Evo i jedna bebica koja koja će ispratiti ljeto. Termin nam je 6.09 i ovo nam je prva bebica
Cestitam :)
Tad sam ja rodena

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Hvala. Čestitke i vama odakle ste? Zna li možda koja od vas za doktoricu Jelenu Marušić iz Splita? Zanima me dali možda ona vodi i trudnice?! Ja bi išla na 4D ultrazvuk u Split jer sam inače s otoka a ja i mm želimo imati tu uspomenu a neznamo kod koga bi mogli otič!
Hvala. Čestitke i vamaodakle ste? Zna li možda koja od vas za doktoricu Jelenu Marušić iz Splita? Zanima me dali možda ona vodi i trudnice?! Ja bi išla na 4D ultrazvuk u Split jer sam inače s otoka a ja i mm želimo imati tu uspomenu a neznamo kod koga bi mogli otič!
Ja vam preporucam da idete kod dr.Mimice poliklinika Gynenova. Mi smo bili u petak i ja sam toliko odusevljena i zadovoljna.
Dobijete nekoliko slikica i dvd i na dvd jos 10-tak slikica. Sve vam pokaze mi smo bili 30 minuta unutra od toga 25 min ultrazvuk. Pita vas jel imate kakvih problema, jel vas sta muci.. Ma doktor je za pozelit. 400 kn kosta dala bi mu i 1000 kn da mi je reka koliko smo bili zadovoljni.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
da li se kojoj od vas već javila patronažna sestra?
11.7. <3 can't wait :)
Mi smo iz RI pa naše znaju doći i prije poroda radi svih inforamcija ...
11.7. <3 can't wait :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji