne mozemo skontst vlastitu anatomiju... kako ce onda muski...
"Ja mislim da bi G tocka trebala da se zove ĐE točka, jer ja ne znam đe je, a nema đe nisam pipo" ;-)
Crazy hahahha😂😂😂
Abies i ja sam grozde,sljive i jos nesicu ledenu popila oj ima da zaglavim u wc do sutra😁😁😂
Crazy 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍 ma mislim nikad cula za to sta spominjete a govorite o ugradjivanju ko da u auto ugradjujes novi kazic!
Bas Đe tocka.
Abies e da prije karlovca lijevo! Kroz sumicu do kraja👍 bas je fino😀😊😊😊😊 sad si me skroz zbunila sa kimderbetimA. Ja imam obican al mislim da se odsarafi stranica jedna. Pa si mislim dal da ga ostavim preko puta kreveta uza zid il da skinem stranicu i stavim uz svoju stranu kreveta. Inace nisam bas za to da beba spava sa nama u krevetu ogotovo jer ja po noci mlataram rukama i nogama i tamo sam jednom necaka zveknula po glavi jer mojoj sestri je bas slatko da beba spava sa nama u kreveti. Onda se.probudim sva izmucena
Pa me frka da i svog ne mlatnem ako kindac stavim bez stranice uz svoj krevet
Sortiraj odgovore
Najstariji