Pozdrav cure! Ja danas opet lijepo spavala. Da nema tog 1 odlaska na wc i okretanja s boka na bok ko slonica, bilo bi jos ljepse 😉
Upravo sam razvrstala (po 100-ti put) Marcelovu robicu i pripremila za pranje. Kako imamo vec i puno velicine 62 ne znam dali da to isto sad odmah perem i peglam ili pocekam jos koji mjesec. Vi ste sve odmah prale? Ja si nebi htjela raditi dupli posao pa sad sve prati a za 2-3mj kad ce to poceti nositi cu morati opet jer vise nece biti tako svijeze.
O tome oko zastite sam i ja vec razmisljala. Mislim, imamo mi u planu vise djece ali nije mi bas do toga da imam 2 male bebe kojima nista jos ne mogu objasniti 😕
Crazy dobro si rekla jeftinije to nego pelene 😁😁
Ja sam jutros mm zezala kako nam je lijepo krenulo mogli bi jos koje😊 a on kaze samo ti slobodno samo ne znam s kim ces 😁😁
Jutro trudnice i mamice. Ja se toliko uljenila da bi samo spavala, nis mi se neda i prebacujem se iz kreveta na kauc i obrnuto.
Sanjarka vratila se ti mjesecnim zenskim borbama, a moglo te je bar jos koji mjesec pustit na miru, bar dok ne zahladi 😜
Ja nisam prala ni kolica ni jaje, prebrisat cu samo vlaznom krpom, ionako idu tetre unutra, muka mi je vise od tog pranja i peglanja i slaganja! Jos mm stigao s puta i taman kad sam mislila kako nemam vise te robe evo ti tri masine! 😯😯😯
Ejic ma ja sam to odmah sve oprala i slozila po brojevima u one kutije za ladice, nece se to uprljat, jedino moze miris ishlapit sto je i pozeljno!
Crazy ti si stalno u pokretu, ako ti vec nisi rodila nece nitko s liste 😂😂😂
Sto se tice zastite mi nastavljamo s onom vadi ga van. Nece meni nitko nista ugradivat u gospodicnu, a za pilule sam preljena a ni ne isplati mi se trovat s tim hormonima posto mm-a nema 200 dana u godini 😂😂😂
Ovo za dojenje stvarno ispadne da je na kraju lakse rodit, ono rijesis se za par sati i bok a ovo mucenje s tim bolovima i unistenim cickama mi se uopce ne svida! Bome se ja necu patit ako ne bude islo, dobit ce ili izdojeno ili ad i cao..nemajka stoljeca 😂😂😂
Crazy, lijepo se provedite sutra i sretan roćkas Jakovu
ja stavljam Mirenu prvom prilikom...jel znaš možda koja je procedura nakon poroda?kad se smije stavit? mislim da ću inače bit u strahu svaki put, inače smo bili na metodi vadi van i nije se nikad desilo, al sad stvarno ne bi riskirala...ja ću već trošit na uloške i šminkua mislim da mi je troje dosta! nekad si mislim pa zašto sam bila luda i studirala...imam super posao, al sad nikako duže od dvije g.odradit u komadu...naravno da obožavam svoju djecu i sve bi za njih dala, al trebam malo i gušta za sebe, nisam ja baš tip za sjedit u kući, već sam sad ispalila na živce u ova tri tjedna, a ko će još godinu
Ejic ja sam isto oprala sve te veličine, naj jednostavnije mi je bilo tako, sve sam popeglala i složila i ništa tome ne može biti, a sto se tiče podloška za jaje i košaru nisam prala niti mislim, staviti cu isto tetru, tak bi onda mogla cijela kOlića rastaviti pa oprati nema smisa.
Sanjarka sad si me izbedirala, bas sam neki dan slagala ladicu u kupaoni i našla te uloške i tampone, tak sam se slatko nasmijala od olakšanja da po ovoj vrućini se ne patim sa time a sad znaci to za cas nakon poroda može doci 😔
Išla sam do knjižnice da si posudim tu sretnu bebu i naravno da imaju ljetno radno vrijeme koje sam i očekivala ali nisam očekivala da je ponedjeljak popodne, logičnije je da rade pon ujutro a utorak popodne, valjda sa imaju produžene vikende 😂
Mare evo nasla, oko 1000kn je cijena + ovisi kolko je ugradnja. Mislim da je realno, obzirom na to kolko traje.
Mishka nemoj da ti poslikam sobu punu krevetnina i rucnika iz apartmana, kod mene 2 mašine dnevno svaki dan...
Ja sam na redu zadnji dan u mjesecu, nikoga ja ne kočim... ajte rađat više hehehe
moramo do 2000str napisat pa ja mogu lagano u rađaonu :-)
Curice ti na šminku a ja na sportsku opremu i playstatione... ;-) koliko sam procitala za mirenu, ona ne smeta dojenju i moze se ugraditi u vrlo kratkom roku iza poroda, dok neki cekaju da prođu prve dvi menstruacije. Kupis u ljekarni na recept, a ugradnja traje svega par min.
Hvala za čestitku ♡
Hvala cure na savjetu! 😘 Onda cu i ja sve oprati iako najvise imam zapravo 62 velicine jer mi se nekako cini da ce to najduze od tih malih velicina nositi ☺
Kolica i navlake necu ni ja prati, mozda malo prebrisati djelove koje bi mogo kasnije gristi ili uhvatiti rukicama, ali sam misljenja de je bolje da mu se imunitet od samog pocetka pocne razvijati 😉
Jos jedno pitanje u vezi robice, jeste vi uzimale i majcice ili samo bodije? Mi imamo sad puno bodija i jos planiram kupiti neke vestice ili jaknice da mu mogu obuci ako bude malo hladnije ali ne znam ako nije kraj 8.i 9.mj jos malo pretoplo za bodi + majcica, a znam da cu mu bodi uvijek oblaciti i tu imamo i kratke i duge rukave.
Crazy nije puno,bolje i to dati i ne razmisljat o tabletama i ostalim stvarima. Kad rodim onda cu sjesti i popricat sa doktorom.
Ja cu trositi i na jedno i na drugo😁
ejic ja imam i majicica i bodia,iako mi glupo ako obucem bodi dugih rukava jos i majicu. Jedino sto ti kazes koju vesticu za preko. Sve zavisi kakvo ce vrijeme biti
Sortiraj odgovore
Najstariji