Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Veri
    28. Veljača 2015. 13:59

Evo i jedna bebica koja koja će ispratiti ljeto. Termin nam je 6.09 i ovo nam je prva bebica 

Gricko3
    28. Veljača 2015. 15:40

Cestitam :)
    Tad sam ja rodena 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Veri
    28. Veljača 2015. 16:36

Hvala. Čestitke i vama  odakle ste? Zna li možda koja od vas za doktoricu Jelenu Marušić iz Splita? Zanima me dali možda ona vodi i trudnice?! Ja bi išla na 4D ultrazvuk u Split jer sam inače s otoka a ja i mm želimo imati tu uspomenu a neznamo kod koga bi mogli otič!

Gricko3
    02. Ožujak 2015. 11:38

Veri

Hvala. Čestitke i vama  odakle ste? Zna li možda koja od vas za doktoricu Jelenu Marušić iz Splita? Zanima me dali možda ona vodi i trudnice?! Ja bi išla na 4D ultrazvuk u Split jer sam inače s otoka a ja i mm želimo imati tu uspomenu a neznamo kod koga bi mogli otič!

Ja vam preporucam da idete kod dr.Mimice poliklinika Gynenova. Mi smo bili u petak i ja sam toliko odusevljena i zadovoljna.
    Dobijete nekoliko slikica i dvd i na dvd jos 10-tak slikica. Sve vam pokaze mi smo bili 30 minuta unutra od toga 25 min ultrazvuk. Pita vas jel imate kakvih problema, jel vas sta muci.. Ma doktor je za pozelit. 400 kn kosta dala bi mu i 1000 kn da mi je reka koliko smo bili zadovoljni.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Tina160
    02. Ožujak 2015. 14:42

da li se kojoj od vas već javila patronažna sestra?

11.7. <3 can't wait :)

Tina160
    02. Ožujak 2015. 14:44

Mi smo iz RI pa naše znaju doći i prije poroda radi svih inforamcija ...

11.7. <3 can't wait :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI