Ja neznam užasan je. Danas mi nije radi vaginalni ultrazvuk nego preko trbuha. Ja mislim da kad dođe plača da ću ja otič kod privatnika jer neznan kako ću izdržat još 4 tj
Hmh, meni je baš svaki put pokazao bebu, čak i dok još srčeko nije počelo kucati. Smiješan mi je kako pokazuje i priča - evo rukica, prstići, nosić, sve umanjenice i sav se raznježi. Baš mi se čini da uživa u svom poslu. :)
Ovaj to radi preko volje. Užas, nisam nimalo zadovoljna ali vidit će mo kako će se drugi put ponašat. Meni je ovo prva trudnoča i te sitnice mi puno znače.
Normalno. Donesi mu kavu slijedeci put, mozda bude meksi. To su cigani.
Necu ni govorit sto meni moja sve pokaze i da, jer ce ti samo bit gore. Ali ja svoju placam prilicno...pa ima da bude dobra!
Meni je preko trbuha mjerila tek u 16+6 tjednu, mozda zbog slaufa, ali stekla sam dojam da oba ne voli bas preko trbuha zbog zracenja. Meni svejedno vec, ako ce kopat dolje neka kopa, ionako se uvijek pripremim na to.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Vjerujem ti. Budeš vidjela, pa možda na 4d kod privatnika ili se probat nekako prebaciti pa jednom mjesečno da te netko odveze. Mene je ponovo naručio tek 21.4. Ali mislim da ću do tada otići na 4d kod privatnika.
Meni ima jos dosta dok odem na 4d ali to nemogu dočekat. Sva sam uzbuđena zbog bebice pogotovi jer smo godinu dana bezuspješno pokušavali i onda kad sam mislila ma doč će stvari uvik kasne po 8 dana doč će i sad a ono nakon 15 dana napravim test kad ono dvi crtice
Možda da napraviš jedan pregled ranije privatno da budeš mirna i zadovoljna? Mene je soc. naručila tek u 9 tjednu jer nisam bila prije njena pacjentica i tek sam se tada kod nje prebacila, pa sam na prvi pregled otišla privatno. Ne znam da li bi izdržala da nisam...
Čini mi se kao da sam nedavno bila 13. tt. Jako brzo mi je prošlo vrijeme.
Meni su se ciklusi bili skroz poremetili i nije mi palo na pamet da bi mogla biti trudna. Ciklus prije mi je bio 40 dana i već sam bila luda od stresa na poslu. Na kraju imala prometnu i nisam se dala na hitnu, kao nije mi ništa, dok me nije prijateljica koja je doktorica uvjerila da moram ići da mi poslikaju vrat. I kao ajde da napravim test prije nego idemo, kao za svaki slučaj. Kad ono dvije crtice! Na hitnoj su skoro umrli od smijeha kad sam im ispričala.
A joooj ja sam sva nekako nestrpljiva jedva čekam da krenem kupovat. Ja mislim da će se tako i dogodit da ću ja otič kod privatnika jer inače neću bit mirna. Od uzbuđenja što sam danas išla na pregled jutros sam se probudila u 6:30 h
I ja jedva čekam da krenem kupovati! Već sam si isplanirala bodiće s kratkim rukavima i jučer mi kaže prijateljica koja je rodila na ljeto da nikako ne kratke nego samo duge rukave. A na nogice čarapice pa pokriti bebu. I sad ne znam...
Sortiraj odgovore
Najstariji