Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    03. Ožujak 2015. 21:47

Pijem svaki dan i elevit i magnezij nekad i dva magnezija al nista to meni ne pomaze. Bas sutra iden svojoj gin. pa cu joj rec kako mi nista ne pomaze da vidin sta ce rec. Jel se tebi stvrdne stomak?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Lollypop
    03. Ožujak 2015. 22:25

Da, bude mi tvrd, kao da sam prepuna hrane i onda prode. Imam osjecaj da mi se koza siri u tim trenucima, postane ful napeta i tvrda, kao da hoce bebac izac van kroz kozu.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    03. Ožujak 2015. 22:27

Kakvo ti je zeljezo nakon elevita? Meni je doktorica rekla da ga pijem rijede jer sam imala maaasu zeljeza na kontroli. Nije dobro ni puno ni malo..pa ga sad uzimam svaki drugi dan.

cipelica
    03. Ožujak 2015. 22:37

pitaj, jer možda će ti onda uključit terapiju tokolitika

Gricko3
    03. Ožujak 2015. 22:51

neman pojma kakvo mi je zeljezo  krv san vadila jedan put i to u 7 tjednu.
    Bas me zanima sta ce mi rec.

bobica9
    04. Ožujak 2015. 10:16

Bili jučer na pregledu, sve je super, beba napreduje i napokon smo saznali - it's a boy!!!
    Frajer se lijepo namjestio, raširio rukice i nogice, nema šanse da se ne vidi, hahaha!
    Još uvijek ne vjerujem, baš sam jako sretna! Sad možemo početi sa shoppingom!

Gricko3
    04. Ožujak 2015. 10:17

Evo bila sam. Rekla mi je da su mi kontrakcije jer mi je beba skroz doli s nogicama i da je prenemirna, a isto mi je reka i privatnik neki dan. Rekla mi je da san zatvorena i da ovakva vrsta kontrakcija ne izaziva otvaranje a to isto mi je reka i privatnik. Drago mi je da iman dva ista misljenja.

Lollypop
    04. Ožujak 2015. 10:34

Bobica super! Dobrodosla u klub "ocekivacica deckica" :)

Gricko ajme super, sad mozes biti mirna! Nije bas super vijest da ce ti se nastavit, ali je super da je beba nemirna hihihi meni je to bas kul hihihi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.