mi bili danas na pregled i 4D....cervix 3.5cm, zatvoren, posteljica se dignula, sve je ok, a nažalost 4D nije dobro proša jer je beba stavila obe rukice preko lica, doktor je čeka da se pomakne, detaljno smo pogledali međunožje i vidili pišulinca i jajca, ali ni nakon 10-ak min. nismo dobili bolju sliku lica tako da nam nije ništa naplatio....svi organi i protoci su uredni i to je ipak najvažnije....probat će opet slijedeći put ako se pišonja bolje namjesti
Samo pitaj ako te sta bude jos zanimalo.
Nismo jos planiramo ovi mjesec pocet pomalo kupovat. Ja vec dugo gledam po internetu tako da vec znam otprilike sta mi treba i sta zelim. A i tek u 5 mjesec se selim s momkom.
Al smo vec dobili nesto robice od prijatelja.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Evo da se javim i ja...Bili smo i mi danas na 4D,proslo je odlicno.S bebom je sve uredu i sve mjere odgovaraju Beba nam je mahala,otvarala malo usta,micala rukicama. Nogice je imala prekrizene i na kraju je doktor uspio potvrditi da je curica.Culi smo srceko kako kuca,meni odma suze krenule. Muz odusevljen,sve u svemu bilo je odlicno. Dobili smo na usbu slikice i par videa. I sto nam je najvaznije sve je uredu.
sutra je žuta srijeda pa je u baby centru i magic baby-u 15% popust na cijeli asortiman, a na aventov popust 25% u dm-u još ide i 15% na cjelokupnu kupovinu
Pozdrav cure, evo i mene nakon nekog vremena... U utorak mi je pregled,
Cekamo..sve je ok, samo sto mi se cini da su mi pocele bh kontrakcije, je li moguce tako rano?! 19tj. Onak, cijeli drob me zaboli nakratko.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji