Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veri
    06. Ožujak 2015. 12:19

Danas smo bili na pregledu. Kako ginekolog kaže trudnoća napreduje uredu ali sam ja užasno razočarana s ginekologom.

Veri
    06. Ožujak 2015. 12:28

Užasno je nepristupačan. Na brzinu me je pregleda. Danas me je pregleda preko trbuha, nije mi ni pokaza bebu niti mi je htio dat sliku. Samo je zapisa u trudničku koliko sam trudna, kilažu i tlak. Trudna sam 13+6 i u minusu sam 1 kg.

bobica9
    06. Ožujak 2015. 12:32

Baš mi je žao. Jel to ideš privatno ili? Da se probaš negdje prebaciti?
    Ja ne idem privatno, ali mi je super doktor. U utorak sam baš dugo bila unutra, pokazao mi je bebu i sve objasnio. Nije imao filma da mi isprinta slikicu, nego je smrznuo sliku pa sam poslikala s mobitelom.

Veri
    06. Ožujak 2015. 12:36

Ne idem u socialnog a on je jedini u mom mjestu. Na otoku ima jos jedna socialna ali nemogu radi posla i nemam vozački da bi mogla ić kod nje. A nemogu si priuštit svaki mjesec ič kod privatnika. Toliko me sad to muči da bi najradije zvala privatnika i naručila se kod njega. Rekao mi je da je sve ok s bebom da dobro napreduje ali nisam mirna.

Mary36
    06. Ožujak 2015. 12:37

Tražit novog ginekologa ili? Mene moja poprilično dobro pregleda i sve mi objasni, naravno pokaže bebu...mislim da bi je odmah mjenjala da nije tako, ipak mi je jako važno da znam da je stvarno sve ok, a i  puno znači vidjeti bebača! Cijeli mjesec to čekam...

bobica9
    06. Ožujak 2015. 12:40

Ne znam kaj bi ti rekla. I meni puno znači kad mogu vidjeti bebu, ali ipak je najvažnije da je sve ok. Probaj se smiriti do slijedećeg pregleda pa ga pitaj da ti pokaže.

Veri
    06. Ožujak 2015. 12:42

Nijednom mi nije pokaza bebu na monitoru ali bi bar sliku bila dobila i to bi me smirilo jer bi vidila kolika je duljina bebe i uvjerila bi se da je stvarno sve ok.

Gricko3
    06. Ožujak 2015. 12:45

Ni ja nisan vidila bebu niti dobila sliku al je ona s njom cilo vrime pricala kao "ma vidi kako sam zivahna kako lupam nogicama" cak sam bila ljubomorna sta tako prica s mojom bebom hahah. Najvaznije  da je sve u redu a sljedeci put je zamoli da ti pokaze bebu :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.